Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:41
sizden94
Abone

Abdestsiz ve başı açık nikah kıyılır mı

Abdestsiz ve başı açık nikah kıyılır mı

BurakDündar
Abdest ve başı kapalı olmak nikahın şartı mı

ablamgil dini nikah kıydılar ama abdest almamışlardı ve sanırsam ablamın başı kapalı değildi ama nikah şartlarının hepsi yapılmıştı nikah geçerlimidir


Cevap: Nikah hakkında sorum var

musab
Nikah şartlarının hepsi yapılmıştı diyorsun zaten sende.Abdestsiz,başı açık şekilde yapılan nikah sahihtir.Zaten öncesinde resmi nikah yapılmıştır.

Okudunuz mu?  Kendini zincire vurmak

Cevap: Abdestsiz ve başı açık nikah kıyılır mı

mum
Abdesti olmak, başı örtmek nikahın şartı değildir fakat, bir yuvanın temeli takva üzerine kurulursa inşAllah faydası daha çok olur.


imam nikahında baş örtülür mü, imam nikajimda ortummek

Bu kategoride yer alan Seçilmemesi gereken meslekler nelerdir? Hangi mesleklerin günah tarafı vardır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Abdestsiz ve başı açık nikah kıyılır mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.