Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:06
Rüya Yorumu
Yönetici

Hacet rüyasında siyah ve beyaz aynı rüyada görülürse nasıl yorumlanmalı ?

Hacet rüyasında siyah ve beyaz aynı rüyada görülürse nasıl yorumlanmalı ?

sermin
Selamün Aleyküm.Ben iki ayrı konuda ayrı ayrı hacet namazı kıldım( Rabbim kabul buyursun inşaAllah)… İkisinde de rüya gördüm çok şükür…

fakat kafamı karıştırıan bir durumla karşılaştım her iki rüyamda da…Anlam verip yorumlamakta güçlük çektim , Allah rızası için yardımınızı talep ediyorum.

sol taraftan yuvarlanan büyük kırmızı toplar yuvarlanıp önüme geldi. hemen sonrada aynı toplardan sağ taraftan hacı yeşili renginde toplar yuvarlanıp kırmızı topların önünde durdu….

şimdi hem kırmızı hem yeşil renk görmüş oldum ben…yani kabul mü yoksa değil mi , nasıl yorumlayacağımı bilemedim…


Cevap: Hacet rüyasında siyah ve beyaz aynı rüyada görülürse nasıl yorumlanmalı ?

@hmet
Bu tip rüyalar, insan hayatında kararsız kaldığı anlarda bilinç altına yansıması sonucu görülen rüyadır.
neyin ne olduğunu hem net olarak kavrayamıyoruz hem de hiçbir şeye gerçek adını koyamıyoruz.
olayların netleşmesinden ayrımın gerçekleşmesinden hakla batılı da ayırmak doğruyla da yanlışı ayırmak taraftarı olduğunuzu lakin şimdilik bu kararı bir süreliğine rafa kaldırmanız gerektiğini,
O şahsi tanımak, istişare etmek için zamana ihtiyacınız olduğuna işarettir..
karar verme zamanı daha gelmediği seklinde yorumlanır


Cevap: Hacet rüyasında siyah ve beyaz aynı rüyada görülürse nasıl yorumlanmalı ?


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hayırlı ramazanlar. iki gün önce bir hoca nişanlımla benim için istihareye yattı fakat dün bana hem siyah hem beyaz düz bir kağıt gördüğünü ve siyah kağıt beyaz kağıdın içine geçiyordu dedi ve ben gerçekten bu konuda çok sıkntılıyım ne anlama geliyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim.


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. İstihareyi kendin için senin yapman sünnettir. Bu rüya ise karmaşıktır ve istihare için bir mana ifade etmez. En doğrusu senin yeniden istihareyi yapmandır.


Kayıtsız Üye
iyi günler sevgilimle evlenip evlenemeyeceğim ve evleneceğim kişiyi görmek için dün gece istiare namazına yattım ve sevgilimi gördüm ama üstünde bembeyaz bir kazak ve altında da kırmızı bir eşofman vardı. kafam çok karıştı yardımcı olabilir misiniz lütfen şimdiden çok teşekkür ederim..


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Şu iş olacak mı diye istihare yapılmaz. Ancak olmak üzere olan bir iş karşısında kararsız kalınca bir işaret görmek için yapılır. Evleneceğin kişiyi görmek içinde istihare yapılmaz. Ancak şu kişi ile evlenirsem hayırlı mı değil mi diye istihare yapılabilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kelime i şehadet getirip ölmek

Kayıtsız Üye
İyi günler ben istihare yaptım rüyamda iki tane beyaz bir tanede siyah ayakkabı gördüm anlamı nedir


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Rüyan istihare için olumlu denebilir ama tam net bir işaret için senin içine gelen huzur yada huzursuzluk hissi önemlidir. Ona göre bir işaret almış olursun.


Kayıtsız Üye
Iyi akşamlar.konuştuğum kişi için istihareye yattım.rüyamda bir kuyunun dibinde yeşil ve siyah karışık ışık vardı.bunun açıklaması nedir.kafam çok karıştı.yardımcı olurmusunuz…


arifselim
Hayırlı günler. İstihare için bu rüyan hayırlı manaya yorumlanmaz. istihare için asıl önemli olan şey insanın içine gelen hissidir bu his ona en açık işaret olur.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm 2 gece öncesinde istiare yaptım görüştüğüm bey hayırlı mı hayırsız mı diye. Fakat dün uyanmadan ilk kendimi gördüm üzerimde kırmızı eşofman vardı ardından hemen onu gördüm ve üzerinde yeşil bir tişört vardı. Anlamı nedir?


