Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:50
sizden0
Abone

Normal bir dizi izlerken birden meni mi veya mezi mi anlayamadım

Normal bir dizi izlerken birden meni mi veya mezi mi anlayamadım

Agah
Merhaba. Bir dizi izlerken bir bayanı düşündüm ama çok çok kısa bir düşünce birden penisim de bir (hareketlenme oldu ve bir sıvı geldi) gibi tuvalet e gidip baktım bir sıvı var ama rengi dahi belli olmuyor renksiz ve kokusuz bir sıvı bu durumda abdest almam gerekir mi ? Ayrıca çok vesvese geliyor neredeyse günlük abdest alıyorum kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Namazdan sonra tesbih çekerken ve dua okurken bağdaş kurmak caiz midir?

Cevap: Normal bir dizi izlerken birden meni mi veya mezi mi anlayamadım YARDIM LÜTFEN !

umutlucan
< < Merhaba. Bir dizi izlerken bir bayanı düşündüm ama çok çok kısa bir düşünce birden penisim de bir (hareketlenme oldu ve bir sıvı geldi) gibi tuvalet e gidip baktım bir sıvı var ama rengi dahi belli olmuyor renksiz ve kokusuz bir sıvı bu durumda abdest almam gerekir mi ? Ayrıca çok vesvese geliyor neredeyse günlük abdest alıyorum kafayı yemek üzereyim yardım edin lütfen Teşekkürler. > >
merhaba;

Okudunuz mu?  Anneye yalan söylemek günah işlemek

meziden dolayı gusül gerekmez selametle…


Cevap: Normal bir dizi izlerken birden meni mi veya mezi mi anlayamadım YARDIM LÜTFEN !

merhaba
Bu açık sorularınız ve vesveselerinizle bize de kafayı yedirmek üzeresiniz.
—————————-
Mezi ve meni nedir öğren


dizi, Meni mi mezi ki

Bu kategoride yer alan Mizanda ağır gelecek geçmiş ve gelecek günahların af olmasını sağlayacak ameller nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Normal bir dizi izlerken birden meni mi veya mezi mi anlayamadım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.