Anasayfa
14 Ocak 2023, 0:32
sizden9
Abone

Allah’ın hakkı 3 tür

Allah’ın hakkı 3 tür

1stwarrior
Arkadaşlar Allah’ın hakkı 3 tür ne oluyor tam olarak . 3 şansımız var anlamına mı geliyor yoksa 3. den sonra 4. artık olmaz anlamına mı geliyor ? 3. mü son 4. ve sonrakiler mi yani ? Sadece anlamını merak ettim ondan soruyorum .

Okudunuz mu?  Salavat nasıl getirilir ? örnek bir salavat yazar mısınız?

Cevap: Allah’ın hakkı 3 tür

AmiralBristol
Hertürlü noksanlıklardan uzak olan Yüce Allah’a yapılan bir iftiradır bu söz.
Biz müslümanlara düşen Allah’ı tesbih etmektir.Allah’ı O’na yakışmayan şeylerden uzak tutmak, Allah’ı yüceltmek, O’nun her türlü kemal sıfatlarla donanmış olduğunu iyi kavramak ve bunu her vesile ile yüksek sesle söylemek Allah’a kul olan her insanın üstüne düşen bir görevdir.

Okudunuz mu?  Gusul abdesti almadan önce diş ipi kullanmadan sadece diş fırçalamak diş aralarına su geçmesi için yeterli midir?

Kusursuzluk sadece Allah’a mahsusdur.
Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.
Sevgi,saygı ve muhabbetle.
Alllah’a emanet olunuz.


Cevap: Allah’ın hakkı 3 tür

yasemin
Allahın hakkı denen mevzu gerçekten olsaydı emin ol ki bu hayatta yaşayan hiç kimse kalmazdı , hepimizin başına türlüsüyle belalar ve felaketler gelirdi . Gerçek olsa idi kimbilir kaç defalarca 3ü geçmişizdir .Bu bir hurafedir , Allahın hakkı ve yardımı bitmez yeterki Onunla ol


Cevap: Allah’ın hakkı 3 tür

yusuf_y
Allahın hakkı üçtür sözü doğru değildir. Sanki Allah bir insana üç defa hak veriyormuş gibi bir anlam çıkmaktadır. Bununla beraber bu sözü bilinçli olarak kullanmayan kişi inşAllah mesul olmaz.

Okudunuz mu?  Şafii-de kadınlar namazda ellerini nerede bağlar

Allahın hakkı 3 tür ne demek, Allahın hakkı 3 tür, Allahın hakkı 3 tür diyanet

Bu kategoride yer alan Abdest Alınan Yere Basmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah’ın hakkı 3 tür Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.