Anasayfa
28 Mart 2023, 5:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yeşil Ağaç Görmek – İSTİHARE RUYASI

Rüyada Yeşil Ağaç Görmek – İSTİHARE RUYASI

merve22
İstihareye yattım dün gece ve Rüyamda sadece 1 tane ağaç gördüm , çok gür yaprakları olan ve orta boylarda yeşil bir ağaç gördüm Yerlerde yemyeşil çimenlikler doluydu hava güneşli bir yaz mevsimiydi. Anlamı nedir acaba ? toprak falan hiç bir şey görmedim. YORUMLARMISINIZ LTFEEEEENN

Okudunuz mu?  Rüyada Yurt Dışında Olmak

Cevap: Rüyada Yeşil Ağaç Görmek – İSTİHARE RUYASI

S-a-b-i-h-a
istiharede yeşil ve beyaz hayra işaret kırmızı ve siyahsa şerre işrettir güzel bir rüya görmüşün hayır olsun insl.


Yorum: Rüyada Yeşil Ağaç Görmek – İSTİHARE RUYASI

Kayıtsız Üye
sınav için istihare rüyasına yattım.rüyamda saksıda yetişen uzun bir ağaç gördüm toprağa dikecektim
yemyeşil ve uzun yeşil ağaçlar ve ben yetişen o ağacıda onların arasına dikmek için yerleştirdim

Okudunuz mu?  Rüyada vurulduğunu görmek

Yorum: Rüyada Yeşil Ağaç Görmek – İSTİHARE RUYASI

arifselim
Sınavın nesi için istihare yapmışsın anlamadım. Çünkü bir şeyin sonucu için istihare olmaz. Ancak helal ve meşru olan bir konuda yapıp yapmamak açısından kararsız kalınınca istihare yapılabilir. Eğer sınavlarla ilgili aklında bir soru işareti varsa bunu işin ehli olan kimselere danışmalısın.

Okudunuz mu?  Rüyada yaşlı adam görmek

Kayıtsız Üye
Sevdiğim kişiyle evlilik düşünüyorduk bunun için istihareye yattım ilk seferde hicbirsey göremedim ikinci gün tekrar yattım karanlık biyerde annemle kendimi gördüm o gün rüyam bölündü uyandım hemen ertesi gün tekrarladım bu sefer sevdiğim kişiyle birlikte yemyeşil biyerde yemyeşil bir ağacın altında otururken gördüm kendimi. İki rüya da birbirine ters görünüyor sizce bu rüyaların yorumu nedir? O kişi benim için hayırlı mi hayırsız mi görünüyor?

Okudunuz mu?  Rüyada yüzü kararmış birini görmek

Tohat
Karanlık her ne kadar istiharede siyahı ve olumsuzu çağrıştıyor olsa da bazılarına göre huzur anlamına da gelir. İkinci rüyanız zaten açık ve olumludur. Fakat istiharenin bitiminde ne kadarı olumlu ne kadarı olumsuz çıktığına ve yüreğinize düşen hisse göre değerlendirebilirsiniz.

Okudunuz mu?  Rüyada Zengin Görmek (imam nablusi)

İstiarede agac gormek, istiharede yeşil ağaç görmek, işTIharede yeşil ağaç görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada yokuştan aşağı yuvarlanmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yeşil Ağaç Görmek – İSTİHARE RUYASI Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.