Anasayfa
28 Ağustos 2023, 6:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyamı yorumlatmak istiyorum..

Rüyamı yorumlatmak istiyorum..

bayanbayan
Rüya yorumlatma

Selâmunaleyküm, İstihare niyetim, bir insanın eş mânâsında hakkımda hayırlısı olup olmayacağı şeklindeydi.

Rûyam; okuduğum eski okulumun bahçesinin kapı önündeyim ve kapıdan girer girmez, sağanak yağmur başlıyor ve anında inanılmaz bir kalabalık oluyor bahçede, yetişkin erkek-kadın insanlar kolkola bahçeyi dolaşıyorlar ve kimsede şemsiye yok,gözüme kırmızı kabanlı bir kadın ilişiyor ama anlık sadece siyah kabanlı insanlarla kol kola, yalnızca benim şemsiyem var,kimsede yok, daha sonra yakın bir arkadaşımı görüp yanıma alıyorum, üzerinde gerçek hayatta olduğu gibi siyah ferace ve siyah eşarbı var, daha sonra okulun üst bahçesine çıkarken şemsiyenin bana âit olmadığını ve sahibine vermem gerektiğini söyleyip havaya kaldırıyorum, arkadaşım ısrarla yürümemi söylüyor, sahibi bir genç erkek ve kalabalığı aşıp yanıma gelmeye çalışıyor, o gelemeden şemsiye kapanıp çamura düşüyor ve yüzüm çamur oluyor, o da yerden şemsiyeyi alıp sallıyor ve daha çok çamur sıçrıyor.Bu şekilde.


Cevap: Rûyamı yorumlatmak istiyorum..

@hmet
Yağan yağmur büyük kısmettir ama yağmurdan sonra çamur ve Sel görmek sıkıntıdır.
Rüyada çamur görmek bir ikaz işaretidir ve dikkatli olarak davranılması gereken olayların yaşanacağına ve halihazırda da birtakım hatalı işlerin içinde olabileceğine işarettir.

Bu tür rüya ve yorumlar bağlayıcı değildir, istişare edin ve araştırın ona göre karar verin.

Hz. peygamber buyurdular ki rüyanızı iyi niyetli insanlar anlatın .. Rüyayı hayra yoran kişilere anlatın.


bayanbayan
İstiharenin yalnızca öğüt/tavsiye niteliğinde olduğunu biliyorum.Rüya yorumuna bağlı kalmayacağım sadece, yorumu da bilmek istedim bir yandan, Allah razı olsun..


Kayıtsız Üye
selamunaleyküm arakadaşlar

ben rüyamda ayın gündüz vakti 3 defa doğudan batıya gittigini ve 2 cisinde ayın tutuldugunu sonrada ay batıdan doguya doğru geldi ardından şiddetli bir deprem ve çok şiddetli yagmur yagdı köydeki evimizin odasının iki bölümü yıkıldı ben bu yıkıntıdan kurtuldum ..

bu rüyayı çok net gördügümden yorumlatmak istedim .. yorumlayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.


AmiralBristol
Rüyada ayın tutulduğunu görmek, memleket büyüklerinin müşkülata uğrayıp çok sıkıntı çekeceklerine işarettir. :rolleyes:


dilekdilek
Selamun aleyküm ben hamileyken rüyamda bebeğimin 32 yaşındaki halini görüyorum.. fakat bir ses bebeğin doğucak ama 2 yaşında vefat edicek diypr. şuan bebepim doğdu 9 aylık ve ben çok korkuyorum


yasemin
Rüyalarla amel edilmez . Korkmayın ve hayırlısını isteyin , dua edin . Yersiz vesveselere kapılmayın

seytanin vesvesesi..inanmayin…
Kime ölecegi zaman söylenmiski rüyanda bu sana söylensin..
Kafana takma, rabbim bebegini her türlü kötülükten korusun..


eda basci
Rüyamda nisanlanmak üzereydim sonra bozuldu nisanim bende bu duruma sevindim çünkü ben başka birisini seviyordum ve onun yuzugunü takiyordum


arifselim
Rüyanızın bu şekilde olması sizin için hayırlıdır. Çünkü nişanlanmak hem hayırlı hemde olumsuz manalara gelir. Bu şekilde nişanın bozulması ise sizin hayırlı ve güzel gelişmelere işaret eder.


Cevap: Rûyamı yorumlatmak istiyorum..

Selime
Rüyamda oğlum kayboluyor sonra ben onu bulmak için dışarı çıkıyorum akşam üstü olmak üzere önünde bir kaç koyun ve keci yle geliyor yanında anneme var açtı diye ekmek hazırlamak istiyorum yumurtanın birini pişiriyorum diğeri kırılıyor ve daha çok yumurta var


arifselim
Rüyanız aslında hayırlı bir rüyadır. Bu hem sizin için hemde oğlunuz için hayırlıdır. Umduğunuz şeyleri bulmaya ve beklediklerinize kavuşmaya yorumlanmıştır. Rüyanız güzeldir en doğrusunu Allah bilir.


gamze
bir uçak firmasını yardımcı pilot olarak girdim daha önce hiç uçak kullanmadım pat diye alındım pilot bana bunları bunları yapacaksın dedi. Sonra pilot uyudu. Bana tarif ettiği şekilde kullandım. İlk kalkışta çok yükseldim. hostes böyle kullanmayacaksın dedi. Birden uçak alçaldı ve benim kontrolüm uçak düştü ve kanatı yandı. uçak düştüğünde sanki ben başka yerdeydim. Sonra annem babam geldi. uçakta ölenler olmuş. ben sadece uçağa bakıp ağlıyordum. şok pozisyonu girmiştim. Annem uçakta ölenlerin yakınlarıyla konuşuyordu. kan parası neyse veririz. ben de anne ne kan parası uçak düştü ve öldüler. ben yine ağlamaya başladım şoka girdim yine. Etraftan iyi misin diye sesler geliyordu. Sonra uykudan uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada kun fe yekun demek

arifselim
Asıl olarak rüyada uçak kullanmak çok başarılı işlere koyulacağına ve yükseleceğine yorumlanır. Ancak uçağın düşmesi ise olumsuz gelişmelerin yaşanacağına ve dikkatli olunması gerektiğine yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dizimin hemen ûstünde fasulye büyüyordu sonra dizimin ustunü sardı.Biraz tiksindim hala hissediyorum.Annem doktora gidelim diyordu anlamı nedir acaba vücutta bitki büyümesinin


arifselim
Rüyada bitki çıktığını görmek girişmek üzere bulunduğunuz bir işin veya bekleme durumunda olduğunuz bazı haberlerin olumlu gelişeceğine ve hayırlı haberlerin alınacağına yorumlanır. Rüyanız hayırlı bir rüya olarak yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


