Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada anne ve babayı görmek

Rüyada anne ve babayı görmek

altun
Ruyamda annemi , babami ve abimi evimin zilini calarken gördüm onlara kapiyi actim iceri girmediler ancak yan taraftaki dairenin bosalacani ve abimle komsu olacamizi soylediler gayet iyiydiler hepside gulumsuyordu bu ne anlama gelir


Cevap: Rüyada anne ve babayı görmek

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyanızın tabiri hayırlıdır. Size gelecek olan mutluluk ve sevinç manasına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada anne ve babayı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda annem kayıpmış onu deli gibi arıyorum ama karşımdaki evdeymiş ve onu görüyorum karşıdaki eve gidiyorum her yeri arıyorum bulamıyorum en sonunda evin çok zor bir köşesine teras açık biyere koymuşlar annemi buluyorum ve bulduğuma o kadar çok seviniyorumki o sırada abim arıyo buldunmu diyo ben buldum buldum diye çığlıklar atıyorum mutluluktan.ama o kadın benim gerçekte annem dil çok tebessümlü iyi görünen başka biri ben rüyada onu annem sanıyorum.sizce bu rüyanın tabiri nedir?şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada kızının kayınvalidesini görmek

Yorum: Rüyada anne ve babayı görmek

arifselim
Bu rüya gören kişi için aslında çok ama çok istediği bir şeyin kendisi için hayır olmadığına ama o bunun farkında olmaması şeklinde tabir edilir. Arıca çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme işarettir. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Okudunuz mu?  Sevdiğim kişi beni rüyasında görmüş

Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş babamı gördüm bizim çelik kapıyı zorlayarak içeriye girdi.sırtında çok büyük bir çuval içi muz dolu ve size yemek yemeğe geldim açım bana yemek ver dedi ondan sonra yatak odasına yöneldi yiğenimle küçük oğlum yatakta yatıyorlardı büyük bir muzu çuvaldan çıkararak çocuklara ver çocuklar aç yesinler dedi ben açım bana yemek ver kocanın yemeğini yemeğe geldim dedi ve babam normalde beyaz tenli bir adamdı ama rüyamdaçok esmerleşmişti ve bana çok sert şiddetli bakıyordu.


arifselim
Babanın rüyada size gelmesi ve muz getirmesi çok hayırlıdır. Ayrıca baban için bol bol dua etmelisin, imkanın varsa ruhu için hayırlar işlemelisin. Size yemek yemeye geldim demesi ona duada bulunmanıza işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada köpek görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam
Rüyamı yorumlarmısınız bölümü ve bazı bölümler sanırım kapatılmış ?

Ezana yakın vakitte gördüm,annemlerin evindeyim,ev hem temiz hem düzenli,hatta mutfakta bir kaç bişe dağılmış babam ortalığa kızıyordu öyle
Tam hatırlamıyorum ama sanırım hamur yoğuruyordum sol kolumda irili ufaklı ten rengi et beni ve küçük küçük ,kat kat güllere benzeyen et beni çıkmış,farkedince anneme gösteriyorum bir taraftanda kolumu seviyorum,görümün olarak çok güzel ağrı,sızıda yok,annem dedi,kızım bu hastalık,ben yinede seviyorum
Rabbim rüyanın hayrını versin inş.

Okudunuz mu?  Rüyada altın kolye görmek

arifselim
Aleykum selam. Bir kaç konuya gelen yorumlar aşırı uzamasından dolayı kapatılmıştır. Yeni bir konu açarak sorularınızı sorabilirsiniz.

Bu rüya gören kimse için hazırlıksız bir şekilde yakalanılacak sürpriz gelişmelere işaret eder. Evin temiz, düzenli olması ve hamur yoğurman alacağın bu haber veya sürprizlerin çok hayırlı olmasına işaret eder. Kızmak ise tersi ile yorumlanır ve oda hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamün aleyküm hocam. istiharemde bir eve gelmişim pencereden baktıgımda yüksekce dağlar görüyorum üstleri yeşilliklerle kaplı. Sarı bir pantolon giymişim bu havada kirlenir bu pantolon diye düşünerek ev sahibinden başka bir pantolon istiyorum kırmızı renk veriliyor buda kirlenmez mi diye düşünüyorum ama giyiyorum. İçerden bebek ağlama sesi geliyor. Bebeğin yanına gidiyorum mutfağa beni görünce susuyor sadece bana bakıyor. Bebek çok küçüktü. Bunun tabiri nedir hocam ?

