Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:50
sizden6
Abone

Hiç arkadaş ve dostun olmaması

Hiç arkadaş ve dostun olmaması

kayra
hiç arkadaş ve dostun olmamasi Allah in takdiri midir ne yasam da olmuyor yada öyle bir insanla karsilasamiyom Allahin takdiri midir


Cevap: Hic arkadaş ve dostun olmamasi

kayra
.cevap….


Cevap: Hic arkadaş ve dostun olmamasi

hafız..
hasbünellah ve niamel vekil ALLAH bize yeter O ne güzel vekildir.

Okudunuz mu?  Küfre düşme korkusu

"benimde arkadaşlarım var ama bana hitap eden biri yok yani etrafım çok kalabalık ama hepsi merhabalık"
ve doğru yolda olan insanlar hep yalnız kalır ancak Allah onlarla beraberdir.


Cevap: Hic arkadaş ve dostun olmamasi

Hacı Engin
​Allah cc bize yeter

Okudunuz mu?  İçki satılan bir yerden alışveriş yapmak günah mı?

umutlucan
başınıza gelen her olumsuzlugu ALLAH a havale etmeyin Siz neyin kader neyin taktir oldugunu ögrenememişsiniz. bu kavramların bilenmemesi Bunun en büyük nedeni taklidi imandır.
Dostunun olmamasını biraz kendinede bağlayabilirsin davranışlar vs uyuşmamak gibi .
ALLAH sana hayırlı dostlar nasib etsin .


Selman
yalnızlık kötü insanın aklına türlü türlü saçma düşünceler geliyor.ruh sağlığı bozuluyor insanın.en azından benim.çok vesvese oluyor yalnız kalınca.topluma karış arkadaş edinmesen bile.Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  Şirk içeren sözler dinlemek

kayra
Selman halimdem anlıyor ve umutlucan hiçbir şey bilmeden yorum yapmanın iyi bişey olmadığını sana öğretmemişler galiba sen emin ol ben kendimde çok neden aradım ve hepsi içinde hamleler yaptım. Ve yine emin ol hiç yaşamak istemeyeceğin şeyler yaşadım bu konuda bir daha birisinin kişiliğini bilmeden yorum yapma! @umutlucan

Okudunuz mu?  Kendimi çirkin görüyorum

Vezir-i Azam
İyiyle ve sana değer veren insanla dost ol kötüden zaten uzak dur. Sen gönlünü O’na açarsan hüküm O’ndan gelir ve iyi insanlarla ve olaylarla karşılaşırsın.


yasemin
Sevgili Kayra , öncelikle şunu söylim , kişilerin fikrine ihtiyaç duyupta bir çok kişinin okuyup yorum yapabilceği bir yere birşeyler yazıyorsun , sonra yazılan yoruma kızıyorsun 🙂 Hamdolsun hepimiz birşeyler yaşadık , yaşıyoruzda ama şunu bil ki , Allah her şeyi bir sebep üzerine yaratmıştır , Allah daraltmaz herşey programlıdır , ama sen niye yok neden yok dersen bunu sorun haline getirirsen , yani her negatif halinle süreyi uzatırsın . Allah’a dayan Onun izniyle , inşAllah seni doğru yola götüren , huzuru bilceğin insanlarla tanışırsın ..

Okudunuz mu?  Gelinin ayrı ev istemesi

Sözün özü ; nar tanelerini tek tek kabuğuna yerleştiren Kudret (c.c) , Seni de hangi gönüle yerleştireceğini bilir. . Tasalanma . 🙂


Kayıtsız Üye
benimde hiç arkadaşım yok insanlara yaklaşıyorum sohbet etmeye çalışıyorum sohbet ediyorlar ama genelde ben ederim bir yere toplandiklarinda beni ayırirlar sende gel sene demezler hep bir şeyler yapmaktan yoruldum

Okudunuz mu?  İdrar yolunda kalan meni

hiç dostu olmayan insan, dostun olmaması , Hiç Arkadaşım Yok

Bu kategoride yer alan Allah kimin cennete kimin cehenneme gideceğini bilir ama bunu kaderine yazar mı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hiç arkadaş ve dostun olmaması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.