Anasayfa
15 Haziran 2023, 20:04
sizden9
Abone

Sen Allah mısın demek günah mıdır?

Sen Allah mısın demek günah mıdır?

trabzon
arkadaşlar bugün ağzımdan bir söz çıkti aklıma takildi olayi anlatmiyim uzunca bir anda ağzımdan haşa ( sen Allah misin oldurmekde yaşatmakta Allahin yapabilecegi iştir ) dedim de o sorduğum sorudan gunaha girmem dimi


Cevap: Sen Allah mısın demek günah mıdır?

@hmet
Sen Allah mısın demek:
Biri bir şey söylese, mesela sana şunu haram ediyorum dese, öteki de sen Allah mısın, o ne biçim söz dese, küfre girmez. Senin yetkin yok sen aciz bir kulsun demek istiyorsa ona kâfir denmez.

Okudunuz mu?  Bütün Günahlar Kul hakkına giriyorsa biz neye göre tövbe ediyoruz?

Cevap: Sen Allah mısın demek günah mıdır?

kayitsiz uye
Sen ilah mısın demek küfür sözü olmayabilir ama çirkin bir söz


Cevap: Sen Allah mısın demek günah mıdır?

trabzon
eyvAllah inşAllah günaha girmemişimdir


halilcan
niyet önemli tabii ama kafanıza takılıyorsa tövbe edip kelimei şehadet getirin bir daha da yapmayın, şüpheli şeylerden de uzak durmak gerekir mümkün olduğunca, hem kafanız rahat olur.

Okudunuz mu?  Kısa kollu abdest alınır mı?

sen Allah demek, Allahmısınız demek, bir insana Allah mısın demek

Bu kategoride yer alan Hesabımın silinmesini ve eski açtığım konuların,girdiğim şeylerin silinmesini istiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sen Allah mısın demek günah mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.