Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:25
sizden8
Abone

İntihar etmenin günah olduğunu bile bile intihar edenin durumu nedir

İntihar etmenin günah olduğunu bile bile intihar edenin durumu nedir

Mumsema2014
Ben intiharın günah olduğunu bile bile Allahım affet nolur Rabbim diyerek intihar ettim. İkilere kalbim durdu hayata donderdiler benim sonum ne olacak? Sonsuza kadar cehenneme gidiceksem neden yasıyorum? Beni affet diyerek intihar etmem birşeyi değiştirir mi? Affetmesende sen bilirsin rabbim ama cennetine girmek istiyorum nolur affet filan dediğimi hatırlıyorum çünkü kafaya koymuştum bir kere ölmeyi şimdi pişmanım cenneti istiyorum. Beni teselli için yazacaksanız hissederim konuşmanızdan anlarım gercegi söyleyin sizin vazifeniz bu mümin olarak kardeslerim. Mutluluğum için dahi yalan söylemeyin mümin olarak kul hakkimla istediğim budur. Gören Allah için cevaplasın. S.a

Okudunuz mu?  Yaptığım ''yarım yamalak'' ibadetler boşunamı?

Cevap: S.a Acil Cevaba ihtiyacım var Allah Aşkına

musab
Allah size bir şans vermiş.İntihardan pişmanlık duyuyorsanız inşAllah tövbeniz makbuldur.


Cevap: S.a Acil Cevaba ihtiyacım var Allah Aşkına

Kayıtsız Üye
Hocam etrafimdaki bütün arkadaşlarım benden korkuyor artık lanetlendin cehennemliksin günah islesende iyi olsanda aynisin sonsuz cehenneme gidicen diyorlar beni dinimden soğutmaya kötü insan olmaya zorluyorlar cehennemde bin yıl yanmaya raziyim ama gercekten cennete bir gün girebilecekmiyim bunun kesin cevabını bilmeden inşAllah ALLAH affeder diyerek bir yandanda intihar edenler için söylenen ebedi cehennem var diyorum ve hocam yaşanmıyor boyle kesin cevap alamamaktan bıktım dogruyu istiyorum sonsuz cehennemliksemde dogruyu bilmek istiyorum peygamber döneminde yasamıyoruz ki gidip sorayım. Sizin inşAllah doğru cevap vermenize RABBİM ALLAH IM VESİLE OLUR KALBİNİZLE BİLGİNİZLE BİR DAHA SORUYORUM HOCAM DÜŞÜNÜP CEVAPLAYIN. HAYATA DONMUŞ OLMAM AMA DENEMİŞ OLMAM ARASINDAKİ FARK BENCE YOK AMA HER MÜSLÜMAN İKEN ÖLEN CEHENNEMLİK MI EBEDİ YOKSA ALLAH’A İNANANLARA CEHENNEM HARAM KILINMIŞ İSE BUNLA BAĞI NEDİR? GİRME ŞANSIMIZ VAR MI BİRDE EBEDİ CEHENNEMLİK FİRAVUN’DA EBEDİ CEHENNEM SÖZÜMÜ GEÇİYOR? EĞER ÖYLE İSE İNTİHAR EDEN CEHENNEME GİDER DİYORSA EBEDİ YAZMIYORSA ÇIKMA ŞANSIMI VAR?

Okudunuz mu?  Dinden çıkaran sözler

Cevap: S.a Acil Cevaba ihtiyacım var Allah Aşkına

tekturk
Kullandiginiz bazi ilaclar size intihar düsüncesine yitebilir , bu ilaclar genellikle DEPRESYON için icilen ilaclardir..
Böyle ilaclardan kullaniyorsan hemen terk et o ilaclari..
Ikincisi dinimizde intihar etmek günahdir , nasilki zina etmek günah oldugu halde senin misalin gibi Allahim sen affet diyerek zina yapmak ve sonrasindada zaten ben “beni affet demistim“demek sacmalik oluyorsa bu yaptigin da sacmalik..
Aklindan cikar böyle seyleri , abdestine namazına ibadetine basla , yakinda birseyin kalmaz insaAllah

Okudunuz mu?  Cünüp iken tıraş oldum sakıncalı mıdır?

Kayıtsız Üye
Bence eninde sonunda doğru yolu bulmussun .Hiçbirşey için değmez kardeşim .ALLAH’ a tevekkül et başka da bir şey deme .o anı unut ve o yaptığın hatan için namaz kıl .unutma bir hatayı düzeltmek için önce o hatayı yaşamalisin ki duzeltesin .


intiharın günahı, intihar etmenin günahı, Allahın yardım etmemesi

Bu kategoride yer alan Mürşide Tabi Olmak FARZ Mıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İntihar etmenin günah olduğunu bile bile intihar edenin durumu nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.