arifselim
Aleykum selam. İstihare için bu durumda senin içine gelen huzur yada huzursuzluk hissi ne ise ona göre kendine bir işaret almalısın. İstiharede en doğru işaret böyle alınır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda pirinç var büyük bir bardağı içinde, pirinçler simsiyah olmuş, nasıl beyazlatacağımı kızıma gösteriyorum kızım inanmıyor,içine yeşilçay döküyorum,pirinçler beyazlıyor, kızım çok şaşırıyor,okadar şaşırıyor ki gözümle görmesem inanmazdım diyor,rüyamı yorumlarsanız sevinirim, bu arada kızımla Bazı sorunlar yatıyorum Teşekkürler


arifselim
Rüyada pirinç görmek zenginlik ve bolluk manasına yorumlanır. Rüyan kızına senden fayda dokunmasına delalet eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ormanı gezerken bir dereye denk geliyorum ve yanına yaklaşıyorum. Derenin kabe yeşiline yakın çok güzel bir renkte olduğunu dönüyorum sonra arkamı bir dönüyorum nişanlım gelmiş.. Bir anda rüya değişiyor ve ben yine aynı ormanda yürürken çamur bir toprağa denk geliyorum ve toprağın kırmızıya dönük bir renk olduğunu görüyorum üstüme bulaşmasın diye bir şekilde ordan geri çıkıyorum.. İstihareye yatmamdaki sebep ise nişanlıyım ve bu aralar onunla ilgili tedirginliklerim mevcut.. Nişanlımın benim için hayırlı mı yoksa hayırsız mı olduğunu anlamak için istihareye yattım.. Ancak iki renk görmem kafamı karıştırdı.. cevaplandırırsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada birinin sana cünüp demesi...

arifselim
Bu rüyan net bir işaret vermiyor en azından bizim anladığımız budur kardeşim. Sana tavsiyemiz her önemli işlerde mutlaka bilgili ve güvenilir akıl sahipleri ile istişare ederek karar vermektir. Rüya ile veya his ile insan her zaman yanılma ihtimali vardır.


Kayıtsız Üye
Biriyle konuşuyordum son zaman lar etrafımdaki insanlar karşıydı bu duruma bende konuşmam hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım rüyamda heryer yeşil beyaz ortada kırmızı bir elma vardı 3 gün ard arda yattım diğer günler ne gördüğümü tam hatırlamıyorum ama 2. Gün sanırım mavi gördüm ileride evlilik olabilir ve ben ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler


arifselim
Değerli kardeşim. Sana tavsiyemiz ancak evlilik aşamasına doğru bir adım atıldığında istihare yapmandır. Sadece konuşmamız hayırlı mı diye istihare yapamazsın çünkü konuşmak bir ihtiyaç dışından caiz değildir.


Kayıtsız Üye
Merhaba hayatımda biri var ama ben evilik istiyorum onun ne istediğini bilmiyorum ailesi beni seviyo teyzem istihareye yatırdım rüyasında beni beyaz erkek arkadaşımı siyah kıyafetle görmüş bir derden el ele geçiyormuşuz ama bir tam geçerken toz bulutu kaplamış geçip geçmediğimiz görememiş yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun


arifselim
Merhaba kardeşim. İstihareye kendin için senin yatman gerekir sünnet olan budur. Teyzenin gördüğü rüya ise genel manada evliliğe ve mutluluğa işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam merhaba istihareye yattım rüyamda beyaz bir kopek aç bir haldeydi ona sut verdim daha sonra siyah bir kopek yanına geldi ve beni korkutmaya çalıştı sonra beni kovaladı bir sure bende bir arkadaşimla ondan kaçıyordum en son karşı karsiya geldim üzerine yürüyünce benden uzaklaşır gibi oldu kafam çok karıştı nasıl yorumlanır


arifselim
Merhaba kardeşim. Gördüğün her iki köpeğin manası da hayırlı ve olumlu manaya işaret değildir. İstiharede asıl rüya değil senin içine gelen histir. Zaten uyandığında bu hissi hissetmiş olman gerekir.

