Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:51
Gusul
Yönetici

Kadınlarda hangi akıntılar guslü gerektirir ?

Kadınlarda hangi akıntılar guslü gerektirir ?

Kayıtsız Üye
Artık kafayı yemek üzereyim.Aklıma en küçük açık seçik bir şey gelsin guslüm bozuldu diye tereddüt yaşıyorum.Mesela nişanlım sarıldığında , alnımdan öptüğünde bile heyecanlanıyorum ve hemen guslüm bozulmuş mudur diye düşünüyorum.2 günde bir gusül abdesti almaktan yoruldum artık.Afedersiniz bende sürekli akıntı olduğu için gelen akıntının guslü gerektirip gerektirmediğini de anlayamıyorum.Bayanlarda hangi akıntılar guslü gerektirir?Hemen bir heycanlanmada gusül bozulur mu ?Akıntının şehvetle gelip gelmediğini nasıl anlayacağım?
Bir sorum daha olacak.Bu gusül konusunda şeytan benimle çok oynuyor.Gusül abdesti alırken aklıma 3-4 saniyeliğine açık seçik bir şey geliyor ve ben guslümün kabul olup olmadığında tereddüte düşüyorum.Guslüm kabul olmuş mudur.Lütfen yardım edin artık kafayı sıyırmak üzereyim 🙁

Okudunuz mu?  Rüya, ihtilam, meni ve vesvese sorusu

Cevap: Kadınlarda hangi akıntılar guslü gerektirir ?

NuN
Nişanlıya sarılmak ve öpmek büyük günahtır. (nikah yoksa)
Akıntı mezidir. yani KAZI

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti alırken namaz abdestine niyet etmelimiyiz ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadınlarda hangi akıntılar guslü gerektirir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.