Anasayfa
14 Ekim 2021, 14:33
sizden93
Abone

Namazda yanlış sure okumak namazı bozar mı

Namazda yanlış sure okumak namazı bozar mı

sehervakti
Namazda dua yanlış okuma

Allahümme salli yerine Allahümme zalli dedim o anlık bişey nasıl oldu işde oldu bişeyler öyle geçtim orayı bu namazı bozar mı?lütfen kısa cevap verin lütfen biliyorum anlamını falan bozarsa bozar diye ama zalli nin anlamını bilmiyorumki bozduğunu bileyim. zal’in anlamı ağaç demekmiş ama ben zalli dedim,ve ayrıca o an kesinlikle düzeltmem mi gerekirdi bilerek yanlış yapmış sayılırmıyım o an düzeltmeden geçtim keşke düzeltseydim namazı tekrar kılmadım vesvese diye.

Okudunuz mu?  Hayırlı arkadaşlar bulmak

Cevap: Namazda yanlış sure okumak namazı bozar mı

Kayıtsız Üye
evet şetanın vesvesesidir bir insan namaz kılırken şetan hep aklınagirmek ister ve o namazı bozmak ister ama siz kendi inan cınızı bozmayın .ha bu arada bilmeyerek yaptıysan namazın bozulmaz önemli olan niyetindir

Okudunuz mu?  Aşık cinlerden kurtulma

Cevap: Namazda yanlış sure okumak namazı bozar mı

sehervakti
Allah razı olsun kasıtlı bir şey değildi tabiki


Yanlış okunan dua

Hamzakar
Selam ın Aleykum mumsema ben 13 yaşındayım rabbenafiğrli duasına başlarken rabbena filli ı i olacak diye okudum benim kildigim onca namaz kabul olmaz mı?

Okudunuz mu?  Çıplak ayakla namaz kılınır mı?

ACİLSERVİS
Geçmiş namazların bozulmaz bundan sonraki namazlarda artık doğrusunu söylemen gerekir. Ama yazdığın gibi okuyorsan hala yanlış okuyorsun. Arapça okuyamıyorsan sesli olarak dinleyip ezberle.


Tevbe
Allah’ın izniyle kıldığın namazlar kabul olur kardeşim. allah-ü Teala biz aciz kullarının O’na ibadet ederken düştüğümüz, düşeceğimiz hataları mazur görür, bizlere af buyurur inşaAllah.

Okudunuz mu?  Din Konusunda Yetersizim Ve Kendimi Geliştirmek Istiyorum

namazda yanlış sure okumak

Bu kategoride yer alan Okuldan kaçmak günah mı? (seçmeli) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda yanlış sure okumak namazı bozar mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.