Anasayfa
8 Ağustos 2021, 0:58
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada abimin öldüğünü görmek anlamı nedir

Rüyada abimin öldüğünü görmek anlamı nedir

Kayıtsız Üye
hocam rüyamda abimin öldüğünü gördüm ama ölüsünü görmedim bide graj var garajda amerikalıların kullandığı motorlardan vardı 1 tane ön tekeri büyük arka tekeri küçük olan motorlar ne alaka bilmiyorum ama var bide rüyamda abim acaba cehennememi gitti acaba azap çekiyomu Allah’ım inşAllah azap çekmiyodur inşAllah cehemmenme gitmemiştir diye dua ediyordum ağlıyordum bide abim 21 yaşında çok küfür ediyor küfürlü konuşuyor hocam


Cevap: Rüyamda abimin öldüğünü gördüm anlamı nedir

Fetva Meclisi
Rüyada ölü görüldüğünde korkulmamalıdır. Çünkü ölü hayra yorulur. Rüyada bir ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir. En doğrusunu yüce olan Allah (cc) bilir. Abiniz içinde Yüce Allah’tan ıslahı için dua ve niyazda bulununuz..


Cevap: Rüyada abimin öldüğünü görmek anlamı nedir

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar rüyada gozlerimin onunde abimin kolu cikti ve oldu bu ne demek


Cevap: Rüyada abimin öldüğünü görmek anlamı nedir

arifselim
Merhaba. Rüyalarda görülen bu tür olumsuzluklar tam tersi olarak tabir edilir. Abinin işlerini kendisi yönetmesine ve sağlıklı uzun bir ömre işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda abim ölmüştü. Ben annemle ağlayarak mezarlığa gittik. Tabutun kapağını abimi son birkez görmek için açtım. Abim dirildi ve üşüyorum dedi. Doktorları çağırdım ve üşümesin diye kendi üstümde ki kırmızı montu abimi kaldırırsam canı acır diye ters olarak sadece önüne giydirdim. Acaba rüyamın manası nedir?


arifselim
Bu tür rüyalar özellikle aile içerisinde meydana gelecek olan hayırlı ve sevindirici gelişmelere yorumlanır. Bazende özlem duyulan kimseye kavuşmaya işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda abim yanımıza geliyordu normalde başka bir şehirde çalışıyo geldiğinde de 1 gün ömrü kaldığını öğreniyoduk ben ve ablama çiçek almıs aramız iyi olsun iyi ayrılalım diye somra bir sonra kapıda bizi beklerlen bir hırsızlık olayı oluyordu abimler onu çozüyodu sonra gidiyodu ertesi gün telefonuma öldü diye mesaj geliyodu

Okudunuz mu?  Rüyada Arazi Görmek (imam nablusi)

arifselim
Abinle ilgili olumsuz bir manaya işaret etmez. Ancak senin için günahlarını terketmen gerektiğine yani dini açıdan iyi bir durumda olmadığına tabir edilir. Elbette en doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda hamile Arkadaşım var yanımda eşim var Arkadaşım ölmüş kaynı yada net değil oğlu kardeşimi bilmiyorum ölmüş mezarlıktayız ziyaret ettik sonra benim abimin mezarına gidelim diyorum (gerçekte abim yaşıyor)mezarında kefenli kefeni açıyoruz abim bir insan bacağı ağrıyınca yukarı kaldırır ya aynı mezarda abim öyleydi arkadaşımda oturmuş Kuran okuyor herhalde birden abim gözünü açtı konuşmaya başladı aslında ben abime çok içten seslendim ağladım aç gözünü diye arkadaşımında bacağını tuttu ama kız korkmadı hiç abimin Gamze’si yok yanağında çok güzel bir Gamze vardı gözü kapalı gülümsedi sonra gözünü açtı bir gözü simsiyah soldu galiba düz parlak bir taştı diğeri normaldi bana Allah’ın merhameti sonsuz ALLAH çok merhamet edendir diyor ???


