Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yanlış tarafa yöne kılarken kıbleye döndüm

Rüyada yanlış tarafa yöne kılarken kıbleye döndüm

Gkdmr
Selamün aleyküm,

Sabaha karşı rüyamda bir camiideydim. Cemaatle namaz kılıyordum. Ama ben yanlış tarafa doğru kılıyordum. Sonra napıyorum ben Kıble burası değil diyerek. Namazın içinde kıbleye yöneldim ve Secde yapıp namazı bitirdim.
Arkadaşlar bu rüyanın yorumu hakkında sizlerden de fikir almak istedim. Allah Celle Cellalühü rüyalarımızı hayra döndürsün. Âmin.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil ot görmek

Cevap: Rüyada yanlış tarafa yöne kılarken kıbleye döndüm

@hmet
Rüyada namaz kılarken, kıble yönüne değil de yanlış yöne doğru namaz iyi anlamda değildir fakat sen namaz sırasında fark etmiş ve kendini düzeltmişsin.

geniş bilgi için tıkla: forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/217291-rüyada-insanlari-kiblenin-tersine-dogru-namaz-kilarken-gormek.html


Cevap: Rüyada yanlış tarafa yöne kılarken kıbleye döndüm

Gkdmr
Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada yılanın beni sevmesi

rüyada yanlış kıbleye yönelmek, rüyada cemaatten farkli yone namaza durmak, rüyada yanlış kıbleye doğru namaz kılmak

Bu kategoride yer alan Rüyada yeşil tespih görmenin anlamı tabiri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yanlış tarafa yöne kılarken kıbleye döndüm Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.