Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yılan ısırması

Rüyamda yılan ısırdı öldürdüm

ykp7157
Rüyamda polis olan abim ben babam deredeyiz.Babam yüzüyor derede abim ise tam hatırlamıyorum ya taş üstünde oturuyor ya da yüzüyordu.Bende büyük bir kayanın üstünde dururken derede yılan görüyorum kafasını çıkarmış birşeylere atlıyor avlıyor.Gidim bakim diyorum.Kayalıkta ilerliyorum tekrar yılan birşeyler avlarken bana atlıyor ve beni ısırıyor.Bende yılanı yakalayıp zehrini alıyorum yılanıda öldürdüm diye hatırlıyorum.Babama yılan beni soktu kolum uyuştu diyorum gidelim diyorum hastahaneye tamam gidelim diyor babamda.
2. rüyam bunun peşine gördüm en büyük amcamlardayız.Sohbet ediyoruz ben ve 2 abimle beraber biz artık kalkalım gidelim derken amcamın odasının ışığının yandığını görüyorum.Amcamada bakalım diyorum gitmeden.Amcama hal hatır sorarken rahmetli dedemi gördüm 🙂 Asıl adı Murat ama Kemal der herkes.Polis olan abimle selamlaşıyor şakasına takılıyor abime "merhaba ben Kemal, Komser Kemal" dedi.
Amcamın oğlu evlenecekti İstanbul’a gittiler ailecek annem babam felan.Polis olanda istanbula göreve gitmişti.Annemlerle görüşmüş.En büyük amcamda istanbula gitmiş anneme anlattığımda ağyan olmuş dedi dedemden için.
Fakat o yılanın ısırması ne manaya geliyor biriniz yorumlayabilir mi ? Hayır olsun inşAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada Yaratık Görmek

Cevap: Rüyamda yılan ısırdı öldürdüm

KaLPNuRu
Selamünaleyküm,

rüyanızdaki yılan siyah ise erkek düşmandır.. eğer siyah değilde, açık kahverengi veya başka açık tonlarda ise dışı bir düşmana delalettir..
Yılan sizi ısırdığında acı his ettiniz mi ?

Eğer his ettiyseniz, düşmanınız tarafından üzüleceğinize delalet.. His etmediyseniz üzülmeyeceğinize delalet..
Ama yılanın zehirini aldığınız için ve öldürdüğünüz için, kazanmanıza delalettir..

Okudunuz mu?  Rüyada Vaaz Görmek (imam nablusi)

Ayrıca Babanızın inşaAllah günahları af olmuştur.. ( eğer yüzdüğü dere temiz ise), veya ettiği bir duada muradına erecek inşaAllah..
Abinizin taşa oturması ibadetli olmasına delalet.. Sizin de kayalığa oturmanızda ibadetli olduğunuza delalet.. 🙂

Bu kadar..


Cevap: Rüyamda yılan ısırdı öldürdüm

Şema
Rüyada bende yilan gördüm ve korkarak uyandım
Buyuk kkalin ve benekli bir yılan ağacın üstünde bir kaplumbağayi yutuyordu
Kalp nuru yorumlarının devamini bekliyorum


Cevap: Rüyamda yılan ısırdı öldürdüm

ykp7157
Aleyküm Selam
Yılan yeşil renk tonu vardı ama kafasında siyah bir mühür gördüm ama şeklini hatırlamıyorum tam.Babamın yüzdüğü su temiz,yılan ısırdığında kolum uyuşmaya başladı,rüyadan uyanıncada kolumun üstüne yatmışım yine uyuşuktu.Bir sonraki günde rüya gördüm ama sadece kustuğumu hatııyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Yurt Dışında Olmak

KaLPNuRu
Yılan dişi birine delalettir.. Suyun temiz olmasına sevindim..
nihayetinde ertesi gün rüyanızda kusmanız SIKINTILARINIZDAN kurtulmuşsunuzdur demektir..


KaLPNuRu
Selamünaleyküm Sema kardeş..
eğer bu rüyanın üstünden çok zaman geçmişse pek bir anlamı kalmıyor ..
yılan açık renkli ve benekli ise dışı bir düşmana delalet..
Ağaç nasıldı? Yeşil yapraklı mı yoksa yapraksız kuru mu? Güçlü bir ağaç mı yoksa zayıf mi?
ayrıntıları ile anlatabilirseniz daha iyi bir yorum yapabilirim..


ykp7157
Allah razı olsun tekrardan Rabbim ilminizi arttırsın ve bunu hayatında en iyi uygulayanlardan yaşayabilenlerden eylesin.Yorumlarınızdan ve ilminizden etkilendim hem cahilim hem genç inşAllah hidayete erenlerden oluruz.Rüya ilede amel edilmez ama böyle rüyalar görünce hayır oluncada rahatlıyorum haberci rüyalar.

Okudunuz mu?  Rüyada Zikir ve zikrullah Görmek Nedir?