Okudunuz mu?  Ramazan ayında görülen rüyalar

Kayıtsız Üye
Günaydın ben dün iki kes size yazdım cevabı mı da sorumu da sayfanızda göremedim tekrar soruyorum ben iki gün önce istiareye yattım benimle evlenmek isteyen kişi hayırlı mi degilmi anlamak için ruyâmda o kişiyle evliydik ilk zamanlardı ve beni kemeriyle dövüyordu bende senden boşanacağım demiştim lütfen cevap verirmisiniz.


arifselim
Değerli kardeşim. Her iki rüyanı da cevapladık aslında. Bu rüya senin için hayırlı ve güzel bir evlilik yapmaya işaret eder. Seni dövmesi tam tersi olarak yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Sewdam
Hayırlı günler ben rüyamda siyah bir örümceğin bana doğru geldiğini gördüm ve sonra o örümcek sütün içine giriyordu bende onu sütü içerek örümceği çıkartmaya çalışıyordum bu ne demek oluyor açıklar mısınız lütfen teşekkür ederim


arifselim
Hayırlı günler. Rüyada örümceği sütün içine girdiğini görmek genellikle hayırla tabir edilir. Örümcek çok farklı anlamlara geldiği için süt ile birlikte olması hayırlıdır. Çalışkan ve başarılı olmaya delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım benim için istihare yeyattı ve rüyasında kafesin içinde beyaz bir papağan ve kafesin dışındada siyah papağan kafese girmeye çalışıyormuş bu ne demek acaba


arifselim
İstihareyi herkes ancak kendisi için yapmalıdır çünkü sünnet olan ve doğru olan budur. Bu rüya ise iki anlama da gelebilen bir rüya olduğu için net bir işaret değildir. Sana kendin yapmanı tavsiye ederim.


Kayıtsız Üye
Ben eski eşimle barışmamın hayırlı olup olmadığını öğrenmek için istihare yaptım bir defa eşimle birlikte bir inşattın merdivenlerinde yukarı çıkıyorduk merdivenlerin üstünde ufak mavi ve kırmızı ışıklar var en sonda ise büyük yeşil bir ışık vardı. Diğer rüyamda ise eşimin abileri ve yengeleri ve yeğenleriyle birlikteyiz yeğenlerinden biriyle babasının cebindeki kağıtlara bakıyoruz kağıtların kimi beyaz ve boş kimi ise üstü siyah kalemle yazılı kimi mavi kalemle yazılı. Bu yüzden ben anlayamadım barışmamız hayırmı bizim için şermi


arifselim
Selamun aleykum. İstiharede ilk rüya veya işarete itibar edilir ve devam edilmez. Bu ilk gördüğün rüya çok hayırlıdır ve olumlu manaya işarettir. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Karabiber görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım istihareye yattı esi ve kendinin ileride ne olacağı ile ilgili ve bembeyaz bir örtü gördü fakat örtünün kenarları kip kırmızıydi bu ne anlama geliyor bilen biri cevaplarsa çok sevinirim


arifselim
Merhaba kardeşim. İleride ne olacağım veya şu şey olacak mı gibi istekleri için istihare yapılmaz. Öyle bir şey yoktur.klerin bir önemi yoktur rüyanın geneli önemlidir ve içine doğan hissin olumlu olup olmadığı önemlidir.


Kayıtsız Üye
İyi günler. Kız kardeşim benim evlenmek istediğim kişi için istihare namazı kılıp yattı.rüyasında , rüyada olduğunu, aslında uyuduğunu, bu yüzden gözleri kapalı ve etrafı siyah gördüğünü görmüş. Rüyanın sonunda ise yeşil bir bez ve püskülü bana uzattığını görmüş. Ama etraf simsiyahtı diyor.bilenler yorumlauabilir mi.teşekkürler


arifselim
İyi günler kardeşim. Kendi işin için senin istihare etmen gerekir. Bu görülen riya ise istihare açısından değerlendirilemez. Sana tavsiyem senin tekrar yapmandır.


ümran
Merhaba iyi günler. Şuan bir sevgilim var evlenmeyi düşünüyoruz. Bu evlilik hayırlı mı Hayırsız mı diye istihare namazına yattım ve hem yeşil hem kırmızı gördüm. Ama uyandığımda içim huzurlu bir şekilde bu evlilik hayırlı diye düşündüm. Sizce ne yapmalıyım ?


arifselim
Merhabalar kardeşim. İstiharede zaten esas önemli olan senin içine doğan huzurdur. Eğer bunu hissetmiş isen rüyadaki kırmızının bir önemi yoktur. Ayrıca istihareden daha önemli olanın istişare olduğunu bilmelisin ve mutlaka danışarak bir karar almalısın.


