Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:08
sizden04
Abone

Namazda sesin kesilmesi

Namazda sesin kesilmesi

Millennium
Namazda Fatiha suresini okurken "ve leddâllîn" kısmını okurken sesim gitti, böyle fısıltıyla normal ses arasında gelip geldi, ben " ğayrilmağdûbi" kısmından başlayıp o son kısmı tekrar okudum. Namazım sahih midir?

İkinci bir soru olarak ""ve leddâllîn" kısmını birleştirerek okumak yani ""veleddâllîn" şeklinde okumak anlamı bozar mı, yoksa namaz sahih midir?

Okudunuz mu?  Müslüman birine kafir dedim tevbe ettim kabul olur mu

Cevap: Namazda sesin kesilmesi

halilcan
hocalar genelde ğayrilmağdubi den önce biraz susup nefes alıyorlar demek ki anlam bozulmuyor diye düşünüyorum ama arapça bilen birinin cevaplaması lazım.
Veleddallin zaten birleştirerek okumuyorlar mı ?


Namaz Kılarken Zorlanma

Bu kategoride yer alan Sabah kalktığında annemin elinde kına vardı bu ne demek? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda sesin kesilmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.