Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada öğretmen olduğunu görmek

Rüyada öğretmen olduğunu görmek

doganay
Rüyamda 3-4 kişiydik . hepimiz öğretmendik. tünel gibi bir yerden sürünerek geçiyorduk.benim cebimdeki bozuk paralar dustu onları ararken pantolonum çamur oldu. şadırvane geldik evimizde şadırvan vardı ama diş fırçası falan vvardı. arkadaşlarla konusurken ben sandalyemle oynuyorduk bandolunun ağı biraz yırtıldı sonra…. sonra bir anda sadec bana olan bir şey oldu oda dolusu su gördüm lakın islanmadım kimse farketmedialışlıkla diş fırçalarımmın 2 si düştü onların üstünü bastım sinirden bu ne anlama geliyor çok kotuyum LÜTFEN CEVAP VERİN İHYADAN BAKTI MANLMADIM

Okudunuz mu?  Rüyada Ölen Birini Canlı Görmek

Cevap: Rüyada öğretmen olduğunu görmek

imam
Doğanay kardeş
Konu başlıklarını düzgün yani konu içeriğine uygun ve soru şeklinde olsun ki yönetimi de uğraştırma


Rüyada öğretmen Olduğunu Görmek ?

Kayıtsız Üye
Lütfen sorumu yayınlar mısınız bilmek istiyorum gece rüyamda öğretmen olduğumu görüyorum sadece o kadar yani öğretmen olduğumu onlara bir şeyler anlatırken görüyorum ders anlatıyorum sürekli görmeye başladım nedir bunun hikmeti soruma cevap verirseniz çok sevinirim bu kaçıncı soruşum artık lütfen cevap yazın bir insan rüyada sürekli öğretmen olduğnu görürse nedir hikmeti gerçekte de öğretmen mi olacağım ?

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek

Yorum: Rüyada öğretmen olduğunu görmek

Tohat
Hayırlı günler. Kariyer bakımından istediğine nail olabileceğine ya da hayalinde olmayıp olacaklardan memnun olacağın bir mesleğe sahip olup mutlu olacağına delalet eder. Öğretmen olduğunu görmen gerçekte yönetici konumunda olacağına işarettir. Bu belli bir çalışanın yönetimini üstleneceğin patronluk gibi bir meslek de olabilir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü etinin parçalanmasının tabiri nedir?

Rüyada öğretmen

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş birini görmek ne anlama gelir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada öğretmen olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.