Kayıtsız Üye
Ben birkaç günce erkek arkadaşımdan ayrıldım. Çok acı çekiyorum çok üzgün ve yorgunum. Dün yatmadan önce dua okudum. Rüyamda arkamdan bir ses hayırlı buymuş nasip değilmiş ama geçecek 44 gün sonra dedi. Elimde bir kağıt vardı 99(cc) yazıyordu kağıda bakıyordum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Allah’a emanet olun


arifselim
Bu sonuçta bir rüyadır ve içerisinde gördüklerinden özel bir işaret çıkarmak çok zordur. Genel olarak sana bunun hayırlı olduğu hakkında bir işaret olarak kabul edilebilir. Allah’tan hayırlısını dile çünkü herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben eski sevgilim hakkımda hayırlı mi diye yattım rüyamda beyaz bir odada sadece ikimiz varız üzerinde benim siyah kazagim vardı siyah pantolon vardı ama sonra onun gözlerini çok yakından gördüm yeşil gözleri

Okudunuz mu?  Dua ettikten sonra görülen rüyalar

arifselim
Bir işin hayırlı olup olmadığına dair bir işaret için hacet namazı değil, istihare namazı kılınır. Eğer istihare yapmışsan yinede eski bir sevgilinin hayırlı olup olmadığı için istihare yapılmaz. Ancak bir karar vermek aşamasına kararsız kalınca istihare yapılabilir.


Kayıtsız Üye
İyi günler ben Bikaç sene istihare yapmıştım. Rüyamda bembeyaz bir ışığın içinde sevdiğim kişi vardı üzerinde de siyah bir damatlık vardı. O zaman bir abla rüyamı yorumlamıştı o senin hayatındaki bir leke çıkar at onu demişti. Şimdi de size sormak istedim bu rüya hala beni çok düşündürüyor sizden rica etsem sizde yorumlar mısınız?


arifselim
İyi günler kardeşim. İstiharede elbette rüyalar önemlidir ama en önemlisi senin içinin ferahlaması ve huzur hissetmendir. Bu görmüş olduğun rüyan ise hayırla yorumlanır. Ama yinede istihare sadece bir hayır işareti dilemek demektir ve kesinlikle bir garantisi yoktur.


Kayıtsız Üye
Iyi günler.hacet namazı kıldım dua ettim rüya görmek için bir işaret için. Ben evlilik yolunda ilerlemek istiyorum karşımdaki kişi hayırlı mi o olacak mi düşünerek dua ettim. Rüyamda bir bluz giyindim kolları uzun beyaz ve içinde çok rahattim üstünde pembe güller vardı aynaya bakıyordum nur r vardı sanki elbise de mutluydum. Teşekkürler şimdiden


arifselim
İyi günler. Bir kimsenin hayırlı olup olmadığına dair işaret için hacet namazı değil istihare namazı kılınır. Hacet namazı özel istekler için kılınır. Bu rüyan ise hayırlıdır huzur ile dilediklerine kavuşmak manasında yorumlanır. erşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı aksamlar Allah rızası için yardım edin. Borçlar ve sıkıntılar yüzünden şehir değişimi yapmak zorundayız istihare ye yattigim zaman yeşil beyaz siyah ve kırmızı renkleri aynı anda görüyorum bunun anlamı nedir

Kimile istişare yapsam herkes farklı bir şey söylüyor ben yuvamı yıkmak istemiyorum kafam.çok karışık


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Allah maddi ve manevi sıkıntılarınızı gidersin. Sizin istihareden önce istişare etmeniz gerekir. Danışın ve sonra bir karar vererek Allah’a tevekkül edin. İstihare en son çare olarak yapılır. Renkler veya rüya yeteri kadar açık olmasa da en doğru işaret kalbinin ona yöneldiği şey sana en doğru işaret olur.

Okudunuz mu?  Dinimizde Rüyanın yeri nedir?