KaLPNuRu
Dualariniz için Allah razı olsun..
Allahim sizi de tüm SIKINTI’ larinizdan kurtarsin insaAllah.. Ne muradiniz varsa versin..
siz pes etmeden Allahtan dileyin.. Yolunu arayan gercek olarak, elbette bulur..
rüyalar ile amel edilmez.. Fakat rüyalar bize yol gösterir bize bir uyaridir elbette…


Emil
Rüyamda yılan beni ısırdı

Selamun Aleykum
Bu gün bir rüya gördüm rüyamda tuvaletten bir yılan çıktı ben korktum sakin durdum kıpırdamadım yılan gitti sonra yeniden geldi ve parmağımı ısırdı ve ben korktum parmağım kanadı sonra iki tane yılan geldi biri çenemden ağzımdan ısırdı ben kaçtım diğer otağa kapıyı kapatmak istiyordum yılanlar arkamdan geliyorlardı iki tane yavru yılan girdi kapıdan içeri biri boğmaya başladım kardeşim dedi ki yapma bırak ve ben bıraktım o zaman üç tane yılan girdi odaya ve yavrularını götürüp gitti sonra yine bacağımdan ısırdı sanki hafif sıyrinti gibi kan geldi hafif ben korkmaya başladım olurum deye kardeşim dedi korkma hafif kanamış derine ısırmamış bir şey olmaz. Bu rüyanın yorumu nedir yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Yılan Ve Polisler Görmek

@hmet
Rüyada yılan ısırması aslında iki şekilde yorumlanmıştır. Birincisi rüyayı gören kişinin ailesinde bir takım sorunlar olacağına ve ayrılıklar yaşanacağına tabir edilir. İkincisi ise maddi ve manevi bakımdan ileri derece şüphe ve ayrılıklara gidileceğine, ciddi paralar kaybedileceğine ve bu durumdan ötürü önemli psikolojik sorunlar gerçekleşeceğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada yakalamaca oynamak

Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar. Rüyamda ormanlık bir alandayken birçok yılan gördüm yerde kıvrılmış yatıyorlardı. Bende korkup önümdeki arkadaşıma bağırdım yılan var kaç diye. Ama koşarken yılan bana arkadan saldırdı ve ellerim arkada dolandı. Ellerimi 3 defa ısırdı. Sonra ben biraz zorlanıp ellerimi açtım. Ve yılanı yere birkaç defa vurarak öldürdüm. Çok kısa boğuşma oldu yılanla. Sonra ben kaçıp hastaneye geldim. Sonra uyandım yorumlar mısınız? Çok teşekkür ederim şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada yaban domuzu görmek ne anlama gelir

arifselim
Hayırlı günler. Yılan ısırması ile ilgili olan tüm rüyaların yorumu hemen hemen aynıdır ve maalesef iyi olarak tabir edilmez. Bir düşmandan veya sinsi birinden zarar görmeye ve çok sıkıntılı bir dönemden geçmeye işaret olarak tabir edilir. Elbette yinede bu sonuçta sadece bir rüyadır ve daima hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evcil bir yılanım vardı. Daha sonra kendisini sevmek için elime aldım. Boyu 5-7cm kadar yeşille sarı arası bir yılandı. Birden asabileşti beni ısırmaya başladı. Isırdığı yerlerden minik minik çizilmiş gibi kan geldi ama benim canım hiç acımadı hem de yılanımı öpmeye devam ettim. Anladım ki bir sıkıntısı vardı. Daha sonra deri değiştirmeye başladı. Ona yardımcı oldum. Ama tekrar ısırdı. Elime baktığımda minik minik 6 tane ısırık izleri vardı. Gülümseyip geri yerine bıraktım onu.

Okudunuz mu?  Rüyada Yara Görmek (imam nablusi)

arifselim
Sana yakın olan ve zararını önemsemediğin birisinden bazı zararlar göreceğine ve aynı şekilde buna katlanabileceğine işaret olarak yorumlanır. Yılanın ısırması iyi olarak yorumlanmaz ama yinede hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Aihl17
hocam tabirlerseniz sevinirim;
rüyamda çok çok yakın, gerçekten kalben sevdiğim bir arkadaşımla bir yere gitmek için tarla tarzı bir alandan geçiyoruz. tarlada hep yılan dolu küçüklü büyüklü. ama hepsi aynı renk kirli sarı ve siyah. böyle hepsi birbirinin parçası gibi ve deri değiştiriyorlar. ben korkuyorum ama bakıyorum ki bir kısmı deri değiştirmekte olduğundan derinin içinden kafası gözükmüyor beni görmezler sanıyorum kenardan geçmeye yelteniyoruz. arkadaşım önde ben arkasında gidiyoruz derken arkadaşım bir tane normal büyüklükte bir yılanın üstünden geçiyor yılanın kafası da dışarıda. o geçti ben de geçerim diye düşünüyorum ama yılan sol kolumu ısırıyor arkadaşıma kolumu ısırdı diyorum orada uyanıyorum. yalnız ben arkadaşıma seslendiğimde bana dönüp dönmediği kısmını görmedim.
yukarıda falan hep kötüye yorulmuş, bu dönem de ailem büyük zorluklar çekiyor. demek istediğim bu rüya sadece benimle mi ilgili yoksa ailemle de mi ilişkilendirilebilir?

Okudunuz mu?  Rüyada Yanardağ Görmek (imam nablusi)

Tohat
Yılan hayır ile tabir edilmez dediğin gibi. Rüyayı gören kimse ile ilgili olarak tabiri yapılır ki senin rüyanda seninle alakalıdır. Manevi olarak üzülmene sebep olacak bazı durumlar ile karşılaşma ihtimalin olabilir. Ailevi sorunlar veya farklı sorunlar olabilir. Her şeyi olduran ve gideren Allah’tır ona dayanıp dua etmelisin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil ışık görmek

Rüyada yılan ısırması

Bu kategoride yer alan Rüyada Yoğurt Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yılan ısırması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.