Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:01
sizden04
Abone

Farz namazda okunan zamm-ı sure sayısı hakkında

Farz namazda okunan zamm-ı sure sayısı hakkında

Millennium
Farz namazın tek bir rekatında bir zamm-ı sureyi üst üste iki defa veya iki farklı zamm-ı sureyi ard arda okumak namazın sıhhatine bir etkide bulunur mu, sehiv secdesi gerektirir mi? Gerekirse ve sehiv secdesi yapılmadıysa namaz iade edilmeli midir?

Okudunuz mu?  İş dolayısıyla kazaya namaz bırakmak günah mı kazası kılınır mı

Cevap: Farz namazda okunan zamm-ı sure sayısı hakkında

imam
İstediğin süreyi dilediğin kadar oku
Ard arda bir kaç süre oku namaza bir halel gelmez.

Bu kategoride yer alan Uzaylılar var mı arkadaşlar ?Yani peygamberimiz veya kuran ı kerim bu konuda ne diyor ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Farz namazda okunan zamm-ı sure sayısı hakkında Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.