Anasayfa
13 Ekim 2023, 20:43
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gün batımı görmek

Rüyada gün batımı görmek

GençSorgun
Rüyamda gün batımını seyrettiğimi gördüm ve ne anlama geldiğini çok merak ediyorum, sevdiğim kız ile ilgili bazı olaylar yaşadım acaba bir ilgisi var mıdır ?


rüyada gün batımı görmek

AmiralBristol
Rüyada günbatımı görmek, maddi külfeti olan birinden yakasını kurtarmaya, uzun bir bekleyişin sonunda ulaştığı feraha, uğraş vererek hayalini kurduğu daha sağlıklı bir hayata, cefa ile birlikte kavuştuğu daha iyi kazanca, ümitsizlikten sonra ulaştığı mülke delalettir, Rüyanız olumlu bir ifadeyle: günbatımı görmek, meşakkatle birlikte beklediği rahata, zorlanarak kazandığı temiz kazanca, cefa çektikten sonra kazandığı iyiliğe, cefa çekerek elde ettiği zenginliğe, zorlukla birlikte istediği rahata delalettir.
Yardımcı olduysam sevinirim 🙂

Okudunuz mu?  Rüyada gördüklerim çıkıyor, rüyalarım çıkıyor gibi şeyler söylemek

Yorum: Rüyada gün batımı görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada istihareye yatan kişi beni ve başka bir kızı damatlik ve gelinlikle gün batımı ni izlerken görüyor. Ben ve yanındaki ile bir el ile elele tutusurken diğer elle çekerim sirtimda tutuyorum. Rüyayı gören arkadan bizi izliyor . Yardımcı olursanız sevinirim. Not. Bu bir istihare ruyasidir


Yorum: Rüyada gün batımı görmek

arifselim
Bu rüya hayırlı ve güzel bir rüyadır. Ama istihareyi herkesin kendisi için yapması sünnettir. Başkası yapacağına herkes kendisi için yapmalıdır. Çünkü istihare rüyadan çok insanın kalbine gelen hissidir yani kalbinin neye meylettiğine bakılmalıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada hakkımı helal etmiyorum demek

Kayıtsız Üye
Rüyamda gündüz vakti gökyüzünde gün batımı görüyorum elimde fotoğraf makinesi var ve yanımda arkadaşlarım var iki tane kız gün batımının önünde fotoğraf cekiliyorlar ve ben onlardan gün batımını çekemiyorum çekilmelerini bekliyorum sonra cekiliyorlar ve herkes gün batımının fotoğrafını çekmek istiyor ben manzarayı çekmek için makinayı gökyüzüne çeviriyorum ama çekemedim..şimdiden teşekkürler


arifselim
Bu rüyayı gören kimse için hayırla yorumlanır. Maddi açıdan sıkıntılı bir hayat süren kişilerin her şekilde kendilerini mutlu hissedebilecekleri bir hayat sürmelerine bir işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Göl görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda gece yarısıydı ama dışarı çıkıp baktığımda gökyüzü masmavi çok güzel parlaktı koşa koşa asagı indim bakmak için indiğimde çok güzel bir gün batımı vardı insanlar fotoğraf cekiyorşardı ve sonra akşam oldu kuzey Işık’ları belirdi gök yüzünde ve anlamını çok merak ediyorum


arifselim
Rüyada görülen gece eğer bu şekilde açık, parlak ve berrak bir şekilde görülürse hem şahıs için ve hemde toplum için çok hayırlı gelişmelerin olacağına yorumlanır. Sende bu güzel rüya için Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda konuştuğum çocuk ve vefat etmiş annesiyle birlikte deniz kenarında günbatımını izliyorduk. Daha sonra annesi elindeki kendisine ait ölüm kağıtlarını gösterdi ve konuşmadan ortadan kayboldu.