arifselim
Abini özlemene işaret ettiği gibi onun durumunun inşaAllah hayırlı olduğuna da yorumlanır. Onu bu şekilde görmek ona bol bol dua etmek ve kabrini ziyeret etmek manasına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda abimin ölme haberini alıyoruz ailecek ama nasıl ve nerde öldüğünü bilmiyoruz.Çok üzüldüğümden cenazesine de gitmek istemiyordum ve gitmiyordum.Acaba ne ile yorumlayabiliriz.Teşekkürler


arifselim
Bu rüyayı gören kişi için çok zor bir sürece gireceğine işarettir. Sıkıntıların artacağı, sorunların katlanarak büyüyeceği, kişinin umutsuzluğa düşeceği manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Abimle bazı sıkıntılılarımız var şu an görüşmüyoruz.rüyamda abim ölmüş babamla beraber mezarlıktayım ama sadece abimin mezarlığını görebiliyorum toprağı ıslak ve çok bol babam mezarı düzeltiyo kürekle ben deli gibi ağlıyorum çığlıklar atıyorum babam mezarın yanındaki toprağı mezarın üstüne atıyo abimin bedeni görünücek diye korkuyorum ve dahada çığlık atıyorum ve mezarın yönü değişiyo düzenli bir mezar oluyo şimdi oldu diyo babam.tarif edilmez bir üzüntüyle gözyaşı içinde uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada ağızdan necaset çıkması

arifselim
Aranızda yaşanan sorunlardan çok etkilendiğine ve üzüldüğüne ama en sonunda feraha kavuşacağınıza alamet edern hayırlı ve güzel bir rüyadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam normalde abim yaşıyor ama ben bugün abi rüyamda çoktan ölmüş ama ben bir an öldüğünü hatırladım ve ağladım bunun anlamı nedir


arifselim
Bu rüya tamamen tersi ile tabir edilir. Abin için hayırlı ve uzun bir ömrün işaretidir. Ağlamak da böyle tam zıddı ile yorumlanmıştır. Ferah, huzur ve mutluluk anlamındadır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selâmunaleykum. Biraz önce bir rüya gördüm ve arastirdigimda benzer rüyalar olsa bile net bir yoruma rastlayamadim. Rüyamda abim ve benim ölduğumuzu gördüm ölüm anımız yoktu fakat taşınan tabutların arkasından abim ve ben olduğumuzu biliyordum. Ben şehit olmuştum tabutum Türk bayrağına sariliydi ve abimde normal eceliyle ölmüştü sanırım çünkü onun tabutu yeşil bir bez ile sariliydi. Sonra taşınan tabutlari abimle birlikte uzaktan takip ederken abime nasıl olacak şimdi biz ne zaman gidicez cennete diye sordum kısa bir sure sonra gidicez cevabını aldım az daha ilerledigimizde dedem annem babam yengem vardı ve yengem abim için sesli bir biçimde dizlerinin üzerine çökmüş bir vaziyette ağlıyordu. Babam dedem ve annem gerçekten üzülmüşlerdi fakat yengeme nazaran dik duruyorlardi. Sonra bir evin içine girdik abimle bizim cenaze evimizde orda tanıdığım insanlar oturuyor çok az konuşuyorlardı. Abimle ben bir koseye geçtik oturduk ama sadece biz farkındayız bu durumun onlar bizi gormuyorlardi. Abime tekrar sordum ne olacak diye buralardan gidicez dedi nereye dedim bilmiyorum dedi. Ve üzülerek ağlayarak uyandım ağlıyordum ve ağlamaya devam ettim kendim için değil abim için uzuluyordum çocukları var nasıl olur diye bayağı gerçekti. Bu rüyanın yorumu nedir acaba. Allah razı olsun. Hayırlı günler.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bazı rüyaları hiç tabir etmeye bile gerek yoktur çünkü manaları berrak ve açıktır. Bu rüyada hayırlıdır. Uzun ve şerefli bir ömre alamet eder. Ayrıca sana Allah tarafından bir ikaz olarak kabul edilebilir. Çünkü insanın ölümü düşünmesi ve tefekkür etmesi onun için hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağarmak Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda tr ye gelmisiz. Abimin olum haberini aliyorum. Trafik kazasinda vefaat etmis. Ama donuo kalıyorum m, normal hayattayim sanki. Aradan bir kaç saat geciyor sonra kendime gelir aglmaya basladim. Bir yandanda ayrildigi esiyle birliteyiz yanimizdada abime çok benzeyen biri var. diyorumki eski yengeme; bu abimin ikizi olsugunu soyluyor, yoksa kotu isler yaptida ikizi diye bizimi kandiruyor. Boyle uyandim. Cok etkilendim. Yorum yaparsaniz çok memnun olurum.
Allah razı olsun.


