Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:19
dualar
Yönetici

Çok yüce bir salavat

Çok yüce bir salavat

e.inaltekin
Fazileti:Bu azameti çok yüce olan salavatı okuyarak I fendimiz’e salavat getiren, nefs-i emmarenin elinden yakayı kurtarır. Her bulunduğu yerde ruhaniyet-i peygamberinin ve meleklerin koruması altında olur. En az günde bir defa okunmalıdır.

Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammedin hattâ lâ yebkâ mines salâti şey’ün, verham seyyidenâ Muhammeden ve âle seyyidinâ Muhammedin hattâ lâ yebkâ miner rahmeti şey’ün ve bârik ,ala seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammedin hattâ la yebkâ minel beraketi şeyün ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala Ali seyyidinâ Muhammedin hattâ lâ yebkâ mines selâmi şey’ün.

Okudunuz mu?  Hz. Ali (r.a) Efendimizin yakarışı (duası)

"Ey Allah ‘ım! Efendimiz Muhammed (s.a.v.) ‘e ve aline sonsuz rahmet et. Yine Efendimiz Muhamme’d (s.a.v.)’e ve âline salat-ü selam eyle. Allah ‘ım! Muhammed (s.a.v.) ‘e ve âline sonsuz bereketler nasip eyle! Allah ‘ım! Efendimiz Muhammed (s.a.v.) ‘e ve âline sonsuz selametler bahşeyle.

Okudunuz mu?  Hz ibrahim as 'ın Duası

( ALINTIDIR )


Cevap: Çok yüce bir salavat

MECİDİE
bu salavat çok güzel bir salavttır sözlerinden de anlaşılacağı gibi peygamber efendimizin sürekli güzel adı geçmektedir bu salavatı okuyana Allah rahmet eder yardım eder


salavat, sonsuz salavat

Bu kategoride yer alan Abdülkadir Geylani Hazretleri'nin Hizbü'n Nasr Duası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok yüce bir salavat Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.