Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:17
missa06
Abone

Namaz kılmak istiyorum ama kılamıyorum ne yapmalıyım

Namaz kılmak istiyorum ama kılamıyorum ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum ben namaz kilmayi çok istiyorum. Ama icimde o istek yok lütfen bana dua ederim isin iz. Namaza başlamak istiyorum. Ama en güzel bicim de kilmak istiyorum. Ne olur dua edin benim için.

Okudunuz mu?  Babam bana bela okudu

Cevap: Namaz kılmak istiyorum ama kılamıyorum ne yapmalıyım

@hmet
Bismillah de başla ve seni engelleyenin şeytan olduğunu bil.
Şeytan düşmandır sende onu düşman edin


Yorum: Namaz kılmak istiyorum ama kılamıyorum ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm ben 3 senedir Allah’a şükür namazımı kılıyordum çalıştığım için kılamadıklarımı kaza bile yapıyordum ama bu aralar hiç birşekilde namaz kılamıyorum içimde o istek yok kılmak istesem bile kendimi namaza veremiyorum ya duaları unutuyorum yada ne kıldığımı lütfen bana yardım edin ne yapmam lazım

Okudunuz mu?  Ya kudduri büyümü

Yorum: Namaz kılmak istiyorum ama kılamıyorum ne yapmalıyım

arifselim
Aleykum selam. Seni namazdan engelleyen nefsine yenilmen ve şeytandır. Kendine gelmelisin ve hemen bismillah diyerek namazına başlamalısın. Namaz kılmamanın bir mazereti yoktur. Allah’a vereceğin hesabını ve kılarsan elde edeceğin mükafatı düşün.

Okudunuz mu?  Kuru yer kaldımı diye gusülde şüpheye düşmek

TövbeEdenKul
Öncelikle Selamun Aleykum… İçinden Namaz kılmama hissi geliyorsa bu şeytanın sesidir..Şeytan kişiyi dininden uzaklaştırmak için bu tür vesveseler gönderir..Bir an önce Karar verip namazına başlamlısın..


Namaz kılmak ıstyrum ama başlangıç yapamyrum

Bu kategoride yer alan Evli kadın zina yaparsa kocasıyla evli kalabilirmi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz kılmak istiyorum ama kılamıyorum ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.