Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:51
sizden07
Abone

Abdest Alırken Boğaza Su Kaçması

Abdest Alırken Boğaza Su Kaçması

Allahın1Kulu
SelamunAleyküm
Bugün cuma namazına gitmek için namaz abdesti aldım ama sanki boğazımdan aşa su indi gibime geldi orucumu bozmadım acaba orucum bozuldumu şimdi tam emin olamıyorumda vesvesemi diye ama sanki indi gibime geldi ne yapmam gerek bozuldumu orucum

Okudunuz mu?  Şeytanın oyuncağı olmak

Oruçluyken abdest alırken boğaza su kaçması
Abdest alırken ağza su veriyoruz ama mutlaka su kalıyor/kalıyordur. Daha sonradan yutkunarak boğaza kaçma durumu var ? Bu durumda oruç bozulur mu ? Soru direkt boğaza kaçması değil yutkunduktan sonra kaçması. Ağızdan belli miktarda tükürük çıkarırsak kaçsa bile durumu ne olur?

Okudunuz mu?  Haram malı satın almak caizmidir?

Yorum: Abdest Alırken Boğaza Su Kaçması

mumsema
Ağza su verirken aşırıya kaçmamalı buna rağmen kaçarsa da oruç bozulmaz.


cübbelı ezan okunmadi diye abdest alırken su kaçmasi

Bu kategoride yer alan Bu bayramları kutlamakta günah olur mu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Abdest Alırken Boğaza Su Kaçması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.