GençMümin
Rüyada mezarın kaybolduğunu görmek, sıkıntı sonrasında gözlediği toplu mala, zorlukla istediği mülke, kısa zamanda alınacak sevindirici değişimlere, çektiği zorlukların meyvesini alarak hak ettiği yüksek mertebeye manasına gelir, Bireyin gördüğü rüya: mezarın kaybolduğunu görmek, meşakkatle birlikte beklediği mala, cefa çektikten sonra hak edilen varlığa, uğraşarak hak ettiği ticari kazanca, manevi külfeti olan insandan uzaklaşılacağına, zamanla istediği daha iyi bir hayata, yardım alarak hak edilen başarıya manasına gelirmi?.


arifselim
Genel bir tabir ile rüyada mezarlığın veya mezar görülmesi olumlu olarak tabir edilir ancak mezarını kaybetmek veya mezarlıktan kaçmak ve uzaklaşmak ise olumsuz manalarda yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cin gördüm. Onun duvar kenarında gölgelerini görüyordum yanıma doğru geliyordu bende boğazından tutup öldürüyordum. Bunun anlamı nedir?


arifselim
Rüyanız hayırlı bir rüyadır. Güçlü ve sağlam bir kişiliğe sahip olmaya yorumlanır. Toplum içerisinde saygın olmaya ve sevilmeye de işaret eder.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda bir doğal kaynak suyundan kendime ait çeşme ile su alıyordum. Almadan önnce suyun tadına baktım güzeldi. Yorumunuzu rica ediyorum.

İyi günler.


arifselim
Merhabalar kardeşim. Rüyanız genel anlamıyla güzel bir rüyadır. Helal rızık sahibi olacağınıza, doğru sözlü olmaya ve güzel geçimli olmaya yorumlanmıştır.


Cevap: Rûyamı yorumlatmak istiyorum..

Kayıtsız Üye
rüyamda bayır aşağı koşmaya çalışıyordum, bir kaç tanıdık bayırın sonunda bir yer olduğunu söylüyor.beni merak ettiren bayır rengarenk beyaz mor pembe çiçeklerle dolu ve yerler yeşil. Büyük taşlar var ve inerken zorlanıyorum.indiğimi görmedim ama çiçekler öyle güzeldi ki hala aklımda


arifselim
Rüyanız güzel bir rüyadır. Çekilen zahmet ve sıkıntılardan sonra rahata kavuşmaya yorumlanır. Bazı engelleri aştıktan sonra kazanca ve berekete ulaşmaya yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum hocam rüyamda bana saldıran köpek yada köpekler vardı bende tebbet suresi nin ilk ayetini okudum bu kadardı bana bişey yapamadıklarını biliyorum ama bu bir şeye işaret eder mi onu sormak istedim .


arifselim
Rüyada tebbet suresini okumak iki manada yorumlanır. Birincisi huysuz bir kadına veya o böyle bir kadınla evlenmeye yorumlanır. İkinci olarak ise az çocukla uzun ömre sahip olunacağına işaret ettiğine yorumlanır.


Kayıtsız Üye
rüyamda eski kocamla aynı evdeydim güya barışmışık ama o başka bir kadınla yan odada cinsel ilişkiye giriyor


arifselim
Rüyanızın işaret ettiği mana eski eşinizle yaşayacağınız bazı sıkıntıların olabileceğine işaret eder. Veya ondan kalan bazı durumların sıkıntılarını yaşayacağınıza yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sakalımın çıkmış halde yaklaşık bir tutam kadar çıkmış ,eşit Bi şekilde biraz ağırlaşma vardı ve sakalıma bakıp uğraşıyorum


arifselim
Rüyada erkek için sakalının çıktığını görmek şan ve şerefe kavuşmaya yorumlanan hayırlı bir rüyadır. Kadın içinse tam tersi olarak olumsuz bir manada yorumlanmıştır.

Okudunuz mu?  Arkadaşın rüyasında seni görmesi

Kayıtsız Üye
Rüyamda eski konuştuğum erkekle yaşadığımız günleri tekrar yaşıyordur ama bu sefer sonu gerçek olaylardan farklı bitiyordu. Yakınımdaki insanları da kaybediyordum, konuştuğum o çocuğu da. Gerçekte dostlarımı kaybetmemiştim ama konuştuğum insanı kaybetmiştim.


arifselim
Rüyada eski sevdiğini görmek genellikle bilinç altına yerleşen ve bastırılmış olan bazı duyguların etkisinden dolayı görülür. Bu tür rüyalar önemli bir anlam ifade etmediğine yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada ilk vitor pereira yı görüyorum bir kitap alıyorum ordan bir yerden pereiraya imzalatıyorum galiba sonra terliğim ayağımdan çıkıyor pereira eğilerek alıyor annemde vardı orada galiba sonra futbolcuların antreman yerine gidiyoruz taksiyle etraf gece tribündeyiz futbolcuların imzasını alabilirmiyim diye soruyorum pereira yanıt vermiyordu galiba taksiye dönmeden önce babam yanımdan geçiyor kulübün başkanı gibi sonra taksiyle geri gidiyoruz tam incekken fotoğraf çekiniyoruz sonra taksiden iniyorum güzel bir kız görüyorum nedense ilk önce popo kısmına bakıyorum altında deri pantolon var içimden olmadı be güzelim diyorum kız bir şey yapıyordu sanırsam sokak ortasındayız sırtı bana dönük sokak dediysem bulvar gibi geniş güzel renkli bir cadde sonra rüyam bitiyor başka rüyaya geçiyorum onda çok fazla hatırlamıyorum üç harfli Çağırıyoruz galiba hoca yokmu çarpılıcaz diyor birileri masanın üstünde kitap var irkilerek uyanıyorum


arifselim
Rüyanız bir şahıs olarak değilde ünlü birisinin görülmesi olarak yorumlanabilir. Rüyada görülen ünlü eğer erkek ise bu rüya hayra yorumlanır ama eğer görülen rüyada kadın ünlü var ise bu çok olumsuz manada yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
rüyamda eski sevgilimi peş peşe 3 gün boyunca farklı şekillerde gördüm geliyor oturuyor konuşuyoruz beni tersliyor ve gidiyor bunun manası nedir yardımcı olur musunuz ?


arifselim
Rüyanız sizin hayırlıdır inşaAllah. Rüyanızda eski sevgilinizi bu şekilde görmek sizin için yeni nasip ve kısmete yorumlanmıştır. Sizi rüyanızda terslemesi sizin tam tersi olarak yeni nasiplere işaret eder.


