Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:16
sizden96
Abone

Bazı İnsanlara Kafir Olarak Ölmeler İçin Beddua Etmek Doğru mu?

Bazı İnsanlara Kafir Olarak Ölmeler İçin Beddua Etmek Doğru mu?

qwert12380
Ben sokaklarda gezen tinercilere, hapcı çocuklara, alkol alıp milletin karısına kızına bakan tiplere, sırf zevkine tek gördüğü kişiye saldıran kişilere uyuz oluyorum. O kadar uyuz oluyorumki bunlara asla hidayet istemiyorum. Biran önce ölüp kafir olarak sonsuza kadar cehennemde yanmaları inanılmaz hoşuma giderdi. Dünyada her haltı yapıp insanların düzenini bozacak, insanları yaralayacak, tecavüz veya taciz edecek, sonra da tüm günahlarının cezasını çektikten sonra cennete gitmesi bence iyi olmazdı. Bu yüzden inşAllah tez vakitte böyle tipler kafir olarak kara toprağı boylarlar diye beddualar etmek doğru mudur?

Okudunuz mu?  Her Müslümanın sonunda Cennete gideceği düşüncesinin Kuran'da kanıtı var mıdır?

Cevap: Bazı İnsanlara Kafir Olarak Ölmeler İçin Beddua Etmek Doğru mu?

@hmet
< sonra da tüm günahlarının cezasını çektikten sonra cennete gitmesi bence iyi olmazdı. >
Bu durum Allah’a kalmış. iyi mi kötü mü O bilir.

Şöyle dua ediyorum sözde Müslüman olup zalim olanlara.

Okudunuz mu?  Tağut nedir? Kısaca

Allahım! hidayet nasip olacaksa bir an önce hidayet ver, hidayetten nasibi yoksa onu rezil et ve bir an önce canını al.


Cevap: Bazı İnsanlara Kafir Olarak Ölmeler İçin Beddua Etmek Doğru mu?

qwert12380
Devlet de hep hapcının, tinercinin yanında. Masum vatandaş her zaman haksız. Tinerci gidip tecavüz eder, 1TL için adam bıçaklar. Sonra 2 gün tutup salıverirler. Dikkat ederseniz bu insan görünümlü varlıkların büyük çoğunluğu güneydoğudan göç ile gelme. Tiplerinden çok rahat anlaşılıyor. Oralardaki cahil insanlar sokak köpekleri gibi çocuk yapıp yapıp sokaklara salıyorlar. Olan masum vatandaşa oluyor. Geçende haberde görmüştüm. Sabah namazına giden 60-70 yaşlarında yaşlı bir adamı sırf para vermedi diye hastanelik etmişlerdi. Sat komandosunu kalbinden bıçaklayıp öldüren tinerciyi de salıp adam olsun diye bir işe sokmuşlardı. Ama bu maddeleri kullananların geri dönüşü yok. Bu tinerci de işi bırakıp tekrar eski hayatına dönmüş, bir kızı sürekli taciz ettiği için kızın babası tarafından bıçaklanarak yakılmıştı. Ve bu insan görünümlü düşük kademe varlıkların sayısı her geçen gün artıyor. Bir şey desen gece gelip dükkanını veya evini taşlayıp yakarlar. İnşAllah hepsi hem dünyada hem de ahirette cehennemi yaşarlar.

Okudunuz mu?  Hacet namazı kılarak mürşid istemek caiz midir?

Taciz

Bu kategoride yer alan Kuzenim hayattan umudu kesti başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bazı İnsanlara Kafir Olarak Ölmeler İçin Beddua Etmek Doğru mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.