Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:18
sizden3
Abone

Bazen kendimi kız gibi hissediyorum:(

Bazen kendimi kız gibi hissediyorum:(

StayAway
yaşım 23 bazen bana birşeyler oluyor erkeklere bir ilgim yok yanlış anlamayın ama ne biliyim hep keşke kız olsaydım diyorum bu cinsel mana da değil elbette eskiden de böyle olmuştum ama yıllar sonra gene olmaya başladı heleki son zamanlarda ne yapacağım ben ya neden böyle oluyor;(


Cevap: Bazen kendimi kız gibi hissediyorum:(

NuN
Boş şeytani düşüncelerdir. Takma zamanla geçer.

Not: içinize doğan bu tür düşünceleri yazmayın


Cevap: Bazen kendimi kız gibi hissediyorum:(

StayAway
yazmamak elde değil bu durum bende var çünkü önceden de oldu kurtulmustum ama gene oldu her hangi bir cinse de ilgi duymuyorum zaten


Cevap: Bazen kendimi kız gibi hissediyorum:(

yasemin
Daha önce sevdiğim kız var diye hatta onun giyimiyle ilgili konu açmıştın. Simdi ilgi duymuyorum diyorsun kardesim.Eğer bu durumun ciddi boyutlarda ise bir doktora görün derim . Psikolojik bir evre geçiyor olabilirsin

Okudunuz mu?  Sevgililer Günü Kutlamak Caiz Mi?

umutlucan
< Bazen kendimi kız gibi hissediyorum:( >
ALLAH yardı8mcın olsun zor bir durum . Bu biraz psikolojık bir sorun . NAMAZ bu kötü düşüncelerden alıkoyar.


Tugrulcetin
Merhabalar ben 17 yasinda bir gencim.ancak kendimi bildim bileli kendimi kız gibi hissediyorum yani hiç erkek gibi hissetmiyorum.ve buna bagli olarakta evde tek kaldigim zamanlarda bayan iç çamaşırlari vs giyiyorum cunku kendimi oyle hissediyorum.ve gecen gun internette bu konuda dinimizle ilgili seylere bakarken peygamber efendimizin bir sozune rastladim :kadin gibi giyinen erkege ve erkek gibi giyinen kadina Allah lanet etsin yaziyordu.simdi benim aklima takilan soru şu bu sozde bahsedilen kasit halk icerisine bu sekilde acik acik gostere gostere karsi cinsin gibi giyinerek cikmak mi yoksa o ortamda tek basinada bulunsan kaç kisi olursan ol bu durumlar içinde mi soylenmis bir soz?tamam sonucta yuce Allah bizi her an goruyor ama ben yije de merak ediyorum bana yardımcı olurmusunuz?bu konuda kendimi çok kotu hissediyorum

Okudunuz mu?  Gusül den sonra gelen sıvı ile ilgili bi soru ? acill

bbgbbg
Kardeşim bu tarz cinsel tercihleri kafana takmadan zamana bırak.Sen kalben Allah’a(azze ve celle) yönelirsen seni inşaAllah doğru yola iletecektir.İkinci olarak tek başınaykende kadın olmaya özenerek giyinmen yanlış.Senin durumunun o hadise girip girmediğini daha iyi bilen yorumlasın ama yaptığın şeyin doğru olmadığı aşikar.


arifselim
Tek başına da olsan toplum içinde de olsan bu hareketler haramdır. Bu sıkıntıya bir çözüm bulmak için uzman bir doktora gitmelisin. Allah’ın izniyle çözülemeyecek bir şey değildir. Allah, kurtulmak isteyen kuluna yardım eder sen yeter ki samimi ol.

Okudunuz mu?  Her Cuma rüyalanıyorum ve cumaya gitmeme engel oluyor.

Medina
kardes, belki hormonlarinda bir sorun vardir.
Bi Hanim vardi tanidik, kadin hormonu eksik diye hep kendini erkek gibi hissediordu, hormon eksikmis. Hormon aldi simdi daha iyi.


UmitDogan
StayAway: Hayat’da hepimiz her saniye ve an imtihan oluyoruz. Seninde imtihanin bu. Seni çok iyi anliyorum. Kolay bir durum degil. Sana önerim: Televizyon ve Internetdeki programlara fazla katilma. Malesef bu cinsellik hususunda cinsleri birbirine karistirip, insanlari çok saptiriyorlar.


Kayıtsız Üye
Bu tür durumlarin hormonlarla ilgili olduğu ve tedavisi oldugunu biliyoruz. Litfen doktora gidin, çözüm arayın. Allah dermansız dert yaratmaz. Rabbim yardımcınız olsun.


