Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:14
sizden9
Abone

Allah bize yeter sözünün anlamı nedir?

Allah bize yeter sözünün anlamı nedir?

kayra
Bu sözü çok duyoyorum ve bazı anlamları biliyorum fakat ben daha iyi bir şekilde bu sözü kaniksamak ve hayat mottom yapmak istiyorum lütfen içinizden geldiği gibi bana tanımlar mısınız ?


Cevap: Allah bize yeter sözünün anlamı nedir?

emre91
Allah’tan başka kimseye muhtaç değiliz. Tüm nimetleri veren O değil mi? Bu yüzden Allah bize yeter. Yalnız mısın ya da kimse seni sevmiyor mu? Allah bize yeter. Haksızlığa mı uğradın? Kimse sana inanmıyor mu? Bırak inanmasınlar. Allah bize yeter. Bırakalım dünyadaki geçici hevesleri. Allah bize yeter 🙂

Okudunuz mu?  Azîm Kelimesini

Cevap: Allah bize yeter sözünün anlamı nedir?

yasemin
Allah bize yeter çünkü tepeden tırnağa ona aitiz. Ya hay ismi tecellisiyle her nefeste yeniden diriliyoruz. Onun kayyumiyetiyle ayakta duruyoruz. Mülk süresinde geçer bnde çok hayranım o ayete , gökyüzünde uçan kuşları mi görmezler ..? Onları havada tutan Rahmandir der. Bunu okuduktan sonra insan dönüp kendine diyor ki Ey Rabbim o kuşları havada tutan gücün sahibi Rahman ve Rahim olan Allah bilirim ki onları tuttuğun gibi benide tutarsin, sen bana ve inanan tüm kullarina yetersin. Tam canın sıkkın yanlız hissediyorsun kendini mesela o esnada ezan okunuyor , Allah sana sesleniyor Allahuekber (Allah büyük) diye. Resmen ben varım bana gel diyor. Hamdolsun diyorsun sonra içine rahatlik geliyor. Iste Allah bize heryerde ve hersey mesajlar gönderir. Bizimle ve bize yetendir. Sen yeter ki perdelerini açık tut. 🙂

Okudunuz mu?  Kısmetin açılması için dua

Cevap: Allah bize yeter sözünün anlamı nedir?

kayra
Allah razı olsun yasemin hanim çok güzel acikladiniz çok teşekkürler

Bu kategoride yer alan Cünüp olduktan sonra , elimin değdiği eşyalarda cünüp olur mu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah bize yeter sözünün anlamı nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.