Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:26
missa1
Abone

Yanlış dua etmek

Yanlış dua etmek

Sevda
Selamun Aleykum.
Ummeti Muhammed için dua ederken Allahim sen Suriyeden Amerikadan Ummeti Muhammedi koru uzak tut diyecegime Allahim sen Sureyiyi Ummeti Muahammedden koru dedim hata ile boyle soylememden dolayi gunah olurmu


Cevap: Yanlis dua etmek

melle
yanlışlıkla cevabı yanlış yazarsam kafir olurum diye yazmayacağım !!
:=

Okudunuz mu?  İllet hastalık göz zinası hakkında yardım

Yanlış dua etmek

Kayıtsız Üye
Simdi ben dua ederken sefaate diyeceğim yere sefaatine diye dua ettim.Bunun bir günahı varmıdır?


Cevap: Yanlış dua etmek

Şem’a
< Bunun bir günahı varmıdır? >
Kelime anlamı zaten aynı bir günahı yoktur yanlış da değil. Dua vesvesesi yapmayalım

Okudunuz mu?  Ruh hastalarının ahirette durumu nedir?

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm… Benim doğumuma Allah’ın izniyle üç gün kaldı. Kayınvalidemle yaşadık bir süre, sonra ayrı eve çıktık ama çok fazla baskı devam etti. Benle tekken başka, eşim varken başka davrandı. Gözyaşı akıtmadığım gün kalmadı. Sürekli hakaret, aşağılanma. Ağır pskilojik sorunu olan bireylerle çalışıyorum ben, yatılı bir kuruluşta. Asla isyan etmedim, o bireyler tarafından saldırıya da uğradık, binamız ateşe de verildi… Ama sabrım ve şükrümü eksik etmemeye çalıştım hep. Doğum iznine ayrıldım, ama ordaki stresi bile ben ne evime ne sabime yansıtmadım. Kayınvalidemin ablası, annemle ben pazardayım diye sokağın ortasında hakaret etti, üstüme yürüdü, yalan yok ah ettim. Ertesi gün oğlunda içki içmeye başlı bir rahatsızlık çıkmış, aramadım ben.. Sırf aramadım diye de dün kayınvalide evime geldi annemin yanında Senin kızın çalı süpürgesi kullan at, saygısız, evladından çeksin gibi laflar etti. Canım çok yandı, namazda iken Rabb’im karnımdakinin bir günahı yok, benim gözyaşlarımı sormasan da o bebeye edilen bedduanın hesabını sor dedim. Kayınvalide sabaha karşı hastaneye kaldırılmış. Çok dualar da ettim, ama düzeltemedim bir türlü. Ahım mı tuttu, tesadüf mü bilemem, ama bedduadansa dua ile düzeltmek isterim. Hangi duayı okumalıyım, dua okurken hata mı yapıyorum bana der misiniz? Hayırlı ramazanlar olsun, cevaplarınız in şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Çocuklara Allah'ın (c.c) isimlerinden koymak caiz mi?

mum
Kadınlar hamileyken aşırı derecede duygusal olurlar bunun etkisi çok.
Peygamberimizin okuyup tavsiye ettiği korunma dualarını düzenli okuyun hiç kimse zarar veremez

– Euzu bikeliimetillahittammeti….
– Bismillahillezi la yedduuru diye başlarlar

Bu kategoride yer alan Eşim ıslah olur mu sizce ? Dua ediyorum hep .. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yanlış dua etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.