Anasayfa
17 Ekim 2022, 3:06
sizden8
Abone

Tesettür Sadece Çarşafla mı Olur?

Tesettür Sadece Çarşafla mı Olur?

thekny4242
-Tesettür illa çarşaflamı olmalıdır? Yoksa bol olan, vücut hatlarını belli etmeyen pardesü, veya böyle giysilerde giyilebilirmi ?


Cevap: Tesettur

islamustafa
tesettürün en güze hali çarşafla olandır yoksa illa çarşaf olacak diye bir kural yok. çarşaf hem ilgi çekiciliği hem yaşı hem güzelliği hem de vücut hatlarını gizlediği için bayanlar için ideal bir koruyucudur. erkeklerin şehvetini söküp atan bir elbisedir.fakat hemen giyemiyorsanız başlangıç olarak dikkat çekmeyen bol ve kapalı elbiseler giyebilirsiniz.

Okudunuz mu?  Oruçken vesvese oluyor sürekli ağzıma toz su vs. kaçtı mı diye vesvese ediyorum bunun bi çözümü var mı ?

Cevap: Tesettür Sadece Çarşafla mı Olur?

thekny4242
Yok ben erkegim. Ama cevremdekileri tesettur konusunda çok uyariyorum. Onlarda bana kiziyorlar. Carsaf mi giyelim diyorlar. Bende tesetture uygun olsun diyorum. Kapanmisken tam kapanin diyorum.


Cevap: Tesettur

thekny4242
Erkeginde tesetturu goz kapaklaridir. Allah bizi harama bakmaktan korusun ve helalimize kavusmayi nasip etsin. Amin.

Okudunuz mu?  Kapanmak istiyorum fakat küçük sorunlar var..

çarşafla ilgili ayet ve hadisler

Bu kategoride yer alan Oruç iken müstehcen rüya görmek? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tesettür Sadece Çarşafla mı Olur? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.