Okudunuz mu?  Rüyada Gözaltı görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Tanıdık birisinin öldüğünü görmek rüya yorumcularına göre uzun bir ömre tabir edilmiştir. Bu gördüğün rüya ise yaşadıklarının etkisinden dolayı görülmüş olabilir. Başak isabetli bir yorum yapabilmek için kişiye özel tabir edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda din kültürü sınavına girmiştim ve soruları o kadar zordu ki ben çözemiyordum sınıfın dışında yrşil bir arazi bar gün batımı var ve çok goş bir yer ben orayı seyrediyorum sınavı çözemeyin e sınavdan çıkıyorum kapalı bir eski arkadaş yanıma geliyor ben onu ilk hatırlamıyorum sonra hayırlıyorum sarılıyoruz falan arkamdan küs olduğum bir arkadaş(erkek) merakla soruyor siz kardeşmisiniz ben önce şaşırıyorum hayır diyorum sonra onun göğsüne vurarak sanane diyorum sonra ben sınava tekrar giriyorum bu seferde öğretmen tanıdık çıkıyor ve onunla sohbet edip sarılıyoruz ben ve arkadaşım kantine iniyoruz benim hoşlandığım çocuk geliyr kantine arkadaşım bakmamamı onun geldiğini belirtiyor o bizi görüyor ve bana bakmadan arkadaşıma bakarak napıyorsunuz diyor ve biraz uzağımıza oturuyor su içerek sonra hiç konuşmuyor bizimle bir erkek gelip benimle konuşuyor hoşlandığım çocuk ayağa kalkıyor ama başka bir kişi olarak çok fena kıskandım diyerek gidiyor lütfen yorumlarmısınız🌹

Okudunuz mu?  Rüyada Gözlük görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Karamsarlığa kapılacağın olumsuz olaylar yaşamanın ardından seni mutlu edecek güzel gelişmelerin olması için umutlu günlerin yaşanacağına işaret etmektedir. Sevdiğin kişi ile evlenebilir, geleceğini başarı ve huzurla dolduracak başarılar elde edebilirsin. Allah doğrusunu en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Selam Rüyamda 3 erkek var 3 de bana aşık Biz hepimiz suffeye oturmuş yemek yiyoruz Benim aşık olduğum adam beni onlardan kıskanıyor Bende ona kızıp sufreden durup gittim Sevdiğim benim arkamdan geliyor beni arabaya bindiriyor Ben çok güzel bir kırmızı elbise giyinmişem bide pelenimde var Yolda karşımıza sevdiğimin hoca dediği bir adam çıktı onunla selamlamak için arabadan indik Tamda emin deyilem ama galiba hemen adamın elbisesi keşiş elbisesiydi Ben arabaya geri dönerken hemen hocanın sevdiğime söylediği sözleri duydum Diyordu ki onu üzme ve çok sev ve o çok okumuş biri olacak Sevdiğim arabaya döndüğünde elimi tuttu ve beni sevdiğini söyledi Bende ona dedim ki sen beni sevmemişden önce ben seni seviyordum Bu zaman arabanın önüne bir kadın çıktı kırmızı beyaz giyinmişti ben ona bakarken bir anlık geriye baktım Sora arabanın içinde gün batımını izledik ama gün tamda batmamıştı.

Okudunuz mu?  Rüyada Gerdek görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Bu tür rüyalar kişinin kısmetinin açık ve ilişkisi konusunda sürprizler yaşayarak hayatına canlılık ve değişkenlik katacağına, evlilik yoluna girerek ilişkiyi ciddiye bindirmeye, huzur içinde yaşamaya, sevincinin katlanacağına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda bir denizin kenarındaydım deniz hafif dalgalıydı hava berrak güneşin batmadan önceki sarılı turunculu ışıkları var hafif bir meltem vardı ve benim boynumda altın bir kolye vardı ucunda altından üç tane küçük pulu vardı denize bakıp kolyeyi denize girsem düşürür müyüm diye içimden geçiriyordum ama girmedim kumsalda bekledim

Okudunuz mu?  Rüyada Görücü görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Hayata ve olaylara bakış açının her zaman pozif yönden daha ağır bastığını, bu bakış açın sayesinde gücünü çabuk toparlayabiliyor, yeniden başlama azmini kendinde bulabiliyorsun. Maneviyatını yükselterek iç huzurunu artıracaksın Ayrıca seni mutlu edecek bir durumla karşılaşabilirsin. Allah en iyisini bilir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada genital bölge kılı görmek

Zeys
Merhaba rüyamda deniz kenarında gün batımında kuğuya benzer büyük beyaz kuşlar gördüm tavuskuşu gibi beyaz kanatlarını açıyordu iki tanesi tam güneş batarken gökyüzü de kızıl turuncuydu muhteşem bir şekilde. Annem de fotoğraflarını öek dedi o sıra onları çektim iki tanesi birlikte sanki gösteri yapıyordu

Okudunuz mu?  Rüyada Helva görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Kafa karışıklığından dinginliğe, hayatındaki bazı sorunlardan arınarak huzur bulacağın anlar yaşamana, hayalini kurdugin ve senin için iyi gelecek olan yardımcı olabilecek maddi ve manevi desteğini göreceğin ahlaki güzel bir kimseye de işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlı bir etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Gökkuşağı Görmek

rüyada gün batımı görmek, rüyada gün batımı, rüyada gunbatimi gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada hacca giden birini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gün batımı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.