Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:59
sizden5
Abone

Şehvetle yerinden ayrılıp çıkmayan meni gusülden sonra gelirse?

Şehvetle yerinden ayrılıp çıkmayan meni gusülden sonra gelirse?

EL-Furkan
Şehvetle çıkan meniden sonra gusül almadan tuvalete gitsek uyusak veya yürüsek şehvetsiz olarak tekrar meni çıksa gusül gerekmiyor.
Peki şehvetle yerinden ayrılan ama çıkmayan meniyi tuvalette çıkarmaya çalışsak veya biraz uyusak yinede çıkaramasak gusül alsak ve sonra çıksa ne yapacağız?
Ben bu sabah rüyamda ihtilam oldum tam meni çıkacaktı ki uyandım ve birden şehvet kesildi. Sonra tuvalete gittim öksürdüm sıvazladım bir türlü bir şey çıkaramadım. Meninin şehvetle çıktığından emin olduğum için gusül aldım ve sonra tuvalete gittiğimde ancak çıkarabildim meniyi. Şimdi ben meni gusülden sonra çıktığı için tekrar mı alacağım gusülü? Çünkü ilk yazdığım durumla aynı değil bu olay.
Ayrıca ikindi namazı yaklaşıyor 1 saate cevap gelmesse ne yapacağım bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Haram iş yapan işverenden aldığımız para haram mı ?

Cevap: Şehvetle yerinden ayrılıp çıkmayan meni gusülden sonra gelirse?

@hmet
Meni çıkınca yeniden gusül al. hepsi bu neden sorun yapıyorsun.


Yorum: Şehvetle yerinden ayrılıp çıkmayan meni gusülden sonra gelirse?

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar. Ben mastürbasyon yaptım ama meninin çıkmasını engelledim, sonra bir yarım saat sonra filan tuvalete gidip idrarımı yaptım, idrardan sonra meniye benzer bir sıvı çıktı. Gusülüm bozulmuş mudur? Cünüp mü oldum? Lütfen cevaplayın çok acil!!

Okudunuz mu?  Bir hadis var ne anlama gelir?

Yorum: Şehvetle yerinden ayrılıp çıkmayan meni gusülden sonra gelirse?

Şem’a
Meniyi engelleseniz de idrar yaptığınızda meni çıkarsa yine gusül gerekir
Unutmayın ki meni yerinden çıktıktan sonra idrar yollarında kalır asla geri gitmez mutlaka çıkar tuvalete gittiğiniz de bunu görürsünüz

Bu kategoride yer alan Evlenme niyeti iyi biri ile uzun yıllar olmak şartı biri ile konuşursa ne olur ? bunun dinde ki yeri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şehvetle yerinden ayrılıp çıkmayan meni gusülden sonra gelirse? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.