Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:14
sizden91
Abone

Yemin Kefareti hangi şartlarda verilir

Yemin Kefareti hangi şartlarda verilir

bertan08
Arkadaşlar bir sorum olacak. Seneye bir işe girmek için yemin etsek ama 1 sene gecmeden gitmeme karari alsak yemin Kefaretini o gün mü vermemiz lazim yoksa 1 sene gecmesimi lazim


Cevap: Yemin Kefareti hangi şartlarda verilir

Darusselam
İslami manadaki yemin, genellikle Allah adına yapılır. Bu da VAllahi, Billahi tAllahi gibi ifadelerin söylenmesiyle olur. Fakat bu arada başta Kur’an-ı Kerim ve Kabe olmak üzere mukaddesler üzerine yapılan yeminler de yemin mefhumuna girer ve bunlar üzerine yapılan yeminler geçerlidir.

Okudunuz mu?  Ezanın bitmesini beklemeden namaz kılmak

Cevap: Yemin Kefareti hangi şartlarda verilir

Kayıtsız Üye
Aradigim cevap bu degildi benim ama yemin kefaretinin ne zaman verilmesini istiyorum


yemin kefareti kurum

Bu kategoride yer alan Maç İzlemek Caiz Mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yemin Kefareti hangi şartlarda verilir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.