arifselim
Allah hayırlara vesile eylesin. Bu şekilde görülen rüyalar genellikle işiteceği üzücü olaylara şahitlik edeceğine yorumlanır. Ancak yinede sabır ve azimle bütün sıkıntı ve sorunları aşacağına ve ferahlığa ulaşacağına işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız üye
Mrb hocam öncelikle selamunaleyküm hayırlı sabahlar. Hocam ben rüyamda abimin öldügünü gördüm ama çok farklıydı. Cenaze vardı bitane adam vardı diyorduki böylesi daha iy oldu öldügü iy oldu ama ben abimi görüyorum benim montumu giymis cenazedekiler bas saglıgı diliyodu oda kabul ediyodu. Hatta bende yanımdaki adama dedimki hani ölmemis yok yok o sadece sana öyle gòrünür abin öldü diyo… bide hocam abim biraz sıkıntılı bir insan


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada abinin öldüğü görmek hayırlıdır. Güzel ve hayırlı haberler almaya alamet eder. Ayrıca abin için güzel gelişmelere ve hayırlı uzun bir ömre alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Abim benim hayatımda en çok değer verdiğim insandır bütün gece yarı uykulu yarı uyanık uyanmaya çalıştım birileri bana abimin öldüğünü söylüyordu inanmak istemiyodum üniversiteye hazırlanıyorum şimdi sorularımı kime sorucam diye vahlanıyordum acaba diğer abim ne yapıyor Allahtan iki abim var diyodum ama abimsiz olmaz diye içime çok büyük bir sıkıntı oluyordu abim dinine bağlı değildir acaba cehenneme mi gitti diye düşünüyodum ağlamak bağırmak istiyodum ama olmuyordu. Bu neye işarettir?

Okudunuz mu?  Rüyada Abla Görmek (imam nablusi)

arifselim
Rüyada abi, güven, emniyet ve huzur gibi iyi anlamları vardır. Öldüğünü işitmek ise ölümle yorumlanmaz ama hoşuna gitmeyecek şeyleri işitmek manasındadır. Belkide manevi açıdan olan endişelerinin bir işaretidir denilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda abimi olduğunu. Gördüm onu kefenliyordular tabuta koyup mezara görünüyorlardı. Ve ben ağlayarak. Bağırıyorum bağırırken uyandim


arifselim
Bu rüya abin için hayırlıdır. Bu rüya tabircileri tarafından uzun ve hayırlı bir ömre sahip olmasına yorumlamışlardır. Ağlamak yine tersi olarak mutluluk ve ferahlık içinde olmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyada abimin öldügün gördüm. Ve kenarda yatıyordu düşecek gibiydi beni düzeltmeye çalşım derken. Kendisi düzelip yattı tekrar. Aynı şekilde kızım da ölmüş ama gözü açık oynuyor bir aglyom kızım öldü ama oyun oynuyor. Nasıl olyor deye soruyorum kendi kendime