Kayıtsız Üye
Sevdiğim kuzenimin öldüğünü ve cenazesinde olduğumu gördüm fakat cenaze tanıdık birinin evinde değildi cenazede amcamlar ve halam vardı yengelerim ile halam ağız dalaşı yaptılar o sırada ölmüş olan babam biriyle tartışıyordu ve kavga başladı beni tutmaya çalıştılar ama tutamadılar bende girdim kavgaya dışarda bir grup çocuk bize yanıcı madde fırlatıyordu molotof gibi ve aralarında tanıdığım çocuklar vardı ve ben tanıdığım çocuklardan birini yakalayım birden fazla biçakladım ve gönderdim daha sonra dışarda oturuyordum ve mahallemde olan bir çocuğu cenaze evinin sahibinin yanına yolladım kavga ettiğimiz kişiler gelip onlara zarar vermesin diye geldiklerinde söylemesi gerektiği yani ben evimi onlara kiraladım demesini istedim o sırada eve doğru gitmek için yokuşu indiğimde kavga ettiğim çocuklar arkamdan silah sıktılar 2 tane mermi enseme isabet etti ve arkamı döndüm yüzlerine baktım ve gözlerim karardı ve elimi enseme attım o iki kurşunu ensemi sıkarak cıkardım ve mermilerde kan vardı o esnada cebimden sigara cıkardım tekrar yerine koydum telefonu arıyordum ambulansı aramak için o esnada uyandım. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim biraz karışık 🙂


arifselim
Merhabalar. Çok karmaşık olan rüyalar yorumlanmaz. En doğrusunu yinede Allah bilir biz bilemeyiz.

 


taner06
Rüyamda yatakta yatıyordum ve hatırlamadığım sebeple uyandım yanımda birisi vardı ama yüzünü seçemedim.Bir anda sol el baş parmağıma iğnenin iplik geçirilen deliğine kadar girdiğini gördüm.İğneyi çıkardım ve sağ tarafımda yatağımın üzerinde 10-12 adet ufak çivi gördüm:çivileri almaya yeltendiğimde sol el baş parmağıma yeniden iğne aynı seviyeye kadar battı.Yine çıkardım.Çivilere bakarken yine aynı parmağıma iğne battı ve uyandım.İğneleri çıkarırken kan görmedim.Tabirini en açık şekilde yazarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada kıskanılmak görmek

imam
Rüyada parmağa iğne batması tabiri

Rüyada iğne batması görmek, geçmiş dönemlerde yaşadığınız olayların hala acısını çektiğiniz anlamına gelir.
En iyisini Allah bilir


Kayıtsız Üye
1 – Eski sevgilimin rüyada beni sevdiğini söylemesi ne anlama gelir

2 – Merhaba ben rüyamda eski sevgilimin eski sevgilisiyle çok yakin olduğunu ve yakinda barisicaklarini gördüm


arifselim
Her iki rüyanızda sizin için yeni nasip ve kısmete yorumlanır. Rüyada eski sevgiliyi görmek genele anlamda kişi için hayırlıdır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


m.can
merhabalar; Ben rüyamda şiddetli esen rüzgarla yağan yağmurdan kaçıyorum. karşımdan hamile bir bayan geliyor ve o yağmurdan zevk alırcasına ıslanarak yürüyor. onu görüp yola çıkınca çok sayıda uzunmu uzun kavak agaçlarının yıkıldığını çoğunun sağa sola devrildiğini görüyorum. sonra birinin yardım istediğini işitiyorum,sese doğru gidiyorum ses yerin içinden geliyor ve çamurlu yardım isteyeni görmüyorum sesin geldiği yeri elimle kazmak isterken o sesin şeytandan geldiğini beni oyuna getirip çamura batırdığını anlıyorum ve şeytana lanet edip nas suresini sonuna kadar okuyorum. çamurdan kurtulup içinde ahşap barakalar olan biyerde oluyorum ve bikaçtane yorgan var ben mavi ve temiz olanın benim olduğunu bilip alıyorum. kendime uyumak için bir yer hazırlıyorum. bu rüyanın çok etkisinde kaldım yorumlardan bişey çıkaramadım lütfen bana net bir anlam çıkarırmısınız. şimdiden çook teşekkür ederim. ismim Muhammet Can Ekinci


arifselim
Merhabalar Muhammet kardeşim. Rüyanızın anlamı, çevrenizde bulunan bazı hileci ve fitneci kimselerin olduğuna ve sizin bunların üstesinden geleceğinize yorumlanır. Ayrıca duygusal anlamda zor bir dönemin içerisinde olduğunuza da işaret eder. Elbette en doğrusunu sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda kendimi gelinlik giymiş ve hamile olarak gördüm kendimi.birde oğlum yatıyor haldeyken oğlumun başında kendi yansımamı görüyorum ve oğlumu dövüyor.ben kurtarmak istedikçe yardım edemiyorum sadece ayaklarına ulaşabiliyor ve ısırıyorum ama bir türlü oğlumu kurtaramıyorum aynı zamanda imdat diye bağırıyorum ve sonunda birinin geldiğini görüyorum ve onunda sadece ayaklarını görüyorum ama gelse bile artık çok geç çünki oğlumun öldüğünü görüyorum oğlumu döverek öldürüyor yansımam


arifselim
Rüyada kendi gölgenizin anlamı kendi hayatınızı ve sizi yansıtır. Buna göre çocuğunuza iyi davranmalı manasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


didar
Rüyamda sevdiğim adamın abisini ve yengesini gördüm abisi Telefona konuşup Ağlıyordu çok huzurluydum köydeydim Yokuştan baş aşağı doğru koşarken bir yola girdim o yolda sevdiğim adam oturmuştu başımda beyaz yazma vardı egildim güzel bir yerden su içtim daha sonra ilerlerken turistleri gördüm Kendi kendime dedim ki bu turistler beni köylü kızı zannedecek başındaki beyaz yazma indirdim ve bir turiste bakarken uyandım


arifselim
Rüyanız hayırlı ve güzel bir rüyadır. Sevdiğiniz kimselerden yardım alacağınıza, bereketli bir işe başlayacağınıza işaret eder.

