Anasayfa
7 Ağustos 2023, 0:01
missa3
Abone

Sakala sövmek küfür müdür ?

Sakala sövmek küfür müdür ?

Kayıtsız Üye
Mumsema arkadaşım yanımda kendinden yaşça büyük (26lı yaşlarda) sakal bırakmış bir abiye bayağıda vardı sakalı HACI SAKALINA SOVDU , KUFRETTİ. Bende biliyodum kufur oldugunu bişey demedim güldüm ama kendimi tuttum gülerken küfre düşmüş müyümdür ? Küfreden ben değildim arakadaşımdı o güldü bende güldüm ama kendimi tutmaya calıstım ?

Okudunuz mu?  Camide müezzinin görevleri nelerdir

Cevap: Sakala sövmek küfür müdür ?

Darusselam
Sakala sövmek küfür müdür ?

sakala sövmek küfürdür ve terbyesizliktir büyük edepsizliktir.
Kötü sözler, bir müslümana asla yakışmaz. Dolayısıyla ister namusa ve şerefe yönelik olsun isterse başka bir nedenle olsun, her türlü hakaret, iftira ve küfürden dolayı, Yüce Allah’a tövbe edilmesi gerekir. Çünkü Allah’ın yasakladığı bir iş yapılmıştır. Ayrıca kul hakkına girdiği için de ilgili kişilerle helalleşilmelidir. Çünkü, bir kul hakkı çiğnenmiştir.

Okudunuz mu?  Sünniler niye Hz. Ali'yi sevmiyorlar?

kardeş soru sorarken biraz düzgün soralım mumsema site ismidir……


sakala sövmek, sakala kufur etmek

Bu kategoride yer alan Geçmiş günahlardan nasıl kurtulunur başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sakala sövmek küfür müdür ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.