Anasayfa
21 Ağustos 2022, 20:33
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tuvalette çiş yapmak ne anlama gelir?

Rüyada tuvalette çiş yapmak ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum arkadaşlar ben rüyamda tuvalete cis yapiyorum ama herkes geliyor bakiyo bende saklanmiyorum.birde tuvalette yukarada bir yerde sepetle somun ekmek var
Anlamini bulamadim yorumlarmisiniz(ben bayanim)


Cevap: Rüyada tuvalette çiş yapmak ne anlama gelir?

@hmet
Rüyada Çiş Görmek

Rüyada çiş görmek rüya sahibi için mutluluk, şifa ve bereket getirecek gelişmelere delalet eder. Kısmetin açık olmasına ve işlerde bolluğa yorulur. Rüya sahibinin sağlıklı olması ve aile içinde hiç geçim sıkıntısı yaşamayacağı anlamına gelir.

Okudunuz mu?  Rüyada Uzay Gemisi Görmek

Rüyada çiş görmek, güzel haberlere, güzel gelişmelere, özlem gidermeye, moral bulmaya, hayırlı olacak birlikteliklere tabir edilir. Bazı rüya tabirleri, rüyada çiş görmeyi rüya sahibinin doğrudan ve güzelden geçtiğine, yanlış yollarda ve kötü arayışlar içinde olduğuna dair yorumlamaktadır. Bazen de tehlikeli sularda yüzmeye yorulur.

Rüyada Sidik Yapmak

Rüyasında sidik yaptığını gören kişi, çevresindeki kişileri çok üzecek ve onları hayal kırıklığına uğratacak bir şey yapacak demektir. Yani rüya sahibi, kendisinden başka herkesin üzülmesine ve kendisini ayıplamasına neden olacak bir hata yapacaktır. Aynı zamanda da rüya sahibi için mutsuzluk olarak değerlendirilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Üzgün olmak (imam nablusi)

Dağ başında tualet

Gökçe
Merhaba. rüyamda dağın ortasından en yüksek yere çıkdık.kızımla ve teyzemle ve orada tualet vardı,çok kirliydi oraya küçük abdestimi yaptım.sonra kızım oturarak aşağı kaydı.aşağıda bir kadın inmesine yardım etmiş ve ben bağırıyordum biranda kızım yanımda beliri verdi.elinde pirinc torbası vardı.içinde pirinç ve çikolata vardı.kızım çikolatayı avuçladı benim avucuma koydu.şimdiden yorumunuz için teşekürler.


Yorum: Rüyada tuvalette çiş yapmak ne anlama gelir?

arifselim
Merhaba. Rüyan hem senin hemde kızın için hayırlı olarak yorumlanır. Kirlide olsa bir tuvalette işemek evde oluşacak bolluğa ve elde edilecek olan kazanca işaret eder. Kızın için ise güven içinde olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tarla bahçe görmek

Kayıtsız Üye
Bizim banyo ve tuvalet bir ben abdest alıyordum teyzem iceri gelmek istedi ben iceri almadim ama kendisi girdi ve bir şeyler anlatarak küçük abdestini yaptı. Bende abdest almaya devam ediyordum ama kutu gibi bir şeyin içinden su çıkıyordu, onunla abdest aldim. Abdest bittikten sonra kutunun içinde biriken suyla yüzümü yıkadım.

Okudunuz mu?  Rüyada tırnak kesmek

arifselim
Bu rüya ferahlık ve esenliktir. Maddi ve manevi açıdan rahatlamak ve ferahlamak olarak tabir edilir. Allah’ın rızasına kişiyi yaklaştıracak amellerde bulunması gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda elimde telefon kiminle konuştuğumu bilmiyorum ama elimde telefon biriyle konuşuyorum tuvalete giriyorum idrarimi yapıyorum telefon da hala konuşuyorum beyaz ama hafif kirli bir tişört var üstümde göbeğim açılmış vaziyette çıkıyorum lavabodan bir bakıyorum göbeğimin üstü çok tüylü aynı erkek göbeği gibi uyandım sonra