arifselim
Hem abinin hemde kızının öldüğünü rüyada görmek aynı manaya yakın bir şekilde yorumlanır. İşlerinde veya aile içerisinde karşılaştığı sorunlara veya işittiği üzücü kelimelere tabir edilir. Allah’a havale ederek hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda trenin içinde abim ve yiğenimin öldüğünü gördüm bu ne demek . ve ben yine abimin öldüğünü gördüm ve yolculuk yaparken


arifselim
Rüyada bu şekilde görülen tren iyiliğe yani iyilik yapmaya ve onların ölümü ise hayırlı ve uzun bir ömre tabir edilir. Allah’u tealadan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Az evvel rüyadan korkuyla büyük bir hüzünle uyandım bu aralar abim çok trafik kazası geçirdi. Çok şükür burnu bile kanamadi. Ama hiç bilinç alti değilken rüyamda babamlarin evindeyim abimin trafik kazasında vefat ettiğini soyluyor ve beni olay yerine götürüyorlar tam arabanin karşısına geçip bakıyorum polis memuru abimin kafasını direksiyondan kaldiriyor ne ses var ne seda abim karşımda ölü emniyet kemeri bile takiliydi ben şoka giriyorum bir anda kalabalık lasiyor heryer annem geliyor ve kıyamet kopuyor gerçek gibiydi ay rüyanın içinde biz bu olay olmadan önce yemek yiyoruz ama sofrada bir sürü kedi bizim yemeklerinizi yiyor saldırıyor.

Okudunuz mu?  Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak

arifselim
Bu rüya yinede bilinçaltı olma ihtimali vardır. Bir yorum olarak ise, trafik kazası geçiren abin için bir sıkıntı içerisinde olduğuna ve ona destekte bulunmak gerektiğine dair tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda abimin öldüğünü ve evin önüne gömüldüğünü gördüm. Ama gerçekte abim yok benim. Sadece öldüğünü duyuyorum kim olduğunu görmüyorum. Eve gelip caddede oturup ağlıyorum ve babamı yakın zamanda kaybettik onuda görüyorum o da orda. Birde iş yerinden yüklü bir para alıyorum ama gizlice çıkarıyorum parayı. Para benim hakkım biliyorum ama almazsam el koyacaklar diye alıyorum. Parayı alıp cenazeye geliyorum.


arifselim
Eğer babanı yakın bir zamanda kaybetmiş isen bu rüya babanla ilgilidir. Çünkü rüyada abinin öldüğünü görmek, kendine çok yakın birisinin desteğini kaybetmek manasındadır. Her şeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Mrb ben gördum benim rüyamda ben arkadaşlarlan oturuyorum bir ucurumda ve birden karsima cikti bir isan ve o ucuyordu ve isanlari vuruyordu görunmez bir isiklansonra basladi bize doru gelme arkadaşlarımi vurdu arkadaşlarım yok oldu birden ve arkamda bir ev gördüm kactim oraya saklandim sonra gitti ben eve toplandigimda o benim evimin ustunde durardi ben girdigimde eve abim dedi bana ben öluyorum ben basladim ağlamaya ve dedi bana neden ağliyorsun ben donucem yine ve sonra söyledi bana bulsana bana birini onunlan gideyim ölme i orda uyandim


arifselim
Merhaba. Bu şekilde görülen rüyalar hayatta zor bir döneme girileceğine ve mücadele vermesi gerektiğine bir işarettir. Ayrıca hayatta kendisine desten veren veya yardımda bulunan birisinin desteğini kaybedeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ağda Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda abinin ölüm haberini aldık 2 saat kalmıştı. Ailem beni onun yanına götürüyordu. Son kez görmem için. Agliyordum. Ağlama seni üzgün görüp gitmesin diyorlardı. Bu rüyanın anlamı nedir?


arifselim
Rüyada abinin anlamı, güvende olmak, emin olmak ve tehlikelerden uzak durmaya yorumlanır. Bu rüya ölümle tabir edilmez. Ama senin için bazı konularda destek kaybetmeye işaret kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sadece abimin öldügünu duyuyorum.Şok oluyorum.Ağlamamaya çalışıyorum.Sonra peygamberimizin sözünü söylüyorum.”Göz yaşarır kalp hüzünlenir ama yalnızca Rabbimizin razı olcaği sözler söyleriz diyip ağlıyorum.


