Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:46
sizden05
Abone

Şeytanın Vesvesesinden nasıl kurtulabilirim ? Kısaca cevap yazar mısınız

Şeytanın Vesvesesinden nasıl kurtulabilirim ? Kısaca cevap yazar mısınız

yusuf_y
sürekli aklıma kötü şey getiriyor nasıl bu şeytanın vesvesesinden kurtulabilirim?
tecrübeleriniz varsa yazar mısınız?


Cevap: Şeytanın Vesvesesinden nasıl kurtulabilirim ?

gizolata
Vesvese, dua ve zikir ile azalıp yok olur. Bunun için, bilhassa günaha meyledildiği zaman, hemen Allahü teâlâyı anmalı, istiğfar, salevat ve dua okuyarak şeytanı uzaklaştırmaya çalışmalı.

Okudunuz mu?  Aklımda saçma sapan düşünceler var

Cevap: Şeytanın Vesvesesinden nasıl kurtulabilirim ?

yasemin
Kardeşimm ne çektik bu vesveseden biz yaa 😀 Bu sitede oldukça bu konulardan mevcut, iyide bilgilendirmeler yapılmış bir bak istersen zaten vesveseyi araştırırsan bunun imanından ötürü gelen bir şey olduğunu bulursun . Demekki ALLAH YOLUNDA İYİ ŞEYLER YAPIYORSUN ve şeytan seni kıskanıp yolundan çevirmeye çalışıyor kafanı kurcalıyor kalbine saçma sapan düşünce atıyor , buna mahal verme . Şeytanın vesvesesi varsa bizimde BESMELEMİZ var. Çek besmeleni kardeşim; oku Felak , Nas bu saçma düşünceler bana ait değil , ben doğru olanı biliyorum iman edip inanıyorum de , Allahın izniyle geçer


Cevap: Şeytanın Vesvesesinden nasıl kurtulabilirim ?

Emre2391
şuan banada vesveseler geliyor.Ama farklı konularda.senın konuyu yasadım ve atlattım.Kaç defa bunlar gelirken çarpılcam zanettim.Cok korktum.Hatta namaz kılmamayı Allahı dusunmemeyi dusundum .neden ? aklıma gelmesin ki kotu konusmayayım.Bunlar TAMAMEN hataydı. Allah affetsın.Sen Namaz kıl BIRAK GELSİN BIRAK GELSİN BIRAK GELSİN BIRAK GELSİN Hiç bir şey olmaz.Agızdan cıkmadıkca sözler yada o dusunceleri uygulamadıkca korkma.Bana genellıkle aksam yatarken oluyordu sessiz ve kendı basıma olunca.İlgilnecek bısıyler bul.O an geldiginde sadece onu dınle . O senı dusunduren seytanı karsına al hayalı tabiki 🙂 . Ona de ki BANA ALLAH YETER.ONDAN BAŞKA HİÇBİR İLAH YOKTUR.BEN ANCAK ONA TEVEKKÜL ETTİM.O,YÜCE ARŞIN SAHİBİDİR .sen bana eskıden dusunceler gonderırdın.yasadıklarımı bıldıgın ıcın bunu elınde koz olarak kullanıp aynı seyı pısırıp pısırıp onume koyarak bütün yasam enerjımı alırdın bende bütün gun sana kulak vererek senı daha çok beslerdım sımdı karsıma aldım senı Allah’a çok sukur UYANDIM farkına vardım bunu senın yaptıgını gördüm. hadi bana ( ne gelıyorsa) kotu dusunceler getir.Sunu yaptır bunu yaptır.Beynin duracak.Bi an susacak her şey.bunu devamlı yap. Allah diyecek ki kuluma bak nasılda anlatıyor benı seytana , nefsine.Sen bunları anlatırken seytan coktan kaçacak gıdecek. O duramaz orda .Ugur kosarın Allah de ötesini bırak kıtabını okumanı tavsiye ederim.Allah biz vesveselilere yardım etsin inşAllah..

Okudunuz mu?  Mecburiyetten kredi çekip geri faizli ödemek

şeytanin vesvesesinden nasıl kurtulunur, şeytanın vesvesesinden nasıl kurtulurum

Bu kategoride yer alan Evleneceğim kız bazı sorunlarım var ne yapabilirim? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şeytanın Vesvesesinden nasıl kurtulabilirim ? Kısaca cevap yazar mısınız Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.