Kayıtsız Üye
Ben birisi benim için hayırlı mı diye istihareye yattım ve rüyam da o kişinin beyaz gömlek giyip kırmızı mendil taktığını gördüm hatta arkadaşım onun cebindeki mendili duzeltince omu kıskandım manası nedir acaba.


arifselim
Bu rüya güzel ve hayırlıdır ancak öncelikle evlilik için adım atılmış olması, istişareler edilmiş olması ve kararsız kalınmış olması gerekir. İşte öyle bir zamanda istihare yapılabilir. Bunun dışında ise istihare demek kalbinin bir şeye meyletmesinden ibarettir. Bu insana bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
İstihare rüyamda mehter takımıyla marş söyledim rüyamda çok mutluydum uyandığım andaki duygumu hatırlamıyorum sorum şu mehteranlar kırmızı beyaz cübbeliydi ne düşünmem gerektiğini anlayamadım?


arifselim
İstihare için bu rüyan hayırlı ve olumlu manaya işaret eder. İstiharede rüya veya renk bir işaret olabilir ama önemli olan işaret senin içine gelen hissin yani kalbinin bir yöne meyletmesi sana en açık işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmediyse tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Rüyam da kendi üstümde beyaz etek siyah gömlek gördüm.Ailem den dolayı sevdiğim kişiden ayrılmak zorunda kaldım ama içim huzursuz 7 yıllık bir ilişkidi.Devam etsem benim için hayırlı mi olur diye istihareye yattım sevdiğim kişiyide gördüm rüyamda diğer günde erkek bebek gördüm rüyamda üstünde yeşil kıyafet vardı akrabalarımıda gördüm.


arifselim
Hayırlı günler. Şunu unutmayın, daima ilk önce istişare etmek gelir. Yani danışmak, fikir almak ve güvenilir kimselerin dediklerine uymak gerekir. Bütün bunlara rağmen kararsız kalan istihare yapabilir. Eğer bu durumda isen o zaman yorumlanabilir. Bu rüyalarında olumsuzluk yoktur. Ancak en önemlisi kalbinin bir yöne meyletmesidir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler.İstihare namazı kıldım rüyamda babamın öldüğünü gördüm daha sonrada dirildiğini gördüm


arifselim
Hayırlı günler. İstiharede esas olan herkesin kendi işi için yapmasıdır. Bu görülen rüya ve hissettiği olumlu olabilir ancak kendisinin yapmasını tavsiye ederim. Ayrıca iş ve benzeri konularda araştırmak ve bilenlere danışarak hareket etmek ilk önce gelir.

Okudunuz mu?  İki gecedir istihare namazı kılıp bir konu ile ilgili rabbime dua ediyorum. 2 gecedir rüyada gördüklerimi hatırlamıyorum

Kayıtsız Üye
Hocam tsk ederim cvp için.
Uyandıktan sonra gün boyunca kendimi kötü ,mutsuz hissettim , bir ağırlık varmış gibi.. ^^kalbinin meylettigi şey ^^ dedğiniz kısım bu hissime dahil mi peki ?


arifselim
Kalbin meyletmesi demek, İstihare esnasında veya uyanır uyanmaz hemen içine o şeyin hayırlı mı değil mi şeklinde bir istek ve his gelir. Örneğin kalbin daralır ve sıkılırsan bu olumlu değildir demektir. Kalbin rahatlar ve huzur hissedersen buda olumlu olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Bir yakınıma evlilik için istihare yaptırdım kendisi takvalı biridir ve üç gecede de karışık şeyler görmüş, sonra renge niyetlenip yatmış sarı renk görmüş, dün gece de ben yattım kirli beyaz gibi bir renk gördüm. Sarınin belirsizlik olduğunu söylüyorlar. Sizin yorumunuz nedir?
Allah razı olsun şimdiden .


arifselim
Selamun aleykum. İstiharede herkes kendisi yapmalıdır. Sünnet olanı ve doğru olanı budur. Onun gördüklerinden veya sarı renkten bir anlam çıkaramayız. Senin rüyanda öyledir. Esas olan ise şudur; istihare esnasında yada istihareden uyanınca insanın içine o konuda gelen hissi yani kalbinin meylettiği şey ona en açık işaret olarak kabul edilir. Eğer seninde için rahat etmediyse yeniden istihare yap ve kalbine gelen hissi işaret olarak al.