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar merhabalar ben 14 yaşındayım ve kendimi kız olarak hissediyorum kadınlara ilgi duymuyorum bu durumdan çok rahatsızım bazen kendi kendime bunu yaşayacağıma keşke kadın olarak doğsaydım diyorum bu çok zor bir şey gerçekten yaşayan bilir ya hiç bir yerde bu konuyla ilgili soru sormadım ama soru soranlara doktora git demişler şimdi aileme bu derdimi diyemem çok utanırım lütfen Allah rızası için yardım edin bana bazen çok ağlıyorum bu halde olduğum için lütfen arkadaşlar yardım edin hiç kimseye diyemiyorum çevremde saygıyla karşılasalar bile utanırım kimseye bakamam aileme de söylesem ayni şekilde doktora da gidip tedavi olsam yine utancımdan kimsenin yüzüne bakamam ne yapmam gerek lütfen yardım edin

Okudunuz mu?  Güsülde Tırnak

bbgbbg
kimseye söylemeden doktora git.14 yaşındasın ve kendi başına doktora gidebilirsin.En başta kimseye bir şey söyleme.Tedavi süreci ilaçla devam ederse ilaçlarıda gizlice içersin.Allah(azze ve celle) yardımcın olsun,büyük günaha girmeden bı hastalıktan kurtulmanı nasip etsin,amin


Kayıtsız uye
Bende 16 yaşındayım ve kendimi kız gibi hissediyorum.evde yanlız kaldımı hep kız gibi giyinip makyaj yapiyorum.kadınsı ve parlagim.vücudumda hiç kıl yok.Kızlara hiç ilgi duymuyorum.Erkeklere ilgim var .Dar giyinmek çok hoşuma gidiyor.Annem durumumun farkında sessiz kalıyor.Babamsa devamlı benle çatışma halinde.Bazen sokakta bana kızım diye hitap ediyorlar bu çok hoşuma gidiyor.Bir erkekle hiç ilişki yaşamadım.Ama bunu çok istiyorum.Olgun 35 yaş civarı erkekler çok ilgimi çekiyor.Babamın baskısı beni bunalttı ne yapicam bilmiyorum

Okudunuz mu?  Zina yapmış kişinin bakire biriyle evlenmesi haram mıdır ?

Kayıtsız Üye
Bende de öyle durum var kendimi erkek gibi hissediyorum ve fark edip şüphelenenler oldu kendimi bu yüzden çok kötü hissediyorum istemeyerek böyle bir şey olduğunu bildirdim yardım etseniz gerçekten kötü hissediyorum günah mı birisinin böyle bir şekilde bilmesi falan


fth123
Hormon tedavisi alacaksınız bu kadar basit.


Kayıtsız Üye
Bu siteye sapıklar da uğruyor anlaşılan bunu gerçekten hasta olup da çözüm arayanlara değil buraya sözde soru adı altında cinsel içerikli yazı yazan sapıklara diyorum.

Okudunuz mu?  Büyük bir sıkıntı

Sen sapıklığını kendi kendine yasa ille de öyle yaşıyorsan ne gelip de burada abuk sabuk saçmalıyon yok ilişki istiyormuş da kalitesiz!

Sen sapıklığı iyice de kabullenmişsin!


Kayıtsız Üye
Ne kadar da acımasızsiniz! Ben de kendimi erkek gibi hissediyorum ve bu TERCiH DEĞİL! Allah’ın imtihanı. İnsanların bu durumdayken ne kadar acı çektiğini Allah’a nasıl yalvardigini bilemezsiniz. Bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin sapık zihniyetlerinizde boğulun.


Kayıtsız Üye
Sapığın teki yukarıda ya alay ediyor yada kendince erotik çirkin bir yazı yazmış baş tacı edecek halimiz yok her halde.

Sen çok acımalı(?)olduğundan sapık birine sapık diyene sapık diyorsun birde sapık zihniyetinde boğul diyorsun.bu da epeyce sapıkça.

Ahkam filan da kesmiyoruz her şey nasılsa öyle tam da o yüzden burada tepkimizi ortaya koyuyoruz.

Okudunuz mu?  Müstehcen görüntüler izlemek gusül gerektirir mi ? (Acil cevaplarsanız.)

