Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:06
sizden04
Abone

Zina etmek istemiyorum:(

Zina etmek istemiyorum:(

StayAway
Yaşım 23 olucak 3 4 ay sonra bazen çok daraliyorum aglayacak gibi oluyorum istimla yapıyorum pişman oluyorum onun yüzünden çok zarar gördü bedenim tövbe ediyorum olmuyor genede ailem bana en.çok korktuğum günahı islettirdi faiz aldım bankadan ve 3 yıl onu.ödemeye mahkum oldum halada ödüyorum bir ara az kalsın gidiyordum zinaya gene döndüm ne.yapsam olmuyor sevdiğim bir kız var birbirimize söz verdik onun okulunu benim de borcumun bitmesini bekliyorum onunla sık görüşümuyorum zaten mesafeliyi bu konuda hem ALLAH a karşı hemde ona karşı bu hatayı yapmak istemiyorum kendimi parçalamak tan.bıktım artık: (

Okudunuz mu?  Bayanlara bakmak günahmıdır harammıdır?

metilus
Aga ben yapma derim. Sonradan asiri pisman olursun. Hem sana hem kiza yazik dusunme boyle gelip gecici seyleri.
Aklini namaza cevir tovbe et gercek yolu bul

Ve eğer kızı geri cevirirsen oyle buyuk sevap kazanirain ki. Cunku bir kiz erkegi engeller ama bir erkek kızı engellemekte zorluk çeker.

Okudunuz mu?  Hileyle itemini ve levelini kastığımız oyun hesabının korsan yazılımla video çekerken para kazanmak

< Bu rivayet hadistir. Asr-ı saadette Peygamberimiz (asv) ashabıyla beraber bulunuyordu. Bir genç çıkageldi ve çok saygısızca:"Ya ResulAllah! Ben felanca kadın ile arkadaş olmak istiyorum, onunla zina yapmak istiyorum." dedi. Ashab-ı Kiram, bu durumdan çok öfkelendiler. İçlerinden gazaba gelerek genci dövmek ve huzuru Resulullah’dan çıkarmak isteyenler oldu. Bazıları bağırıştılar. Çünkü genç çok hayasız konuşmuştu.
Sevgili Peygamberimiz (asv) "Bırakın o genci buyurdu." Resulullah (asv), genci yanına çağırdı, dizinin dibine oturttu. Gencin dizlerini kendi mübarek dizine değdirecek bir şekilde oturttu ve:
"Ey genç, birinin annenle bu kötü işi yapmasını ister misin? Bu çirkin hareket hoşuna gider mi?" diye sordu. Genç hiddetle:
"Hayır Ya ResulAllah." diye cevab verdi. ResulAllah:
"Öyle ise o çirkin işi yapacağın kimsenin evlatları da bundan hoşlanmazlar." Sonra:
"Peki, bu çirkin işi senin kız kardeşinle yapmak isteseler, sever misin?" diye sorduklarında genç :
"Hayır, asla!" diyerek hiddetleniyordu.
"Şu halde insanlardan hiç kimse bu işi sevmez buyurdu." Sonra Hz.Peygamber (asv) mübarek elini bu gencin göğsüne koyarak şöyle dua etti:
"Allah’ım! Sen bu gencin kalbini temiz kıl. Namusu ve şerefini muhafaza eyle ve günahlarını da bağışla."

Genç, ResulAllah (asv)’ın huzurundan ayrıldı. Bir daha günah işlemediği gibi böyle bir kötü düşünce aklından bile geçmeden yaşamış! (Müsned, V. 257) >


Cevap: Zina etmek istemiyorum:(

StayAway
Teşekkür ederim kardeşim bu hikayeyi okumuştum ama ne biliyim zorda çok kalıyorum bazen:(

Okudunuz mu?  Kızgınlıkla Ve Sinirle Edilen Yemin

Cevap: Zina etmek istemiyorum:(

halilcan
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BUtXNAPfRCo#t=24 2


YA KARDEŞİM LİNK VERMEK YASAKTIR.


zina yapmak istemiyorum, zina etmek istemiyorum, zina etmek istemiyorum ama

Bu kategoride yer alan Allah Paradoksu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina etmek istemiyorum:( Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.