Kayıtsız Üye
Ben istihareye beklediğim biri için yatmıştım hayırlı olup olmadığını öğrenmek için fakat rüyam çok tuhaftı başta yağmurlu bir hava gördüm ama yağmur yağmıyordu ,bulutlara baktığımda bulutların ikisi birbirine çarpıp havai fişek gibi patladığını gördüm havada siyah yere düştüğünde sari renginde olan toplar vardi ve ben bu ateş toplarından kaçmak için tel örgülere tırmanıp kurtulduğumu gördüm baştaki az da olsa gördüğüm siyah beni Düşündürdü yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler 🙂


arifselim
İstihare için bu rüya olumlu bir manada yorumlanmaz. Ama asıl olan şey rüya olsun olmasın senin içine gelen hissin yani kalbinin neye meylettiğidir. Bu hissin sana en güzel işaret olur. Eğer için rahat etmemişse istihareyi bir daha yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Istihare rüyası için üç gecedir yatıyorum Fakat hep karmakarışık şeyler görüyorum. Son rüyamda hem arkadaşımın üzerinde bordo bir tunik hemde açık mavi arabamı gördüm . Rüyaya dair Başka bir renk hatırlamıyorum ama huzursuz da değildim. Yardımcı olur musunuz tşk ederim.

Okudunuz mu?  İstihare birebir doğru çıkarmı

arifselim
Merhaba. Diğer yorumlarda da dediğimiz gibi esas olan senin kalbinin neye meylettğidir. Bu kalbe gelen his insana en açık işaret olur. Eğer istiharede rüya çok açık ve berrak ise o zaman bir işaret olabilir yoksa olmaz. Şayet için rahat etmemişse bir daha tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Ben istihare yaptım erkek arkadaşım benim için hayırlı mı diye. Rüyamda bir arkadaşım bana siyah makyaj malzemesi veriyodu. Daha sonra dişlerim döküldü hepsi değil arka kısımdan . Sonra aynaya bakıyorum ağzımda kalan dişler beyaz . Rüyamı yorumlar mısınız bide çok korktum rüyamda . Allah razı olsun


arifselim
Böyle bir durumda istihare yapılmaz. Ancak evlenme kararı alınır yani adım atılır ve gerekli araştırmalar danışmalar yapılmasına rağmen bir türlü karar veremeyen kararsız kimseler istihare yapabilir. Senin bu durumda yaptığın istihare yerinde değildir.


Kayıtsız Üye
İyi günler evlilik için istihareye yattım rüyamda saçımda kocaman siyah bitler geziyordu onları yakalayıp öldürüp yere atıyordum yorumlarsanız çok sevinirim şimdien teşekkürler


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya istihare için olumlu manada yorumlanmaz. Saçta bit görüp öldürmek, birisinden kötülük ve ihanet görülmesi anlamındadır. Yinede istiharenin olumlu olup olmadığının hissi kalbe gelen his daha doğru anlaşılır.


Kayıtsız Üye
İyi günler ben 3 4 kere istihare namazına yattım diğerlerini hatırlamadığım için tekrar tekrar yattım bir kişiyi hayatıma alıp almama konusunda hayırlı mı değilmi diye yattım ve bu gece gördüm ben bembeyaz bir gelinlik giymiştim o da yanımda siyah damatlık giymişti güzeldi kötü bir yanı yoktu rüyamın başka bir kısmında da o kişi karşımdaydı ve yanımızda küçük yeşil çimler vardı siyah damatlık aklımı karıştırdı sizce nasıl yorumlanır


arifselim
Hayırlı günler. Gördüğün rüyan güzel ve hayırlıdır. Ancak evlenme sürecine girmedikçe ve kararsız kalmadıkça istihare yapılmaz. İstihare ancak evlenmeye karar verip o kişi hakkında araştırma yapmasına rağmen bir net karar veremeyen kimse yapabilir.

Okudunuz mu?  Rüyada köpek görmek

Kayıtsız Üye
İyi günler ben dün gece sevgilim ile evlenecek miyim diye istihare namazı kıldım ama rüyamda beyaz(kırık beyaz) giymiş bir kadın gördüm ve bir tezgah gördüm onun üstünde renk renk pantolonlar vardı ve ben elime siyah olanı alıp baktım şimdi anlamadım bütün renkleri gördüm ama siyahi elime aldım ne anlama geliyor bu ve rüyamda eski sevgilim beyaz giymiş bana yardım ediyordu.


arifselim
Hayırlı günler. İstiharede yapılan en önemli yanlışlardan bir tanesi de illaki rüyadan veya renklerden anlam çıkarılmaya çalışılmasıdır. İstihare işareti demek kalbin bir yöne meyletmesi yani niyetin hakkında içine olumlu yada olumsuz olan bir hissin gelmesidir. İşte bu hissin sana daha doğru bir işaret olur. Bu rüyaların sana açık bir işaret sayılmaz.


