Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
sizden04
Abone

Boy abdesti aldım yalan söyledim

Boy abdesti aldım yalan söyledim

emrtt
Ben boy abdesti aldım sonra anneme boy abdesti almadım dedim daha sonra gerçeği söyleyip aldım dedim boy abdesti bozulur mu


Cevap: Boy abdesti aldım yalan söyledim

Crowley
Abdest geçerlidir.

Ama yalan söylemen iyi değil. Alehimize dahi olsa nefsimizi doğru söylemeye alıştırmalıyız. Münafığın 3 alameti var. Söz verdiğinde sözünde durmaz,emanete ihanet eder , "Söylediğinde yalan söyler."

Okudunuz mu?  Vucuda kalıcı dövme yaptırınca günahmıdır gusül abdesine manimidir?

Cevap: Boy abdesti aldım yalan söyledim

İslam
Yalan en büyük günahtır ama güslü bozmaz

Bu kategoride yer alan HasbunAllahu ve ni'mel vekil ni'mel Mevla ve ni'me'n nasîr duasının Arabçası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Boy abdesti aldım yalan söyledim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.