 


Kayıtsız Üye
Merhaba öncelikle kısa bir şey anlatacağım sonra sizden rüyamı yırumlamanızı rica edeceğim. Akrabamız olan bir kızı sevdim ve onunla evlenmek istedim ama kız kabul etmedi. Bende bazı ailevi nedenlerden dolayı başka biti işe evlendim ama o kızı hala seviyorum. Evlenmeden bir kaç gün önce rüyamda bir dolmuş şöförüyDüm ve arabamaki yolcuları deniz kenarına getirdim. Sonra bir apartmanın en son katına çıktım ve onları izledim bir anda denizden kocaman bir canavar çıktı. Ve apartman çöktü bende kurtaracak bir şey kalmadı bari Telefonumu kurtaralım dedim ama o denizin kenarında da bir göl vardı dalgası olmayan bir göl. Denizin içindekiler bir anda denizden çıktılar. Bu arada adım deniz. Ve şuan oturduğu ev 5. Katta bu rüyanın tabiri nedir sizce. Üstelik karısı sevmiyorum sevemiyorum

Okudunuz mu?  Rüyamın anlamı nedir?

arifselim
Merhabalar. Rüyanız duygusal anlamda sıkıntılı bir dönemden geçtiğinize yorumlanır. Tövbe etmeye hakka dönmeye günah işlememeye de işaret eder. Deniz kendi durumuna göre yorumlanır. Denizi bu şekilde görmeniz sizlere bir uyarı mahiyetindedir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda deniz yükselip taştı ve eve girdi herkez deniz taştığı için kaçıyordu bende kaçıyordum bir kaç kere suya düştüm ve bogulacaktim sonra sudan çıkmayı başardim biri benim elimden tutup içinde mezar olan bir odaya soktu bütün evleri deniz suyu basarken mezarin olduğu oda ya su gelmiyordu ben mezardan korkup o odadan çıktım ve evime gittim .
rüyam bu şekilde bitti bu rüya dan ne çıkarılabilir ?


arifselim
Rüyada görülen deniz kendi görüldüğü duruma göre yorumlanır. Denizin kabarması ve taşması olumsuz manaya gelir. Sıkıntılı ve zorlu bir dönemden geçeceğinize ve Allah’ın izniyle bunları atlatacağınıza işaret eder.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eskiden komşumuz olan bir deli arkadaşım vardı( ortaokula kadar beraber okuduk kaynaştırma öğrenci idi) ve o şuanki çalıştığım isyerinin mutfağında bana bıçak çekti ve ahçı ablamiz aldı elinden bu 3 kez tekrarlandı birinde fırlattı ama denk gelmedi sanırım bir şey olmadı yanı.


arifselim
Rüyanız her açıdan hayırlı bir rüyadır. İşlerinizin düzeleceğine, sıkıntılarınızın geçeceğine ve insanlar nazarında değerinizin artacağına yorumlanır. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annem akrabam ve ben bir arabada giderken güneşli gökyüzü aniden kararır beyaz renkli kuşlar ağzında bişeyler taşır uzerimize atarlar attıklarışey ateş olur biz kendimizi sakınırız bir kuş bana saldırmaya çalışır gagasıyla ben engellerim sonra uyandım rüyamı yorumlarmısınız


arifselim
Rüya yorumcuları bu rüyayı hayırlı bir rüya olarak yorumlamışlardır. Gelecek olan bol ve temiz kazanca, hayırlı haberlere yorumlanır. En iyisini Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selam en yakın arkadaşımla geçen sene duygusal olarak yakınlaştık ama sevgili değildik ve ben onu sevdiğimi söylediğim an uzaklaştı görüşmek istemediğini söyledi.Ben boşandım bir kızım var o ise evlenmedi hiç.Ben bir kaç kere barışmak istediğimi hayatımdan çıkmamasını istediğimi söyledim kabul etmedi.Hatta en son bir kaç hafta önce yine barışmaya çalıştım kavga ettik 🙂 Geçen gün rüyamda annesi ile benim evime geldiklerini gördüm.Annesini tanımam bile,bir kere gördüm hayatımda.Annesine çok kızgındı sizin yüzünüzden ayrı kaldım şimdi böyle yalvarırsın gibi şeyler söylüyordu.Annesi bana yakın olmaya çalışıyordu ve yalvarıyordu resmen oğlumla evlen gibisine kendi annemle ben bakakalıyordum şaşırmışım ne oluyor yav böyle diye sonra bende iyi davranıyordum.Daha önceki rüyamda da fırında elinde kesekağıdında çeyrek ekmek arası peynir ve yumurta var bir adama al bunu ona ver diyor beni kastedip adamda almazsa napayım diyor.Sevdiğim adam da sesini yükseltip bir şekilde ver onun karnı aç diyor.Yorumlar mısınız kafam çok karıştı


arifselim
Aleykum selam. Rüyan hayırlıdır ancak bu rüya o adamla ilgili değildir. Sana kısmet nasip ve bereketli kapıların açılmasına işaret eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba,
Rüyamda annem bana eren türker diye bir çocuğun ve babasının tümörden öldüklerini söylüyordu. Kedimin de yakında kanserden öleceğini söylüyordu. 1 gün sonra evimizde mutfakta eren türker i görüyordum. Onun şiddet kullanan öğretmeni de vardı. Güvenlik çağırmaya gittim. Giderken sitede okulumdan iki erkek arkadaşımı gördüm. Güvenliğe geldiğimde kulübe nin yanında okulumdan kız arkadaşım mor bilekliğini almaya çalışıyordu. Sonra güvenlik evde neler olduğunu annemden duyduğunu söyledi. Ben de tam olayı anlattım. Eve döndüğümde yine eren türker oradaydı bana gülüyordu. Dişleri güzeldi, mavi gözlü, biraz turuncumsu kumral saçlı, boyu benden 7-8 cm uzun gibiydi. Sonra kuzenimi ve kardeşini gördüm. Onlara artık gitmelerini bir daha eren i göremeyeceklerini söyledim. Onlar gitmek istemedi. Bundan sonra annem bana kedimin öldüğünü söyledi. Hem eren türker in ölümü hem de kedimin ölümü beni çok ağlattı. Eren türker in hikayesi de çok üzdü. Hikayesi: Eren sağlığından şüphe duyuyormuş ve bunu babasına söylemiş. Buna rağmen babası doktora gitmemiş. 1 hafta sonra eren ve babası ölmüş. Otopsilerinde tümörden öldükleri ortaya çıkmış.