Okudunuz mu?  Rüyada kırmızı bir kitap görmek, kuran olması muhtemel

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın istihare için neye işaret ettiğini anlamak için en doğrusu senin içine gelen hisse bakılması gerekir. Çünkü istiharede asıl olan kalbinin bir şeye meyletmesidir. Bu his sana daha doğru bir işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Verdiğiniz​ hizmet için Allah sizden razı olsun. Gönlünüzden geçen dualarınızı hakkınızda hayırlıya çevirerek kabul etsin Yüce Rabbim. Hocam ben bir süredir çaresiz kaldığım bir durumda Rabbime bana doğruyu göstermesi için haberdar etmesi için dua edip yatıyorum.
1. rüyamda küçük bir bebeğim varmış beş altı aylık onun üzerini değiştirip ona bakıyordum.
2. rüyamda dört beş yaşında çocuğum varmış ben onu saklıyorum annemden babamdan bir adam bir de yaşlı teyze bana yardım ediyormuş. Sonra ailem kızımı görüyorlar kızmıyorlar. Dünyalar güzeli kızıma bakıp bu benim kızım diyordum
3. rüyamda dün gece gördüm annemin halasına gitmiştik içerisi kalabalık ben mutfaktaydım. Büyük enişteyle dedemde mutfakta bir iki kişi daha var hatta. Mutfakta oraları topluyordum bulaşıklar vardı sonra birden bulaşıklar makineye girmiş bakıyorum kim koyduk diye düşünüyorum ben yıkanmışları kaldırmaya çalışırken diyorum. Bulaşık makinesinin içi üç dört katlıydı. Ne kadar fazla bulaşık alıyormuş diyorum. Normalde onların mutfağı küçük ama rüyamda kocamandı. Dolapları açıp bardakları tabakları yerleştiriyorum. Her dolabı açtım. Bardaklar, fincanlar vardı. Sonra bir tane bardak düşürdüm kırıldı. Noldu diyorlar bende utanıyorum tüh kırıldı takım gitti diyorum. Olsun ne olacak falan diyorlar. Hiç uyandırmıyor kar ben onlar öyle davranınca kendimi iyi hissediyorum. Sonra ben çikolatalı tatlıyı küçük bir tepsiye boşaltıyım diyorum üç beş tane kalmış kocaman sininin içinde ben boşalttıkça tatlı çoğalıyor ve boşalttığım tepsiden taşıyor.
Ben 28 yaşında bekar bir bayanım hiç evlenmedim. Sözlümden ayrıldım 9 ay önce.
Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada kuru üzüm ve hurma görmek

arifselim
Aleykum selam.

– Rüyada küçük bir bebeğin sahibi olduğunu görmek dileklerin olmasına işaret eder.

– İkinci rüyanda aynen birini rüya gibi yorumlanır. Bekar olan kızlar için kısmetlerinin açık olmasına alamet eder.

– Bu son rüyan ise, hayatta meydana gelecek olan önemli değişikliklere ve yeniliklere işaret eder. Ayrıca olaylar karşısında verdiği tepkilere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada koyu yeşil halı görmek

Kayıtsız Üye
Annem babam kardesim bir yere gidiyor ben de 1. Kattan onlara el salliyorum 1. Kattan duserken teyzem bacagimdan tuttu kaltigimda terliydim

Bir gun annem babam kardesim bir yere gidiyolar bende 2.kattan el salliyom balkondan duserken teyzem beni tutuyo bu ne anlama geliyor inslh kotu bisey degildir

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaş görmek

arifselim
Rüyanda kötü bir şey yoktur. Ancak bu rüya hakketmeyen kimselere verilen değer ve gösterilen sevgiden dolayı zarar görmeye ve üzülmeye tabir edilir. Rüya sahibinin iyi niyetini kötüye kullananların olacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


ana babayi rüyada gurmek , rüyamda olmus annemi babami gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Hz. Ali'yi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada anne ve babayı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.