Kayıtsız Üye
İyi günler. Ben iş değişikliği için istihareye yattım. Geçmek istediğim yer benim için hayırlı mi değil mi diye. Rüyamda kar yağıyordu. Her yer bembeyazdi. Ancak kar yağarken bir arkadaşım beni siyah bir arabayla almaya geldi. Arabaya bindim . Bu iş benim için hayırlı mıdır değil midir ? Teşekkür ederim.


arifselim
Hayırlı günler. Öncelikle o iş konusunda ve senide az çok bilen tanıyan birisine danışma yapılmalıdır. Çok önemli olur, araştırma yapılır ve buna rağmen bir karar veremeyen kişi o zaman istihare yapabilir demektir. Bu rüyan sana işaret olmaz. Asıl önemli olan sana bu konuda kalbine gelen histir. Bu sana bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Ben bir işim için istihare namazı kıldım ve rüyaya yattım. Rüyamda önce bir siyah elbise giydiğimi gördüm. Sonra pazar gibi bir yere gittim ve beyaz atletler gördüm. Sizce nasıl bir yorumu var bu rüyanın. Yardımcı olursanız çok sevinirim


arifselim
Merhaba. Gördüğün rüyan olumlu değildir. Ancak istiharede önemli olan ya istihare esnasında yada uyanınca kalbine gelen huzur ve darlık gibi his ile bir işaret kabul edilebilir. Eğer için rahat etmediyse bir daha istihare yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Evlenmek üzereyken akşamın alaca karanlığında komşunun duvarında bembeyaz bir kâğıtta simsiyah yazıyla jeton yok yazıyordu. Birde siyah ok işaretiyle komşunun evini işaret ediyormuş komşunun bahçesinden gizlice 3 gül koparıyorum, ama komşu beni bahçeden çıkarken görüyor.gerçekte evlendim ama hiç mutlu değilim 3 çocuğum var geçimsizliğimiz had boyutunda.

Okudunuz mu?  Rüyada kendisini ölü yada komada görmek

Tohat
Tek bir istihare ile amel edilmez. Üstelik rüyadaki olayla değil hissettiğin duruma bakarak hayırlı olup olmadığını anlayabilirsin. Bundan sonra dua ederek Allah’a sığınmak ve yardım dilemektir. Dua her şeyin ilacıdır.


Angle123
Bir kaç kez istihare namazı kılıp yattım..(aynı niyet için) sürekli mavi ve beyaz görüyorum.. 1 tane rüyamda mavi gökyüzünde beyaz araba varmış.. 1 tane rüyamda arkadaşımın masasında beyaz kağıt varmış. Ve benden kalem istiyor bende mavi kalem veriyorum.. Mavi görmek ne demektir. Beyaz olması hayırlı diye biliyorum ama içinde mavi olması ne demek acaba.. Cevaplarsanız sevinirim


Tohat
Rüyandaki renkler niyetinin hayırlı olduğunu gösterse de kesin olarak belirleyecek olan hislerdir. Uyandığın zaman belli olan ve içinde beliren hisler hakkında hayırlı olup olmadığını anlayabileceğin tek yoldur. Allah doğrusunu bilendir.

 


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm
Yeni kuracağımız bir iş için istihare rüyası yaptık birincisinde yeşil bir alanda çakıl taşları topluyordum sonrasında hava bozuldu ve yağmur yağmaya başladı
İkincisinde ise hamur gördüm ama içinde çok fazla siyah karınca vardı
Bir türlü yorumlayamadik
Bu rüyalar ne anlama geliyor aceba yardımcı olursanız sevinirim


Tohat
Ve aleyküm selam. Gördüğün renk de olaylar da rüyanın yapacağınız işteki niyetinizin hayırlı olduğu yönündedir. Hamur da, karınca da, yağmur da bereketin, rızkın, bolluğun timsalidir. Buna bağlı olarak hem maddi anlamda hem de kalabalık, soy, evlat, çevre gibi çokluğa da işaret etmektedir. Allah hakkınızda hayırlısını etsin. Doğrusunu bilen Allah’tır.


istiharede hem siyah hem beyaz görmek, istiharede iki renk görmek, istiharede siyah ve beyaz görmek

Bu kategoride yer alan Sürekli Aynı Rüyayı Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hacet rüyasında siyah ve beyaz aynı rüyada görülürse nasıl yorumlanmalı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.