Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:10
sizden9
Abone

Kusursuz olan yalnız Allah mıdır?

Kusursuz olan yalnız Allah mıdır?

Millennium
Mesela, Kur’an, Allah’ın kelamı olduğu için Kur’an a da kusursuz dememizde dinen bir sakınca var mıdır?

Ve Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’ i nitelerken kusursuz yerine günahsız mı demeliyiz?


Cevap: Kusursuz olan yalnız Allah mıdır?

mum
Kusursuz sadece Allah Tealadır. Kuranda Allah sözü olduğu için o da kusursuz ama Peygamberimize (sav) kusursuz değil, günahsız deriz

Okudunuz mu?  Fatihanın sonunu uzatmak

Cevap: Kusursuz olan yalnız Allah mıdır?

Akif
Etrafına bakarsan Allah’tan başka kimseyi kusursuz bulamazsın.Oda yarattıklarını kendinden bir parça koparır gibi kısmende olsa kusursuzlaştırabilir/güzelleştirebilir.Burada onun sanatının eşsizliğini farkedebiliriz.Böyle bir Rabb’in sahibimiz olması ne güzel!

Bu kategoride yer alan Nafile oruç tutarken unutarak yersek oruç bozulur mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kusursuz olan yalnız Allah mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.