Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:55
missa04
Abone

Tevbe edip tevbemi tekrar bozuyorum (zina)

Tevbe edip tevbemi tekrar bozuyorum (zina)

selinnur
Selamun Aleykum,
Öncelikle ben büyük bir günahın içindeyim ve ne yapacağımı bilmiyorum tesadüfen burayı gördüm ve belki bir derman bulma umuduyla yazıyorum. Ben 18 yaşında bir genç kızım, İmam Hatip Lisesinde okuyorum. Fakat çok uçarı bir kızdım hep bu sene kendime gelmeye ve hayatı sorgulamaya başladım. Abilerim ablalarım benim bir erkekle iki senedir ilişkim var başlarda çok mesafeliyken zamanla en büyük gunahlara itti beni anlatmaya utanacağım şeyler yaşadık ben hep pişman oldum hep tevbe ettim fakat ne zaman tevbe etsem hep karşı tarafın aşırı ısrarı yüzünden nefsime yenik düştüm. Tam anlamıyla zina olmasa da belki de daha beter şeyler yaşadık oda imam hatipli ve aynı yaştayız. Beni karısı gibi görüyor beraber namaza falan başlıyoruz ama ben ona helal olmadığımızı anlatamıyorum. Şimdi ben ne yapmalıyım ? Onu bırakacak gücüm yok hem seviyorum hemde ilerde başkasıyla olursam bu vicdan azabıyla yaşayamam başkası bana dokundu da diyemem karşımdakine. Haftalardır ölüm korkusu sardı beni ölsem diyorum ne yapacağım ben ? Tesetturumu duzeltiyorum namazlarımı düzelttim fakat bu konuda düzelemiyorum en ufak yalnız kalmada yenik düşüyorum. Allah rızası için yardım edin. Bir de çok tevbe edip bozdum şimdi yine bozdum artık Rabbimin karşısına çıkmaya yüzümde yok her gün ağlıyorum nasıl temizlenilir ki böyle büyük bir gunahtan ?

Okudunuz mu?  Medine döneminde mescid-i nebinin eğitim ve öğretimdeki rolü nedir

Cevap: Tevbe edip tevbemi tekrar bozuyorum (zina)

Kayıtsız Üye
arkadaşim sen evlenmelisin o adamla. o zzaman helalin de olur ,zina gibi isler yapmazsin da,tevbeni de bozmazsin bence en uygunu evlenmek.durumun onu gerektiriyor düşünüyorum yine de sitedeki bilgili sahislar yardimda bulunur sana.Allahu Teala yardımcın olsun

Okudunuz mu?  Eşim sarhoş ve sinirli iken benimle kavga ettiği bir anda bana; "dünya âhiret bacımsın, halamın kızı olarak kalacaksın!"

zina yaptim

Bu kategoride yer alan Peygamber efendimizin yaşam ahlakı ile ilgili şiirler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tevbe edip tevbemi tekrar bozuyorum (zina) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.