Bu insanları anlayıp anlamamakla ilgili bir şey değil doğrulukla ilgili bir şey ve doğru olan sapık olmamaktır,kaldı ki ben yazımın başında burada çare arayanlara söylemediğimi belirttim.


ixa
Bunun temeldeki sebebi,Anne ve babadan alınan duygusal miktarların dengesizliği,asıl sebebi baba sevgisizliği,yeterince şefkat görememe.Bu durum şeytani ve cinni taraya meyil olduğu için,felak,nas,ayetel kürsiyi her gün okumak faydalı olabilir.Ve tevekkül yani Allah’a teslimyet ile iç dünyanızın düzenlenmesini hızlandırır.Kısaca her hastalığın şifası Allah’tandır,O’ndan isteyerek başlayabilirsiniz tedaviye.Heleki böyle iç meselelerde ibadet dua ve tevekkül tam teşekküllü hastane etkisi verir.


ixa
Eşcinsellik 3 şekildedir ve bu bir sınavdır.
1.Tamamen içinde yaşar,sadece gözleriyle yetinir
2.İçinde yaşar,gözleriyle yetinmez,sarılmalara kadar gider.
3.Bunların dışında ayrıca cinsi münasebette bulunur.

İslamda bunun hükmü zinadır,kadınla erkeğin münasebeti gibidir.Haddi aşmaktır,kadın ve erkekte zina yaptığı zaman haddi aşar.İş 3.aşamaya kadar geldiyse,tevbe şarttır.Sakın Allah beni affetmez diye ümidinizi kesmeyin.isterseniz binlerce kez yapmış olun bu işi,pişman olduğunuz zaman tevbeye sarılın.İnsanların ne dediği sizin hakkınızda ne düşündüğü ya da ne düşüneceği umrunuzda olmasın..Sizin ve ya bizim için önemli olan Rabbimiz Allah’ın bizim için ne düşüneceğidir.Tevbe edin kurtuluşa erin.İnşAllah.

Okudunuz mu?  Dua ettim ve işim oldu. Dua ettiğim için mi kabul oldu yoksa olacağımı vardı?

kayıtsızlık
Bu düşünceler gayet normaldir. Fakat sizi daha iyi anlayabilmesi ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini söylemesi için bir uzmana danışmanızı tavsiye ederim. Hiçbir anormallik yoktur.
Kimliğinizi bulmanız dileğiyle..


Kayıtsız Üye
Canım kardeşım, bazı insanlar doğuştan böyledir. Hormon tedavisi de işe yaramaz. Böyle duygular içinde olman utanılacak bir durum da değil. Senın yaradılışın böyle. Ama karar vermen lazım.


misafir1
insan, aklında şüpheye mahal verdiği, kendini işkilledirdiği hemen her konudan, çoğu zaman hiçbir hayır göremeyecekdir, ikilemde kalacak işkillenecekdir. bunuda insanın kendisi yapmış olacakdır. benim karım/kocam şöyle mi böyle mi, okuduğum okul şöyle mi böyle mi, yaptığım iş şöyle mi böyle mi diyen; bunlardan soğuyacaktır. insan kendi kendine kurt düşürecekdir ve insan bir şeyleri aramıyor sorgulamıyor; kendini, kendi aklındaki kurtlara teslim ediyordur. arkadaşlar çevreler değişsin, muhabbetler ses tonları değişsin, düşünceler hareketler işkillensin, bir internet sitesine bile üye olurken efemine nickler al, ondan sonra da; ya ben böyle miydim, şöyle miydim. işinize gücünüze bakın.

Okudunuz mu?  Sakın kendisine verdiğin değeri sana vermeyenlere arkadaş olma. Hz.Muhammed

Kayıtsız Üye
Bu tarz şikayetlerin sebepleri; muhteviyatı bilinmeden bebeklere verilen aşılar, yediğimiz hormonlu ve bol yabancı kimyasal madde ihtiva eden gıdalar, boyalı ve sentetik giyim eşyaları, asosyal medya ve diğer medyalar (TV, internet, netflix, vs) ve bunların sosyal çevremiz üzerine kurduğu baskılar olabilir. En başta Kur’an ve sünnete uzak olmamız tâbi ki. Kur’an ve sünnet hayatımızda olsa diğerleri otomatikman hayatımızdan çıkar. Bu hamur çok su götürür, şimdilik bu kadarla iktifa edeyim.

Okudunuz mu?  Benim pisikolojim bozuldu bana net cevap veren yok ben ne yapacağım

erkegim ama kadin gibi hissediyorum, Ben erkeğim kendimi kiz gibi isledin, kendimi kız gibi hissediyorum

Bu kategoride yer alan Abdestsiz dini kitap okunur mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bazen kendimi kız gibi hissediyorum:( Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.