Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
sizden04
Abone

Düşündükçe bunalıma giriyorum ? Kafamdan atamıyorum öfkemden uyuyamıyorum ?

Düşündükçe bunalıma giriyorum ? Kafamdan atamıyorum öfkemden uyuyamıyorum ?

Ustad
Üç gün önce akşam evden kavga edip çıkmıştım otogara gittim hava soğuktu otogar da zaman geçiriyordum sabah evime gidecektim dışarı sigara içmeye çıktım adamın biri geldi işte ne yapıyorsun yolculuk nereye falan dedi dedim işte evde kavga ettim buraya geldim yaşlıydı adam gel bir çay içelim dedi çay içtik bende uykuluydum moralim bozuktu kafam yerinde değildi işte istiyorsan gel bize gidelim yarın gidersin evine dedi istiyorsan otele götürüyüm dedi çekiniyorsan yok amca dedim o ara düşünemedim istiyorsan hamama gidelim senle dedi yok dedim kafam yerinde değildi zaten moralim bozuktu kötü bir şey düşünmedim sonra yeniden bekleme yerine gittik işte konuşuyorduk böyle bir sarıldı elini bacama koydu işte üzülme ailen onlar senin kavga olur falan dedi elimi tuttu ellerinde baya küçükmüş dedi üşümüş ellerin dedi o an jeton düştü benim ayağa kalktım sinirli bir şekilde sonra adam neyse benim yukarıda bir işim var dedi gitti. şu an bu olayı düşünüp duruyorum içim içimi yiyor kafam yerinde değildi şimdi olsaydı öldürürdüm. Sizce ben mi çok büyütüyorum olayı? Bu arada 19 yaşındayım. Okuyan yorum yapan herkes den ALLAH (c.c) Razı olsun .

Okudunuz mu?  Besmele çekince salavat getirince yada dini birşey ile ilgilensem sanki içimde birşeyler oluyor

Cevap: Düşündükçe bunalıma giriyorum ? Kafamdan atamıyorum öfkemden uyuyamıyorum ?

Kayıtsız Üye
kardes bence buyutme olayi .bos ver.


Cevap: Düşündükçe bunalıma giriyorum ? Kafamdan atamıyorum öfkemden uyuyamıyorum ?

@hmet
Her şeyi kötüye yormamak gerekir ama uyanık olmakta da yarar var.
Kim olduğunu bilemediğiniz kişilerle ne bir yere gidin ne bir şey için

Okudunuz mu?  Uçak korkusu için Dua

Cevap: Düşündükçe bunalıma giriyorum ? Kafamdan atamıyorum öfkemden uyuyamıyorum ?

yasemin
Neticede gitmemişsin , senin için bir tecrübe olmuş . Adamın niyetinin ne olduğunu Allah bilir ama yapılmış kesinleşmiş bir eylem yok ortada . Bunu kafana takmanın önemi yok, varsayım üzerinden gidiyorsun . Geçmiş gitmiş , büyütmene hiç gerek yok

Bu kategoride yer alan Zina eden kişinin uzuv yerleri neden cehennem ehline azap veriyor ki? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Düşündükçe bunalıma giriyorum ? Kafamdan atamıyorum öfkemden uyuyamıyorum ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.