Anasayfa
11 Haziran 2021, 20:24
Namazlar
Yönetici

Namazı Allah rızası için değil Cennete gitmek için kılıyorum

Namazı Allah rızası için değil Cennete gitmek için kılıyorum

akif1
Selamn Aleyküm beyler. Ben namaza başladım ama içimde bir garip duygu var ve bu duyguya da hakim olamıyorum namazı sanki cennete gitmek için veya dua etmek için kılıyorum ? Bunu nasıl çözebilirim Allah rızası için kılmak istiyorum ama İçimde hep cennete gitmek için kılıyormuşum gibi geliyor.

Okudunuz mu?  Namaz esnasında yellenme olursa ne yapılır?

Yorum: Namazı Allah rızası için değil Cennete gitmek için kılıyorum

arifselim
Allah rızasını sadece gözeterek namaz kılmak ve ibadetleri yapmak en değerli ve en kıymetli yapılan ibadetlerdir. Elbette ibadetler karşılığında cenneti vadeden de Allah’tır. Cenneti dilemek ve istemek kötü bir şey değildir. Ama kul Allah sevgisini ve onun hoşnutluğunu düşünmeli ve bunu herşeyin üstünde tutmalıdır. En doğru ve ve en faziletli olan işte budur.

Bu kategoride yer alan Namazda selam vermeden önce okunan dualar nelerdir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazı Allah rızası için değil Cennete gitmek için kılıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.