Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:07
Oruc
Yönetici

Saça, Vücuda Zeytinyağı Sürmek Orucu Bozar Mı

Saça, Vücuda Zeytinyağı Sürmek Orucu Bozar Mı

Ramadan
Saça ve deriye zeytinyağı sürmek orucu bozmaz.


Cevap: Zeytinyağı sürmek orucu bozar mı

VESLiHAN
zeytin yağı faydası sayılmakla bitmeyen bir üründür bundan faydalanmak gerekir hem yiyecek olarak hemde kozmetikte sıkça kullanılmaktadır zeytin yağı sürmenin orucada zararı yotur

Okudunuz mu?  Pazar Günü oruç Tutmak Mekruh mu?

Saça Yada Cilde Yağ Sürmek Orucu Bozar Mı?

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm, oruçluyken krem sürmenin orucu bozmadığı söyleniyor. Peki saça veya cilde zeytinyağı veya başka bitkisel yağlar sürmek orucu bozar mı? Bu yaglar gıda hükmünde ve emiliyor vucuda fayda sağlıyor sonuçta. Lütfen yardımcı olun.

Okudunuz mu?  Ramazan bayramı ile ilgili yazı

Yorum: Saça, Vücuda Zeytinyağı Sürmek Orucu Bozar Mı

Ensar
Vücuda sürülen zeytin yağı krem vb şeyler vucuda fayda versede, oruca asla bir zarar vermezler. İnsan vücudundaki yedi menfez den bir şey girmediği sürece vücudun diğer yerlerinden sürülen şeyler orucu bozmaz sürülebilir.

Okudunuz mu?  Oruç nedir? Niçin oruç tutuyoruz?

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm zeytinyağı yedi kat derinin altına giriyor üstadım bu konuyu tekrar bir araştırın derim ve karaciğer kremleri bu tür yağları emiyor


saça zeytinyağı sürmek orucu bozar mı, saça yağ sürmek orucu bozar mı, vücuda zeytinyağı sürmek orucu bozar mı

Bu kategoride yer alan Şafi Mezhebinde Oruca Niyet Etme Vakti başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Saça, Vücuda Zeytinyağı Sürmek Orucu Bozar Mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.