Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:14
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare namazında renkler

İstihare namazında renkler

teyze
istihare namazında gri,kırçıllı bir renk gördüm …anlamını öğrenmek stiyorum.


istahere namazındaki renkler

NuN
İstiharede yatma ve rüya görme şartı aranmaz.
Yeşil ve beyaz olumlu renkler denir ama dini bir hükmü yok.


İstihare Namazındaki Renkler

Kayıtsız Üye
uzun süredir sevdiğim kişi için evliliğin hayırlı olup olmadığını görmek için istihareye yattım. İlk gün bir şey görmedim daha doğrusu hatırlamıyorum. İkinci gün ise rüyamda biri bana senin için yattığım istiharede kahverengi gördüm diyordu ben de bunun üstüne öyle renk mi olur ya diyordum. Bir de sevdiğim kişi ile aramızda şöyle bir konulma geçiyor. Ben ona ne kadar kıskanç bir ilişkimiz var bence sevgili olalım diyorum ama bunu söylerken zaten sevgiliyiz rüyamızda. O da bence de diyor. Sonraki gün ise istihare rüyasından uyandığımda hiçbir şey hatırlamıyordum sonra aynı gün uyumaya devam ettim. Kalktığımda ise bir olay hatırlıyordum. Çok yakın bir arkadaşımın düğünü var yakın zamanda onu gördüm. Ve üzerimde siyah bir elbise var sonra diyorum ki yok bu güzel olmadı değiştireyim. Ve orda elime geçen kırmızı elbiseyi giyip bu nasıl oldu diye soruyorum ve onu giyiyorum. Çok anlayamadım bu rüyalardan bir şey ama özellikle son 2 gündür çok huzurlu hissediyorum sanki dualarım kabul olmuş gibi sürekli gülme isteğim oluyor. Sizce bundan ne çıkarmam gerekiyor

Okudunuz mu?  İstiharede orman ve ağaç görmek

Yorum: İstihare namazında renkler

Tohat
Hayırlı günler. rüyalarının bir kısmını görmemiş, bir kısmını hatırlamamış olman önemli değil. Huzurlu hissetmen niyetinin senin hakkında hayırlı olduğunu gösterir. Yedi kere yatılan istiharede çoğunluğu eğer bu şekilde ise hayırlıdır. Fakat istihare elbetteki yeterli değildir. İstişare edilerek de konuşulması gereken ciddi bir meseledir. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  İstiharede için gördüğüm rüya: bir erkek çocuğunun burnundan kan geliyordu

istihare namazında gri renk görmek

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında peygamber efendimizi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare namazında renkler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.