Anasayfa
1 Aralık 2023, 2:24
sizden1
Abone

İdrar yolunda kalan meni

İdrar yolunda kalan meni

Besir
Gusül almadan önce idrarımı yaptım ve top oynamaya gittim.Gusül yaptıktan sonra, içeride kalan meni, şehvetsiz olarak dışarı çıksa gusül icap eder mi?


Yorum: İdrar yolunda kalan meni

arifselim
Artık bu kadar bir süreden sonra meni çıkarsa gusül almak gerekmez. Önemli olan gusül almadan önce bir süre beklemek, yürümek veya idrarını yapmaktır. Senin gusül almana artık gerek yoktur.

Okudunuz mu?  Ashabtan veya evliyadan evlenmemiş olanlar var mı?

İdrar yolunda meni

Dombrah
Rüyamda ihtilam olmaya yakın uyandım meni mezi hiçbirşey yoktu tuvalete gittim idrarımı yaptım ama meninin idrar yolunda kalıp kalmadığını bilmiyorum yani meni çıktımı çıkmadı bundan nasıl emin olabilirim meninin çıktığına dair bir belirti varmı ve cünüp müyüm

Okudunuz mu?  Muhazatün nisa nedir?

Yorum: İdrar yolunda kalan meni

arifselim
Uyandıktan sonra dışarıya çıkan meni görmesen cünüp değilsin ve hiç bir şey yapman gerekmez. bunun başka hiç bir belirtisi yoktur. Ancak meni görülürse o zaman gusül alınması gerekir. Bu durumda sen cünüp değilsin.


Player_32
Selamunaleyküm Hocam benim bir sorum olacakti. şehvetlendim ve tualete gittim bastirdim baska sivi cikcek mi diye bisey cikmadi sonra idrarimi yaptim sonunda sünen bir sivi cikti Gusül Almam Gerekir mi ?

Okudunuz mu?  Küfür eden tövbe etse bile cennete gidemiyormuş doğru mu

arifselim
Aleykum selam. Şehvetlendim derken eğer bu orgazm veya boşalma şeklinde ise bu seni cünüp eder. Meni şehvetler çıkarsa zaten her türlü kişi cünüp olur ve yıkanması gerekir.


Player_32
Hocam Ben Öyle seyleri birakmaya calisiyorum Allahin İzniyle ama Hayal Ediyorum sadece o anlamda

Okudunuz mu?  Hangi şehadet doğrudur?

Meni İçerde Birikir Mi, Düşünmekten akan meni gusül abdesti gerektirirmi

Bu kategoride yer alan Cünüp olduğumu nasıl anlarım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrar yolunda kalan meni Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.