arifselim
Bu rüya aslında hayırlıdır. Abinin ölmesi demek bazı meselelerde destek ve güven kaybetmek olarak yorumlanır. Peygamber aleyhisselamın bu sözünü söylemen ise, gösterilmesi gereken sabra ve tevekküle tabir edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda bir türbe gibi bir yere gidiyoruz eşimle. Orada ünlü birinin öldüğünü görüyoruz tabutu var ve üstünde 1987 yazıyor. Ben de Aaaa benimle yasitmis diyorum. Eşimde bana 1.5 yıl sonra bizim evden diyor ve uyanıyorum. Bu ne demek? Ben bu rüyayı nasıl yorumlamaliyim? Teşekkürler….


arifselim
Merhaba. Bu rüya son derece hayırla yorumlanmıştır. Yaşamında bereketli kapıların açılacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve Allah’ın izniyle huzurlu bir dönemin geleceğine alamet eder. Allah’tan daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Erkay
Rüyamda abim oksijensiz kalmaktan dolayı ölüyordu ama öldükten sonra abim yanıma geliyodu rüyadaki saçma bir mantığa göre ölenler 2 gün boyunca sevdiklerine görünüyor konuşuyorlarmış bende abimle konusuyodum


arifselim
Rüyada birisinin öldüğünü görmek hayırlıdır ve uzun bir ömre işaret eder. Diğer ayrıntıların anlamını ise bilmiyoruz. Daima rüyaların hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Barba
Oncelikle Selamin aleyküm Ben rüyamda abimin öldüğünü duydum dersteydim aglamaya basladim koridora çikinca eskiden hoslandigim kız beni teselli etmeye calisti ordan uzaklaştım tekrar okulun önüne geldim ve ağlıyorum bu kız yine geldi yanimda durdu teselli etti acaba tahmini ögrenebilirmiyim

Okudunuz mu?  Rüyada anneyi öldürmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada ölüm haberi almak gerçek hayatta da üzücü haberler almaya işarettir. Abinin ölmesi ise bir desteğinin kaybolması anlamındadır. Allah’tan hayırlısını iste, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
En çok abimi seviyorum, rüyalarımda sürekli onun öldüğünü görüyorum. Dün gece rüyamda abimin evine gidiyordum. Bir sürü kişi vardı ve bana abimin öldüğünü söylediler. Abimin vücudunu yada tabutunu görmedim. Bir süre sonra birisi “Abin grip olmuş sabaha kadar uyuyamamış. Şu odada yatmış” diyerek bir oda gösterdi. O odaya girdiğimde yatakta biri vardı. Yüzünü tam göremedim ama dövmeleri abimin aynısıydı. Nefes aldığını görünce çok sevindim. Yanına gittim ve yüzünü görünce abim olmadığını fark ettim. Sonra diğerlerinin yanına gidip hüngür hüngür ağladım. Rüyamın büyük kısmını hatırlıyorum ve evde ailemden kimse yoktu. Sadece bir kuzenim ve bir arkadaşım vardı. Diğer kimseyi tanımıyordum.


arifselim
Çok sevdiğin birisini rüyalarında sık sık görmen normaldir. Onun öldüğünü görmek ilk olarak uzun bir ömre alamet eder. Ayrıca abinin ölmesini görmek kendisinden destek gördüğün birinin desteğini kaybetmek anlamında da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyada önce deprem oldu ne alaka bilmiyorum ama abimle biz benim ortaokulumdaydik diziyle ayakbilegi ni depremde kaybetmis hissedemiyomus diziyle ayak bilegi arasi bosdu ama ayaklari vardi önce konustuk bigun ole kaldi bacagi abimde olmemisdi evdeydi hatta biseyim yok boyle kalsamda olur dedi sonra sinda okulda birsuru kisi olmus onlardan biride abimmis bu arada abim 21 yasinda ben de hocalarin be arkadaşların yaninda çok agliyodum ama ölüsünun gormedim birde en son 4 yil önce gördüğüm kastamonuya tasinann bir arkadaşimi gördüm sira arkadaşimdi oda


