Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:28
missa2
Abone

Cünüp olduğumuzu bilmezsek

Cünüp olduğumuzu bilmezsek

Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm hocam size birkaç sorum olcakdı öncelikle.
1-hocam mesala uyurken bir damla kadar rüyalandık ama onun farkında değiliz bu cünüp halimizle yapdık larımız günah olurmu ?
2-hocam 13-14yaşından önce mastır basyon yapdın veya başka bir nedenle cünüp oldun ama cünüplüğü bide gusulü filan bilmiyon günah olurmu ?
Hocam son birtanedaha var. Mesela cünpsün tırnağını kesince günah olduğunu bilmiyorsun çokmu günah olur. Çok ama çok teşekkürler

Okudunuz mu?  Görev nedeniyle alınan hediye

Cevap: Cünüp olduğumuzu bilmezsek

kaars
cenabetken olduğumuzu bilmessek günaha girmeyiz ama hatırlandığında hemen yıkanmalı ve kılınan namazların tümü kaza edilmelidir.


Cevap: Cünüp olduğumuzu bilmezsek

Kayıtsız Üye
Hocam Selamın aleyküm ben 14 yasindayim mastürbasyon yaptim gusül abdesti aldim sonra penisimi sikistirdigimda tekrar meni geldi sonra tekrar gusül abdesti aldim tekrar siktim cikmadi ama cikiyor gibi oldu ve 5-10 dk sonra altima kaciriyormusum gibi hissettim hocam bilmedigim halde namaz kilip ibadet edersem gunah olurmu ?

Bu kategoride yer alan Üç harfliler en çok kimlere musallat olur arkadaşlar biraz açıklar mısınız ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cünüp olduğumuzu bilmezsek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.