Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:14
sizden91
Abone

Uykuda mezi akarmi

Uykuda mezi akarmi

emniciba
Bazen uyandığımda rüya gorim yada germeyeyim ıslaklık deil mezi lekesine benzer nokta goruyom meni aksa biliyorun daha fazla akip ıslaklık birakaca zaten 5 saatlik uykuda meni ne kadar izini kaybettirir diye de düşünüyorum gusül gerrkirmi bu sabah namazı kildim parca pincik rüyalar hatirliyorum ama sadrce 1 nokta leke var ?

Okudunuz mu?  Namazda sesli nefes almak

Cevap: Uykuda mezi akarmi

prokado
Kardeş bende seninle aynı sorunları yaşıyorum geçenlerde biraz ufak leke oldu bendede ama gusül almadım cünkü meni olsa daha büyük oluyor bide leke kalıyor ama mezi gidiyor yani ben almadım seninle aynı durumu yaşıyorum.


Cevap: Uykuda mezi akarmi

kayra
Beyler onlar ter damlaları olabilir gece bende çok terliyorum 🙂

Okudunuz mu?  Yabancı dizi izlemek

Cevap: Uykuda mezi akarmi

Darusselam
mezi gusül gerektirmez.

Bu kategoride yer alan Hamdolsun nedir , Şükür etmek nedir , arasında fark var mıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uykuda mezi akarmi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.