arifselim
Rüyada deprem olduğunu görmek, hayatta gerçekleşecek olan önemli değişikliklerin ve yeniliklerin bir alamet olarak kabul edilir. Abinle ilgili olan kısım ise, hayatında olan önemli bir desteği kaybetmene tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada asansör görmek

Kayıtsız Üye
Ruyamda abimin öldüğü haberini aliyoruz. Annem babam ve ben çok üzülüyoruz biliyorum ama hicbirimiz doğru duzgun ağlamıyoruz bile. Sonra ben bir kafede otururken abime mesaj atiyorum ve cevap veriyo. Beklemedigim için korkuyorum ariyorum nerdesin olmedin mi diye. Benimle ayni kafede oldugunu soyluyo. Tam yanina gidicem her yer degisiyo. Yollar karisiyo. Etraftakilere soruyorum ama bir turlu bulamiyorum.


arifselim
Bu rüya gören kişinin üzücü bir haber alacağına, hayattaki önemli bir desteğini kaybedeceğini ve bundan dolayı sıkıntılı bir dönemden geçeceğine işaret olarak tabir edilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam, cevaplarsanız çok sevinirim.
Rüyamda abim, annem ve ben eski yaşadığımız mahallede araba ile geziyorduk, bir anda ışıkta durduğumuz sırada sürücü koltuğunda oturan abime silah doğrultulduğunu gördüm. Abim bunun üstüne kafasını camdan çıkarttığındçıkarttığında alnına iki defa ateş ettiler. Ettikten sonra ben sakin bir şekilde araçtan indim ve niye yaptınız diye sordum vuran kişi de silah çekecek zannettim, vurdum dedi. Bunu demesiyle anına ananemin evine gittim, ve telefondan polisi aramaya çalıştım. Ama 112 ttuşlamama rağmen birileri çıkıp konuştu geri kapattı telefonu. Sonrasında uyandım.
Lütfen cevaplayınız.


arifselim
Merhaba. Bu rüya senin için veya ailen için alınacak olan yanlış kararlara işaret eder. İlerisi düşünülmeden alınan kararlar yüzünden sonrasında çokça pişman olunacağına ve çıkmaz bir yola girileceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
iyi geceler benim abim evimizde intihar etti ve oldu bugünde rüyamda annem biyerde brn biyerdeyim eve dondugumuzde mahallemizde amcam gilin bahceye kendini asmis bisey fark ediyorum ordan gecerek isik tutuyorum bir bakiyorum ki abim kendini asmis gozunden yaslar akmis ne anlama geliyor çok kotuyum nolur cevap yazarmisiniz


arifselim
Hayırlı günler. Allah affeylesin. Bu rüyan ancak onun için üzülmekten ve onu unutmamaktan dolayı görülür. Bu durumda bu rüyanın yorumu da olmaz. Abin için bol bol dualar et ve ruhuna olmak üzere fakirlere sadakalar dağıt. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Avuç içi Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda abimn oLduqunu qorüyodm we yikıyodm mezar yerine tuvaLete qötürp içine atcaktm uyandm bidaa uyudum bu sefrde dedemn öLdüqü haberini duyuyodm bu nedr ya ckmiyo akLmdan

