Anasayfa
2 Ağustos 2023, 7:18
sizden04
Abone

Psikolojık mide bulantısı

Psikolojık mide bulantısı

Emre2391
1 ay önce burda bu konuyu acmıstım.Güzel cevaplar gelmıstı sagolun.Ve artık sınav çok yaklastı haftaya pazar Allahın izni ile giriyorum . Ama çok korkuyorum midem bulanp kusucam dıye.Sbaah kalkarken o dusnceyle kalkıcagımı bılıyorumda..Ne yapcam bılemıyorum her denemeye aynı korkuyla gıdıyorum ilk 10 dk sıkıntı cekıp rahatlıyorum.Ama son 3 tane gittiğim deneme sınavlarında sınavdan 5 dk oncede rahatım sıanv anıda rahatım yanı o ilk 10 dk sıkıntısı yok.Ama gerçek sınavda heyecan var tuvalete gıtme zaten yok bısı olsa ıptal olacak.Cok korkuyorum… Yardım edın.Hergün dualar okuyorum.Durduk yerde bıle okuyorum..Bu sınava hayırlısı ıle gırıp cıkarım degıl mı :rolleyes:

Okudunuz mu?  ALLAH ile dertleşmek konuşamak uygunmudur?Namaz kılmayan insanın duası kabul olur mu?

Cevap: Psikolojık mide bulantısı

yasemin
evet geçendede açmıştın , cevaplara rahatladım demişsin , tekrardan okusaydınya madem aynı konuyu =))) Neye inanırsan onu yaşayacaksın , hayırlısı ile girip çıkcağını umut ediyorsan Allahın izniyle öyle olur . Sen elinden geleni yap gerisini Rabbine bırak , cümle mahlukata yol çizen Allah , olmazları olduran Allah seninde yardımcın olur , yeter ki inan ve güven . Selametle başarılar


Cevap: Psikolojık mide bulantısı

Emre2391
Bakın bunu herkesten heryerden duydum ” Neye inanırsan onu yaşayacaksın ” , ” Niyetin ne ise eline geçecek odur ” . Kafam karısıyor burda.Ya sımdı benım hayalım o sınavı çok güzel bır şekilde iyi bir sonucla atlatmak.Ama kafamın bı kosesindede korku var ya hanı bı ıhtımal ya olursa da sınav ıptal olursa ? sımdı hangısıne ıanıyorum bılemıyorum.Su durumda korku agır basıyor olabılır ama en çok ıstedıgım sey raht geçmesi.

Okudunuz mu?  İhtilam nedir? kısaca

Cevap: Psikolojık mide bulantısı

Emre2391
cevap yazmadınz soruma 🙂 2 gün kaldı 🙂


yasemin
Sen anlamak istemediğin korkuna yenik düştüğün sürece feristahı gelip yazsa boş :)) korkma korku şuurunu kapatır. Neden hep olumsuzluk düşünüyorsun. Bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler de. Çek besmeleni düş yola. Allahın izniyle hicbirsey olmaz . Pozitif şeyler düşün. Heyecan duymak güzeldir bunu paniğe çevirmezsen tabi. Allah yardımcın olsun kardeşim

Okudunuz mu?  Domuz yağı vs şüphesiyle Toppik kullanımı

Emre2391
Cok teşekkür ederim.Böyle birinin ( üzütünlü sıkıntılı) duasını alıyosunuz.Sınavdan cıkıyım buraya yazıcam ınsAllah.Bişi olmadı boşuna sııkıntı yaptım diye.Lafımın üzerine öğlen ezanı okundu bakın 🙂 Allah razı olsun.


yasemin
Hadi bakalım bekleyelim =) ) güzel haberlerini


Emre2391
İnşAllah ya 😀 yarın bu saatlerde bıtmıs oluyor her ne olursa olsun 🙂

Okudunuz mu?  Banyoda Gusül Abdesti Alırken Cinsel Uzvu Yıkamak İçin Dokunursak o Abdest ile Namaz Kılınılır mı?

Crowley
Seneye bende giricem inşaAllah. Allah yardımcın olsun zihin açıklığı versin.


Emre2391
ve hiçbir şey olmadı Allahın ızni ile 🙂 evden okula gidene kadar kötüydüm.Cok korktum ama sınıfa gırdım oturdum ve çok rahattım.Normal heyecan bıle yoktu 🙂 Allahu EKBER.


Crowley
Matematik kolay Türkçe zor diyorlardı nasıl geçti ? ((:

Okudunuz mu?  Amentu okurken besmele cekilir mi ?

mide bulantısı

Bu kategoride yer alan Münker - Nekir Melekleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Psikolojık mide bulantısı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.