Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyayasında mat yeşil yılan kan şeftali ağacı portakal görmek

İstihare rüyayasında mat yeşil yılan kan şeftali ağacı portakal görmek

Kayıtsız Üye
Istihare için namaz kildim ve dua ederk yattm. Ruyamda mat yesil renkte bir yilan goruyorum bu yilan herkes tarafindan olmus biliniyo ama ben goruyorumki calilarin arkasindan çıkıyo iki tane kiz cocugunun pesinden gidiyo ve bitanesinin boynunu isirmis bende yakinlasinca kan goruyoruM ama bu etkilemiyo beni baska biyerden gecerken masalar goruyorum milletin yemek yedigi ve biraz ilerde buyuk yemek kazanlari sonra yine ilerliyorum ve sseftali yiyorum tam tadini alamiyorum bir adam bana gelip bunu asil yetisen yerde yiceksin gel benimle diyo gidiyoruZ seftali agaci var olgunlasms ordan bana dal koparip veriyo fide için keske veverse de yesem diyorum BiTane daha fide veriyo ucunda seftali var bide poset var elimde bakiyorumki içinde iki tane seftalo var olgun baska biyerdede biposette portakal goruyorum.ne anlama geldigini yorumlayamadim lütfen bana yardımcı olun ALLAH razı olsun..

Okudunuz mu?  İstiharede savaş görmek

Yorum: İstihare rüyayasında mat yeşil yılan kan şeftali ağacı portakal görmek

arifselim
Şeftali görmek ve yemek çok hayırlı olarak yorumlansa da yeşil yılan iyi değildir. Gizli, sinsi ve tehlikeli bir düşmanın alametidir. Ancak istihare için daima önemli olan işaret rüya değildir. İstihare işareti demek kalbin hangi yöne meylettiği ile anlaşılır. Eğer için rahat etmezse bunu 7 geceye kadar tekrar edebilirsin.

Okudunuz mu?  İstihare Namazından Sonra Rüya Nasıl Yorumlanır

Rüyada şeftali ve kayısı görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum.
Kısa zaman önce evlilik için görüşmek isteyen biri oldu. Fakat ben evliliğe dair bir adım atmak istemediğim için görüşmeyi kabul etmedim.
Bugün rüyamda o kişi ve abisiyle bir masada oturuyoruz. (Abisi var mi bilmiyorum) Adam her defasında gözümün içine baka baka onume kayısı koyuyor. Her defasında bir şey demem için bekliyor. Hicbir sey demedim. Abisi ona boşver uğraşma dedi ve önümdeki kayısılardan birini alıp adamın önüne koydu. O tekrar aldı ve önüme koydu. Ben de bazı şeyleri söyleyecek doğru kelimeleri bulamadığı için susar insan dedim. Elimde şeftali vardı. Ben de elimdeki şeftaliyi onun önüne koydum. Elimde yediğim başka bir şeftali vardı. Ellerim kirleniyordu beraber masadan kalkıp ellerimi yıkamaya gidiyoruz..
InsAllah yorumlayabilir misiniz?
Allah razı olsun…

Okudunuz mu?  İstiharede sarışın kız görmek

Yorum: İstihare rüyayasında mat yeşil yılan kan şeftali ağacı portakal görmek

arifselim
Tam olarak evlilik döneminde olan bir kişi için bu gördüğün rüya oldukça anlamlı ve hayırlıdır. Bu rüyayı gören kişi eğer bekar ise karşısına onu çok mutlu edecek bir nasip çıkacağı anlamında tabir edilir. Elbette bu sonuçta sadece bir rüyadır ve anlamı kesindir diyemeyiz. Yinede araştırmak ve onu tanıyarak hareket etmek şarttır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstihare Duası ve Rüya Tabirleri

Kayıtsız Üye
Bu ruyaya beni isteyen kisinin hayirli olup olmadigini ogrenmek için yatmıştım.ve rüyamda yesil bir yılan gördüm ama bir akrabamin yardimiyla o yilani yakalayip bize zarar veremeyecek hale getirdik nolur bana bu ruyanin tabiri hakkinda cevap yazarmisiniz


Tohat
Karşınıza çıkan kısmetle birlikte yeniliklerin ve yeni bir hayatın başlangıcı olarak hayırlı bir dönem geçireceksiniz. Sizin için bir dönüm noktası olacak ve hayırlı olarak görülüyor. İstiharededeki hissinize kani olmanız da önemli tabiki.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında bebek ve deniz görmek

istihare namazında yesil yilan gormek, istihare de yeşil ve kan görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede savaş görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyayasında mat yeşil yılan kan şeftali ağacı portakal görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.