Selamun aleykum hocam ben rüyamda abımın öldugunu gördüm hemde bı çok kez ve çok huzursuz uyandım sızce sebebı nedır


arifselim
Rüyada abinin ölmesini görmek iyi olarak yorumlanmaz. Bu rüya sana destek olan ve daima yanında olan birinin desteğini kaybedeceğinin işaretidir. Dedenin ölüm haberi de üzücü ve hoşuna gitmeyecek bir haberi alacağına tabir edilir. Yinede daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda abimin öldürüldüğünü duyuyorum ve çok kötü ağlıyorum ve ailemin tehtid altında olduğunu görüyorum olum ile bir kişi tarafından ailemle benim bir arada kalıyoruz ve ailemi öldüreceğini benim yasayacagimi gibi şeyler oluyor ben hayır hepimizi öldür diyorum çok kotuyum Allahım hayırla sonuçlandırsin


arifselim
Rüya sahibinin gerçek hayatta da çevresine pek kimseye güvenemediğine, çaresiz ve sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder. Kısaca çok sıkıntılı bir dönem geçirmeye ve tüm enerjisini de bu yönde harcayacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda abim ve babamın evin elektrik çarpmasıyla öldüğünü görüyordum. Sonra bir bakıyordum hastaneye koşmuşum abim ve babam orda doktor ve hemşirelere nerdeler yaşıyor mu diye ağlayarak soruyordum. Bana otopsi yapılan odayı gösteriyolardı kapı aralıktı deli gibi ağlıyordum abim ve babam ölmüş yatıyorlardı beyinlerini çıkarıyorlardı o otopsi odasında..
anlamı nedir acaba bu rüyanın?


arifselim
Bu rüya iyi olarak yorumlanmaz. Hayatındaki düzenin bozulmasına, çok zor ve çok sıkıntılı durumlara düşmesine, işlerinin karmakarışık hale gelmesine ve planların bozulmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda abimin öldüğünü gördüm aynı rüyada ablamın hamileyken öldürüldüğünü gördüm ama hiç bir şekilde kan görmedim abim için çok ağlıyordum ama sessizce hıçkırarak ağlamıyorum kalabalık diye ama çok üzülüyordum en son rüya biterken abimi görüp sarılıyorum şükür burdasın ölmemişsin diyorum sımsıkı sarılıyorum tam anneme abimi gördüm sarıldım derken rüyam bitiyor bu ne anlama gelir?

Okudunuz mu?  Rüyada ayakkabının ayağı sıkması

arifselim
Rüyada abinin ölmesi çok önemli bir desteğini kaybedeceğin anlamındadır. Ama onu tekrar görmen ise iyidir ve umutlarının tekrar yeşermesine ve sıkıntılarının bitmesine yorumlanır. Ablanın vefatı ise eğer yaşıyorsa onun ömrünün uzun olmasına ve senin içinde iyi bir geleceğe tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ; rüyamda bir evde ailecek oturuyoruz aniden 1 yasındaki kızım uyurken yataktan yere düştü ABİM odasına gidip kucağına aldı bir şey yoktu sonrasında bir adam abimin düşmanı olduğunu söyledi içeride aile olduğu için eve girmedi bekledi ve şunu söyledi seni kardeşinin gözleri önünde öldüreceğim . Adam dışarıda beklerken
Bir Aslan adama doğru yürüdü adam bıçağını çıkartıp aslanın kollarına alıp gözleri yukarı baktığında . Boğazını kesti .üzerime kan fışkırttı ama o öldürdüğü aslan biranda abim kılığına girdi şunu söyledi; oğlum bak intikamımı al o anda nefes nefese uyandım.ve çok üzüldüm


Tohat
Merhaba. Rüyayı gören kişinin Allah’ın sevdiği kulları arasında olabileceğine, ahlakı ve iç güzelliği dolayısıyla Allah’ın rızasını kazanabilecek bir kimse olduğuna, bunun yanı sıra kendisini çekemeyen kimselerin varlığına işaret edip başarısızlığına, gücüne, önündeki olumsuzlukları yok edecek hayırlı gelişmelerin vuku bulmasına delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilir tabi.


rüyada abinin öldüğünü görmek, rüyada abisinin öldüğünü görmek, rüyada abimin öldüğünü görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada annenin öldüğünü duymak ve ağlamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada abimin öldüğünü görmek anlamı nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.