Okudunuz mu?  Rüyada sağ bacağın şişmesi

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyan karmaşık olan ve tabir edilmeyen rüyalardandır. Bu durumda sadece Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. Her şeyin en doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selam ben bugün rüyamda dışarıdayım annem çağırıyor bsk diyor kim var burda bende az çok tahmin ediyorum yıllardır beklediğim aşık olduğum içten içe dualar ettiğim ve kabul olduğunu hissettiğim sevdiğim adam görüyorum arabanın içinde annem diyor ki bize gelecek bende koşa koşa eve geldim toparlıyorum etrafı zaman geçiyor dışarda onu görüyorum ama hala gelmiyodu bize yürüyodu


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan senin için çok yakında alacağın müjdeli bir habere işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Çok teşekkür ederim yorumunuz için ama rüyalarım gerçek gibiydi.Bu arada sevdiğim adam gerçekte bana küstüğünde bu herneyse bitsin yoksa sen üzüleceksin demişti ve barışmamıştı o günden beridir.Dün gece yine gördüm bu kezde mesajlaşıyoruz bana yazmadığım birşeyi neden yazdın diye söyleniyor yazmadığımı anlıyor barışıyoruz sevgili gibi davranıyor bana.NOrmalden çok zayıflamıştı konuşurken omzuna başımı yaslıyorum sonra dudağıma buse kondurdu güven hissettim o an rüyada.Mümkünse bu rüyamıda yorumlar mısınız rica etsem ?


arifselim
Bu senin çok düşünmenden ve kafana takmandan dolayı görülebilir. Allah’u tealadan hayırlısını dilemelisin.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda lavaboda yüzümün tam orta kısmını yıkıyordum Kaşlarımın hizasından ortada kalan kısmı yıkıyordum yorumladiginiz için şimdiden teşekkürler Allah razı olsun .


arifselim
Sıkıntı ve zorluklardan sonra feraha ve bolluğa kavuşmak manasına yorumlanır. Çok hayırlı bir rüyadır. Herşeyin en doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba hayırlı ramazanlar dilerim arkadaşım bir rüya gördü onun sevgilisi o ben ve benim sevdiğim adam vardı bir kumsal da oturuyoruz rengarenk muhabbet kuşları varmış onları yakalıyodu benim elimde alyans varmış daha sonra ormanlık alana gidiyoruz nir çeşmeden su içiyoruz daha sonra iki tane at görmüş biri kahverengi biri beyaz ben ve sevdiğim adam beyaz atabiniyoruz yerde arkadaşım anahtar görüyor bnde kolye alıyoruz yerden sonra yolda sahipsiz iki tane çocuk görüyoruz kız ve erkek birini biz alıyoruz daha sonra atla giderken köprü ye rastlıyoruz ama çöktü çökücek at geçerken şahlanarak bizi karşıya geçiriyor tabir eder misiniz


arifselim
Merhaba hayırlı ramazanlar kardeşim. MaşaAllah öyle bir rüya görmüş ki her bir bölümü ayrı ayı güzelliklere yorumlanır. Maddi ve manevi açıdan kazanmaya, sevinmeye, mutluluğa ve hayırlı bir evliliğe işarettir. Elbette en doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Sabah namazdan sonra uyudum.rüyamda yeşil kahve bir muhabbet kuşu geldi sehpanın üstünde benim muhabbet kuşumun. Kafesine girdi.bu ne anlama gelir.sonra kafesin içinde tüyü dökülmüş zayıf siyah bir kuşa benzer bir şey vardı.ama kuşlara bir şey yapmadı.gelen kuş kafese girdi ne anlama gelir.


arifselim
Bu rüyan haber almak manasına işaret eder. Bu haberle sevinmeye mutluluğa vesile olur. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Perihan
Hayırlı ramazanlar; ben rüyamda eşimle beraber gökyüzüne bakıyoruz ve 12 tane ay hilal şeklinde farklı boyutlarda ve birbirlerine yakın. Kocaman bir rengarenk pencere ve saksafon çalan palyaço ve saksafon çalan domuz ayların dışındaki resimler renkliydi ay normal rengindeydi.

Okudunuz mu?  Evlilik için istihareye yatmak

arifselim
Hayırlı ramazanlar. Bu rüya maddi manada ve iş hayatı açısından yorumlanır. Bol ve bereketli kazançlar elde etmeye ve iş hayatında mevki olarak yükselmeye delalettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda karanlık loş bir evdeyim lailahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimn ve eüzübesmele çekiyordum


arifselim
Rüyan hayırlıdır. Bu tür ayet, zikir ve dualar okumak Allah’a karşı ihlaslı olmak manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda 1senedir küs olduğumuz arkadaşım ve onun annesini gördüm kız arkadaşımın kucağına kafamı koydum öptü saçımı benim ne anlama geliyor


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya senin için hayırlıdır ve müjdeli sevindirici haberler almaya işarettir. Dargın olduğun arkadaşınla bir ilgisi yoktur. En doğrusunu Allah bilir.


Perihan
Merhaba hayırlı ramazanlar. Ben rüyamda eşimle beraber akşam çok karanlık değil ama gökyüzüne bakıyoruz ve 12 tane hilal ay birbirne yakın görüyoruz ve kocaman rengarenk pencere ve saksafon çalan palyaço ve şirin çizgi karakterli domuza bakıyoruz ve gökyüzündeki bu olayı eşimle o an hayranlıkla ve mutlu bir şekilde izliyoruz. Bu arada ben 4 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir oğlum var.


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyan hayırlıdır. Maddi manada kazanca ve iş hayatında da başarılar elde etmeye yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
iyi günler ben rüyamda çalıların altında yumurta topladığımı görüyodum ama bu yumurtalar rengarenk ti bir tanesinin kırık olduğu da farkediliyodu


arifselim
Selamun aleykum. Yumurta rızık bereket ve kısmet manasına yorumlanır. Çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda eski evimin balkonundan atlıyorum intihar ediyorum yani daha sonra bir hamle yapıp ayağımla alt komşumuzun balkonuna düşüyorum ama boynum sakatlanıyor sonra aşık olduğum adam boynuma bolca krem sürüyor sonra sargı bezi gibi bişeyi boynuma doluyor beni tedavi ediyordu adeta daha sonra arkamda duran sevdiğim saçımı öptü gerçekten hissettim tabir eder misiniz lütfen


arifselim
Merhaba. Hayatında yapacağın köklü değişikliklere yorumlanır. Bunlar senin vereceğin kararlardan dolayı olacağına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


gazelin
Hayırlı geceler. Ben bir kaç gün aralıklarla erkek arkadaşımı rüyamda görüyorum ve her seferinde rüyamda erkek arkadaşım evli olmamasına rağmen oğlu var biz erkek arkadaşım ile mutluyuz beraberiz oğlu ile de çok güzel anlaşıyorum ama çocuğun annesi ben değilim annesi kim bilmiyorum hiç adı geçmiyor. Kaç gece aynı rüyayı görünce sizlere danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler


arifselim
Bir kısın rüyalar etkisinde kalınan olaylardan dolayı olabilmektedir. Bu rüyan ise senin için evlenmeye delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Dağlık yada ormanlık gibi bir yerde önce süt beyaz ve yeleli yeleside Beyaz bir at geldi sevdim biraz kayboldu. Sonra aynı atın siyahı geldi onuda sevdim sonra oda kayboldu bu kadar tabirini yaparsanız sevinirim


arifselim
At görmek hayırlıdır. Çoğu kere mertebe olarak yükselmeye ve zaferler elde etmeye tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm istihare rüyasında hakkımda hayırlı olup olmadığını öğrenmek için yattığım kişi (erkek) rüyada bize Kahve yaptığını ve kahve yaparken ufak bir tartışma geçiyor başkaları ile ben sakinleştiriyorım çok az bir şekilde sonra beraber bir kanepe ye oturup kahve içiyoruz ancak oturduğumuz kanepe de mantarlar var beyaz ben onları gelmeden önce oraya toparlıyorum orada kalıyorlar teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. İstihare için rüyada kahve görmek evliliğe delalettir. Asıl önemli olan ise senin içine o konuda gelen huzur yada huzursuzluk hissidir bu sana en açık işaret olur.

Okudunuz mu?  Rüyada sağ el yüzük parmağının kopması

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben bir kıza aşığım.O kıza bunu söyledim.Ama yüz vermiyor.Allah’a dua etmeye başladım,Allahtan onu istedim.Dua ettikten sonra rüyamda bana bakıp artık şükürler olsun seninleyim ve bırakmayacağım dedi.Ne zaman dua etsem aynı rüyayı görüyorum yardım ederseniz teşşekürler.


arifselim
Aleykum selam. Sürekli aynı veya benzer rüyaları görmenin özel bir anlamı olmaz genelde bilinçaltına yerleşen bazı şeylerden kaynaklanır. Allah senin hakkında hayırlısını nasip etmesi için dua etmelisin.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum Ruyamda sevgilimin anesi beni gelini olarak kabul etmedi istemedi ve oğluna brak bu kızı diye bardi sizce bunu nasıl yorumlamam gerek gerçek hayata eskiden ayileler arasi husumet vardi zaten ama çok zaman onceydi


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya senin için o aileden üzüleceğin hoşuna gitmeyecek sözleri işitmene tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1. Merhaba rüyamda bir evin içinde yeşil deniz görüyorum derin diye korkuyorum biraz ama sadece ayaklarımı sokuyorum
2.eski ilkokul arkadaşım dan arkadaşça güzel yazılı bir mektup aldım


arifselim
1- Merhaba. Rüyan hayırlıdır. Mutluluk ve berekete işlerin yolunda olmasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

2- Mektup almak hayırlı bir haber almak manasına yorumlanır. Elbette en doğrusunu ancak Allah bilir.


Gism
Son bir haftadır rüyalarımda 4-5 kez üst üste platonik aşık olduğum kişiyi görüyorum. Gerçekte o kişi ona aşık olduğumu biliyor, söyledim, hediye verdim falan tanıyor beni biliyor. Fakat rüyalarımda çok mutsuz. Daha önce hiç onu bu rüyalardaki kadar üzgün görmemiştim. İstisnasız hepsinde çok mutsuzdu. Birinde sevgilisiyle kavga ettiği için mutsuzdu diğerinde oturuyordu üzgün üzgün. En son gördüğümde de ağlamış gördüm gözleri kıpkırmızı ve doluydu. Çok üzgündü. Rüyaların çoğunda konuşmuyordu. Acaba bu durum neye işaret ediyor bir sıkıntısı mı var? Daha öncesinde aynı kişiye rüyamda saçını bağla diyordum o da bağlıyordu gülümsüyordu beyaz bir tişört vardı üstünde. Ertesi gün onu saçını bağlamış ve beyaz bir tişört giymiş olarak gördüm. Bu yüzden korkuyorum. Bir sıkıntısı var da bana mı malum oluyor?


arifselim
Değerli kardeşim. Bu rüyan aynen senin gerçek hayatta yaptığın ve çok düşünmelerinden kaynaklanıyor. Özel bir anlamı yada tabiri yoktur. Senin için en doğrusunu bu düşüncelerden kurtulmak onu unutmak ve kendi yoluna bakmaktır. Allah yardımcın olsun.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Ruyamda 9 aylik kizimin iki kolunu kestim ve posete koydum sonra kızımı hastaneye götürüp kolunu dikmelerini istedim


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya senin için dinde olabilen bazı eksikliklerine tabir edilir. Bunları gidermen gerektiğine ve tövbe edilmesi gerektiğine işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annemle mezarlığa gidiyoruz beyaz cüsseli bir köpek gelip biraz üstüme işiyor tabir eder misiniz


arifselim
Sizin için bir yakınınızın size vefasızlık etmesine işaret eder. Allah’tan hayırlısını dilemelisiniz. Herşeyin en doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada önce küçük yılanı tutmaya çalışırken elimden kaçıp gidiyor sonrada daha büyüğünü tutmaya çalışırken elimden kaçıp gidiyor manası nedir


arifselim
Atılacak adımlara dikkat edilmesine, günahlar ve hatalara işarettir. Elinden kaçması bu açıdan hayırlıdır. Bazende düşmana işarettir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
bana arkadaşlık teklif eden biri var hayırlımıdır dir istihare uykusuna yatım sabaha namazına karşi rüyamda kendimi tabut içine girerken gördüm ama olu değildim oylesine girdim ve hayım sonra kalktim ve dışarida kar yağiyordu ben camdan nasıl kar yağıdına baktim bu rüya hayırlımıdır acaba yorumunuzu bekliyorum


arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstihare ancak helal olan işler için yapılabilir. Kız ve erkek ilişkilerini helal dairede sürdürmek nerdeyse imkansızdır. Bu rüyan ise maddi ve manevi anlamda senin için kayıp anlamına gelen olumsuz bir rüyadır. Bu istekten ve benzeri istelerden uzak durmalısın.

