Anasayfa
30 Aralık 2023, 2:32
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada uçtuğunu görmek imam nablusi

Rüyada uçtuğunu görmek imam nablusi

mum
Rüyada Uçmak Görmek (imam nablusi)

Rüyada UÇMAK Görmek
Rüyada uçmak, yolculuk; başaşağı uçmak ise, rahatlıkla yapılacak yolculuktur.
Bazı tabirciler, damın üstü, kadındır dediler. Bundan dolayı bir dam üstünden diğer bir dam üstüne uçtuğunu gören kimse, bir kadından diğer bir kadına geçer. Hapsedilmiş bir kimse rüyada uçtuğunu görse hapisten çıkar.
Uçarken gökte kaybolduğunu ve geri dönmediğini gören kimse, ölür.
Havaya doğru uçtuğunu gören kimse, ölecek derecede hasta olur, sonra bu hastalıktan kurtulur. Alçak bir yerden yüksek bir yere kanatsız uçtuğunu gören kimse, arzusuna kavuşur ve yükseldiği oranda şanı yücelir. Bir yerden diğer bir yere uçtuğunu gören kimse, şeref ve izzete kavuşur ve gözleri ışıklanır. Düz bir şekilde uçtuğunu gören kimsenin işleri, zahmet çekmeden düzgün gider. Bir kimse iki kanadıyla uçtuğunu görse, bu rüya bütün insanlar hakkında hayırlıdır.
Bir kimse, istediği zaman uçtuğunu ve istemediği zaman da uçmadığını görse, büyük bir hayra ve rüyayı görenin işlerinin kolaylığına yorumlanır. Bir kimse iyi bir şekilde uçamadığını veya başaşağı uçtuğunu görse, o kimseye isabet edecek büyük bir kötülüğe yorumlanır. Yerle gök arasında uçtuğunu gören kimsenin, arzu ve isteği çok olur.
Bazen de uçmak, öğrenci için ilim öğrenmeye, kötü kimseler için, günah işlemeye veya önceden çalışmış olduğu bir şeyi istemeye ya da rüya sahibinin kızma anında yapacağı basit hareketlere yorumlanır.
Rüyada kanatla uçtuğunu gören kimse, izzetli ve saltanatlı bir yolculuk yapar. Kanatsız uçtuğunu görmek ise, güç bir yolculuk yapacağına yahut bilhassa güzel bir yerden kötü bir yere uçtuğunu görmek fazla müsrif bir kişi olduğuna yorumlanır.

Okudunuz mu?  Rüyada Üniforma Görmek (imam nablusi)

Cevap: Rüyada uçtuğunu görmek imam nablusi

EFRUMİE
Rüyada uçtuğunu görmek maceraya düşkünlüğünüzden dolayı geze bildiğiniz kadar gezmeyi seven ve gezerken eğlenceli ve heyecanlı vakit geçirmeniz gününüzü günü birlik yaşamayı seven bir kişi olduğunuza işaret eder.


Yorum: Rüyada uçtuğunu görmek imam nablusi

Kayıtsız Üye
s.a
Rüyamda yerden arkadaşlarımın yanındayken zipladim ve bir müddet rahatlikla yavas bir sekilde uçtum. Arkadaslarim bunu nasıl yaptin diye arkamdan kelamda bulundular
teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada tuvalet görmek

Yorum: Rüyada uçtuğunu görmek imam nablusi

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin iş ve maddi hayatında meydana gelecek olan güzel olaylara işaret eder. Elde edilecek fırsatlara ve çok iyi imkanlara sahip olunacağına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada uçağa binmek

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda tarladayım ve etrafa bakıyorum. Tam izlerken bir şahin gördüm avlanmak için havada asılı durdu bir şey avlayacağını yani kuş yuvasına saldıracağını anlayıp ses ve hareketlerle onu korkuttum ve avlanmayı bıraktı fakat bu seferde kaçarken başka bir kuşa saldırdı neyse ki o da yakalanmaktan kurtuldu o yuvanın sahibi bir kuşta olabilir saldırdığı kuş. Tam oh derken ayağında bir güvercinle gelen bir şahin gördüm onu yemek için ağaca konmaya çalıştı fakat güvercin çırpınınca ağaça konamadı ve şahin zorla tutmaya başladı tam o anda yerden toprak parçası alıp kuşa attım ve şahini vurdum şahin avını bırakıp kaçtı. Güvercin yaşıyordu ve yarası yoktu sadece çok yorulmuştu güvercin ve şahinin rengi siyahtı. Tutmak istedim fakat ürkek olduğu için biraz kendine gelmesini bekledim. Güvercini vahşi ortamdan kurtarıp evimde beslemeyi düşündüm rüyamda.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığım erkekle bakışmak

arifselim
Bu rüya ancak gören kişinin bir çok durumuna bakılarak ve mutlaka yüz yüze olacak şekilde yorumlanmalıdır ki isabetli bir yorum yapılabilsin. Yoksa bu şekilde maalesef rüyanı tabir edemiyoruz. Allah’a havale ederek hayrını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tuvalette seccade görmek

Kayıtsız Üye
Hayirlara vesile olur insAllah.hocam rüyamda eşim ben ve cocuklarim bir ucurtmaya biniyoruz ve ucmaya basliyoruz.ucurtmanin kuyrugu var uzun ve dikenli teller var asagida arkami donup bakiyorum tellere takilacagiz mi diye ama kuyrugumuzda tellere takilmadan havalaniyoruz gokyuzune.sonra asagiya bakiyorum gol yada deniz esime karaya digru ucalim diyordumki uyandim.ve eşim ogleden sonra arayip yurt disindaki bir is gorusmesi için bileti aldiklarini soyledi.cok ilginc ruyamin bunla alakasi varmi bilmiyorim.simdiden teşekkür ederim.hocam hayirli aksamlar

Okudunuz mu?  Rüyada Uzaylı Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Tabiri aldığınız haber ile ilintilidir. Tez bir vakitte tabir gerçekleşmiş. Bir yerden başka bir yere uzak veya kısa mesafeli farketmeksizin yolculuk yapacağınıza delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabi.


dilaras
Selamun Aleyküm, gündüz vakti bir rüya gördüm; Oturma odasinda otururken televizyonda etrafi su ile cevrili bir kapi gördüm. Ayaga kalktim ve evimizin kapisina doğru gitmeye basladim lakin vicdanim el vermedi aklıma Allah geldi ve televizyondaki kapiya doğru yürüyüp televizyona sarila sarila agladim. Sonra kalktim, bedenim birden yükselmeye basladi, sirtüstü 1-1.5 metre havalandim, ölecegimi düsünmeye basladim ve sevindim.

Okudunuz mu?  Rüyada üçüz bebek görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçekleştirmek istediğin planlarının netice vermesi ile insanların takdirini kazanacak, gözlerinde saygın bir yerin olacak. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabi.


rüyada uçtuğunu görmek imam nablusi, rüyada uçmak nablusi, rüyada uçmak imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Uzaylı Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada uçtuğunu görmek imam nablusi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.