Okudunuz mu?  Rüyada ünlü birinin resmini çekmek

arifselim
Rüyayı gören kişinin geçireceği zor ve çok sıkıntılı günleri işaret eder. Bazen günlük etkilendiği şeylerin herhangi bir şekilde rüyaya yansımasından ibarette olabilir ve yorumu olmaz. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda büyük bir otobüsle yolculuk yapıyoruz ben bir ara inip kendi arabamla gitmek istiyorum ama eşim arızalı olduğunu söylüyor . Bende vazgecip ilerliyorum bu sirada tuvaletim geldigini hissedip bir tuvalete giriyorum çok fazlasıyla idrarimı yapıyorum
daha sonra otobüse binip ilerliyoruz. Şimdiden yorumlariniz için teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Telefonla Konuşmak

arifselim
Merhaba. Bu rüya ailece bir yolculuk yapmaya işaret eder. Yolculuk her ne kadar rahat ise rüya o kadar iyi yorumlanabilir. Bu rüyan hem yolculuğa hemde aile içinde yaşanacak sıkıntılara çare bulmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda anaokulu öğretmeniyim daha önce yapmış olduğum bir meslekti. Sonra erkek tuvalet eğitimi almamış öğrencim sınıfın ortasına çişini yapıyor engelleyemiyorum kokudan midem bulanıyor kaçıyorum ve uyanıyorum cevap verirseniz teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Üflemek Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Rüyan sana hoş gibi gelmeyebilir ama anlamı açısından mutluluk ve rahatlık verici gelişmeler manasındadır. Bir ihtimal bilinçaltına yerleşmiş düşüncelerden dolayı da görmüş olabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tuvalete gidiyorum tuvaletin kapısını açıp ayakta çişimi yapıyorum birden çişimi yaparken çişimin kendi yüzüme geldiğini gördüm ne anlama geliyor acaba yorumunuz İçin şimdiden teşekkürler


Tohat
Sizi etkileyecek bir durum içine gireceksiniz. Bu sizi suçlayacak ve kendinizi haklı çıkarmak için uğraşacağınız bir duruma benzerdir. Bunun üstesinden gelecek ve temize çıkacaksınız. Yine de Allah daha iyisini bilir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada tekerlekli sandalye görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda erkek tualetine giriyorum doktorum yollamiş idrar etmek için. Orada bir erkek tualetini yapmakta.onu çikariyorum tualetten ve bir bez penis torbasi içerisine ayakta idrar ediyorum..arasinda az miktarda kan aktiginida görüyorum.


Tohat
Sağlıkta, parada, ailede ve yaşantıda ne olumsuzluk varsa geride kalacağı bunun yerine memnun olacağınız gelişmelerin gerçekleşeceği şekilde tabir edilir. Hayırlı kapılar açılarak bu gelişmeler meydana gelecektir. Doğruyu en iyi Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada üst kısmı açık kadın görmek

Katre
Merhaba, rüyamda arkadaşımın evinin kapısının önüne içeriye küçük tuvaletimi yapıyorum , sonra bir hortum isteyip idrar olan yerleri yıkıyorum hortumlar. Bir kaç arkadaşı da uzaktan hortumla ıslatıyorum .sonra bahçede kırmızı büyük biberler var. Annem diyor bak ne güzel Sen de dik bahçene ama şimdi dikme havalar ısınınca dik yoksa kökünden kopar diyor..


Tohat
Merhaba. Rüyan bereket ve rızk ile ilgili olup bu konuda ömrün boyunca kazancın veya gelirin çok olacağına ve bundan dolayı rahatın hiç bozulmayacağına delalet etmektedir. En doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada terlik görmek

rüyada tuvalete çiş yapmak, rüyada çiş yapmak, rüyada tuvalete çişini yapmak

Bu kategoride yer alan Rüyada tabut görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tuvalette çiş yapmak ne anlama gelir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.