Okudunuz mu?  Rüyada kıyafetini başkasının giymesi

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda yüksek kattan 4 yaşlarındaki çocuk düşüyordu besmele çekip koşarak onu tutup bende neredeyse düşüyordum hatta


arifselim
Merhaba. Bu rüya güzel bir rüyadır. Allah’ın razı olacağı ameller işlemeye işarettir. Ayrıca bebek kurtardığını görenin dar zamanlarına hızır gibi yetişen kimseler olur ve hiçbir zaman çok kötü bir duruma düşmez. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Kuzenm mehmet ve arkadaşım elif elif onu seviyor. Benim arkadaşlatim dilara ve yamur herkeste yeşil kolye varken bana beyaz takıyordu. Galiba buyu yapıyodu. Biz bir ev bulduk yeni 2 şer odalara ayrıldık. Benle arkadaşım harun ve yiğenim hasan bizle, mehmet(kuzenim) lede elif aynı odaya girdi ve odada tuzaklar vardı


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya arkadaşlarınla veya çevrende yaşadığın karmaşık sorunların olduğuna ve kurtulmak için çabaladığına delalettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar.Rüyamda tanımadığım bir ortakla gizli bir şekilde kendi geldiğimiz yerden uzak bir arazide, ağıl gibi yerlerde yaşayan insanların yanına gidiyoruz. Buradaki insanları tek tek feci şekilde öldürüyoruz. Yaparkende kendime ” Kendi yerlerimizin güvende olması için bunu yapmalısın ” diyorum. Son 2 kişi kala bir çocuk ortaya çıkıyor ve ben bahanelerle çocuğu ordan uzaklaştırmaya çalışırken anlıyor. Onuda yakalıyorum ve bir kadınla birlikte yere yatırıp ağızlarını kapatıyorum. Ortağımda sırayla bunların kafasını kesiyor. İşi bitirdikten sonra bağırış duyup yere yatıyorum. Uzaktaki başka ağılımsı barakada 4-5 yaşlarındaki çocukların kaçıştığını,yerde duman çıkaran bir sıvının zemini çökerttiğini görüyorum ve bitiyor. Uzun yazdığım için kusura bakmayın


arifselim
Merhabalar. Ortak görmek genellikle yardımlaşmaya işarettir. Çoğu kere bu selamet bulmaya, yardım görmeye ve isteklerinin olması şeklinde yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm. Rüyamda babamin kolunun ağac motoruyla kesildiğini gördüm kolu tamamen ayrılmadan müdahale ettim . fakat kan görmedim


arifselim
Aleykum selam. Kötü ve üzücü olayların yaşanmasına, dert ve üzüntüye işarettir denmiştir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğru olanıdır herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ben ailemle kahvaltı yaparken zil çalıyor bakıyorum ki hayatımda olan kişi sevgilim ailemle tanışmaya geliyor ben şimdi olmaz git lütfen derken içeri giriyor ve masaya gelip ailemin yanına benim yerime oturuyor fakat o anda fark ediyorum ki üstünde yeşil ve kahverengi çizgili bir pijama var.babamdan sorun çıkarmasını beklerken hiçbirşey demiyor …


arifselim
Bu rüya senin sevineceğin gelişmelerin olacağına ve iyi haberler alacağına tabir edilir. Sevgiliyi görmek genellikle sevinç ve mmutluluk olarak yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimin babaannesini ve yanında iki yaşlı kadın daha var yanımıza gelıyorlar kum yıgınının üzerinden eşimin babaannesi kayıp duruyor ama çok mutlu biz ordan ayrılıp halasının yanına gidiyoruz meyve agaçları dolu bir tarladayız genelde şeftali ve kirazlar var


arifselim
Rüyan hayırlı olarak yorumlanır. Dünyada ve ahirette saadet içerisinde olmak manasındadır. Bahçe görmenin tabiri ayrıca bahçenin güzelliğine göre tabiri yapılmıştır. Elbette herşeyi hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir evin içinde buzdolabında kaşar peyniri yiyorum bir yandan arkadaşım ıspanaklı böregi fırına pişirmek için böregi koydu ve sonra ben elimde tırtır ı 1 kaç tane karınca yedirtiyorum tırtıra


arifselim
Çeşitli hilelerle karşı karşıya kalmaya delalettir. Ayrıca bazen bu hem sevindirici hemde can sıkacak olayların yaşanmasına tabir edilmiştir. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda tabakta siyah bir kıl gördüm ve tabaktan kılı alıp attım birde bir yerde torbada üstü tozlanmış buğday gördüm

Okudunuz mu?  Rüyada dut toplamak olgun dutları görmek

arifselim
Merhaba. Beklenmeyen kötü sürprizlerin yaşanmasına ve hiç ummadığınız kişilerden üzücü şeyleri görmenize ve aile içerisinde huzursuzluğa da tabir edilir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


1stwarrior
@arifselim SelamunAleykum. Bugün garip bir rüya gördüm. Rüyayı görürken cenabet değildim, 21 yaşında bir erkeğim. Rüyamda şuanda liseden beri arkadaş olduğum bir arkadaşımla otobüs durağında otobüs bekliyorduk. Otobüs durağı Ankaranın kalabalık bir yerindeydi ve bekleyen başka insanlarda vardı. Otobüs olarak paralı otobüs yerine kartlı otobüse bincektik. Durakta aynı zamanda küçüklüğümden beri aşık olduğum bir kız vardı onu gördüm. Bu kız 12 yaşında trafik kazası geçirerek ölmüştü seneler önce. Ancak rüyamda 12 yaşında değildi bedeni ve yüzü 20 li yaşlarda gösteriyordu. Beni görünce yüzünü sanki tiksiniyormuş gibi yaptı yani mutsuz oldu. Durakta onla hiç konuşmadık. Sonra paralı otobüs geldi arkadaşım beklemekten sıkıldı ve “bu paralıya biniyorum ben” dedi, bende “bekle kartlı otobüs gelir şimdi” dedim ve ölmüş bahsettiğim kişide paralı otobüse binerek “evet sen kartlıyı bekle ona bin” dedi. Sonra bende arkadaşım paralıya bindiği için mecbur paralı otobüse bindim. Ayrıca paralıya binerken sevindim çünkü seneler önce aşık olduğum ölen kişiye hissettiklerim yeniden canlanmıştı. Rüyanın devamını hatırlamıyorum, heralde onu etkilemek için bir şey yapmışımdır. Yorumlarsan sevinirim. Ayrıca rüya sonuçta, gerçek hayatta kız arkadaşım, sevgilim falan yok. Öyle haram sevdalardan uzak durmaya çalışan biriyim. İşim olmaz öyle boş işlerle. Bu anlattığım kişiyede dediğim gibi küçükken aşık olmuştum. Öldüğünü duyunca da üzülmüştüm ve unutmuştum.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan hayatında bazı yeniliklere ve değişiklikler olmasına yorumlanır. Rüyada eski sevdiği kızı gören kişi üzerindeki ağır maddi sorumluluk nedeni ile bir süre daha sıkıntı çekecek demektir. Ayrıca bu bazen yeni bir insanla tanışmaya ve evlilik gibi adımlar atmaya işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1 – merhaba rüyamda küstüğüm arkadaşım bana iki 200yüzlük birde100lük verdi göğsüme koydum

2 – rüyamda annem sırtını dönmüş çıplak oturuyor ben de ona sıcak su döküyorum annemi banyo yaptırır oluyormuşum ama su baya sıcaktı beni bile etkiliyordu. neye işarettir hocam


arifselim
1- Merhaba. Bu rüya eğlenmeye, sevinmeye ve keyif sürmek manalarına yorumlanmıştır.

2- Bu rüya erkeklerin hayırlı değildir ve günah işlemelerine yorumlanır. Kadınlar için ise çok hayırlıdır. Anne ve babalarından hayır göreceklerine işarettir. Annelerinin kendilerinden razı olduklarını, kişi her ne yaparsa yapsın annesinin ve babasının desteğini alacağı manasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1 – Selâmün aleyküm. rüyamda kırmızı ruj sürdüğümü gördüm kıpkırmızı hemde ne anlama geliyor acaba

2 – Erkek kardesimin evinde oluyorum elime bir tane parmak kadar küçük bebek veriyo kardesimin evli kızı ile benim bekar kizim . Sonra bez istiyorum sarmak için yigenimden . Yigenim bez kesip durdu parca parca benim canim sıkıldı hemen bez vermedigi için kocaman kes diyorum oda küçük bez parcalari kesiyor o sirada elimdeki cocuk sinek olup uçtu


arifselim
1- Kırmızı ruj sürmek evli kadınlar için iyi bir eş olmaya, bekar kızlar içinse hayırlı bir evlilik manasına işaret eder.

2- Rüyanın genel bir tabiri İsteklerin olmamasına ve planlarının gerçekleşmemesine delalet eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.


kahvekizili
Aylarca önce rüyamda peygamber efendimizi gördüm. Tüm rüyayı hatırlayamıyorum maalesef. Lakin. Bir otobüs vardı koştum içine girdim oturdum yolculuğa başladık. Ardından dediler ki hz. peygamber gelecek. Geldi en ön sıraya oturdu. Bende çok üzüldüm gelip benim yanıma oturmadı diye. Ben öyle üzülürken otobüs böyle sallanır gibi oldu baktım yanımda biri var başımı çevirdim baktım ki peygamber efendimiz yanımda duruyor. Onu öyle yanımda görünce kırgınlığım gitti, bana gülümsedi. Bende ona tebessüm ettim. Sizinle paylaşmak istedim teşekkür ederim.
Birde bir zamanlar böyle manevi yüklü rüyalar görürdüm fakat artık görmüyorum, bilinçaltımla mı ilgilidir? Teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada Ekmek görmek

arifselim
Bu rüyan hayırlı bir rüyadır. Hayatının her yerinde peygamber aleyhisselamın sünnetine yer vermen gerektiğine delalettir. Onu görmek güzel olduğu kadar ona karşı olan sünnetine uymanın önemini de bilmek gerekir. Herşeyi hakkıyla ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm, rüyamda kırsal bir alandayım.Ettafımda bir sürü insan var. Kadın, yaşlı, çocuk vs. Biz fil ordusundan kaçıyoruz. Her saldırışlarında birileri ölüyor ya da yaralanıyor. Daha sonra bir kuytu yer buluyorum buraya saklanalım diyorum kabul ediyorlar. Fakat filler oraya geliyorlar ve bize saldırmaya hazırlanıyorlar. Bulunduğum yerde yüksekçe kayadan bir duvar var ama çok yüksek. Ben diyorum ordaki insanlara tek çaremiz bu duvarı aşmak. Herkes tırmanmaya başlıyor. Fakat sırayla herkes düşüyor. Yalnızca ben aşabiliyorum duvarı. Yanimda küçük bir de çocuk var. Şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Aleykum selam. Yetkili yerlerden veya düşmanlar tarafından saldırıya uğramak manasındadır. Duvarı aşman ise Allah’ın izniyle bu sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba biz bundan 6 ay önce iflas ettik ve farklı bir şehire taşındık ama hala dükkanlarımız duruyor ama içinde bişey yok haciz icralar falan hep üstünde ben rüyamda eskiden marketimizin dergilerini hazırlardım bugün rüyamda yine marketimizin dergisini hazırlıyordum babamda bana yardım ediyordu böyle 6-7 sayfa hazırlıyorduk ama tarih yoktu rüyamı yorumlarmısınız


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyanın özel bir tabiri yoktur. Belkide bilinçaltına yerleşen düşüncelerden kaynaklanıyor olabilir. Yinede Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Akrabalarımla birlikte piknikteydik, yengenin birisi o tarafa gitme orda sarı yılan var dedi, bende nolcak sanki gibicesinden konuştum ve gittim yılanın üzerine, üzerine bastım, kovalamayaya başladı, kaçtım kovaladı, kaçtım kovaladı, bağırıyordum nolur yardım edin bişey yapın diye, bir anlık kafamı yan tarafıma çevirdim ve 4 ayaklı kısa sarı bir yılan gördüm, yanımda koşuyordu sonra bacağımdan soktu sanırım, bir abi vardı tam durduğum anda sarı yılanın başına taş vurdu, silah falan işte öldürdü ve uyandım, yorumlarınız sevinirim,


arifselim
Sarı yılan görmek genellikle olumlu manaya gelmez. Maddi açıdan güçlü ve çevresi kuvvetli bir düşmana işaret eder. Yılanın sokması da canını sıkacak bazı işlerin habercisidir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar,
Doğum tarihim 12 eylül, rüyamda teyzemin oğlundan doğumgünü mesajı aldım bir ay erken kutlamıştı. Yani bugün 12 ağustos. Çok seviniyorum ama bir anlam da veremiyorum rüyamda. Yardımcı olabilir deniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden 🙂


arifselim
Merhabalar. İçerisinde bulunduğun bazı olumsuz durumlardan ve sorunlardan kurtulacağın manasına işaret eder. Bu rüyaların çok özel bir tabiri olmaz. En doğrusunu Allah bilir.

rüyamı yorumlatmak istiyorum, rüya yorumlatma, ücretsiz rüya yorumlatma

Bu kategoride yer alan Üst üste aynı rüyayı görmek ne anlama gelir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyamı yorumlatmak istiyorum.. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.