Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:27
sizden2
Abone

Şehvetsiz akan meni boy abdesti

Şehvetsiz akan meni boy abdesti

TRsayko37
Kardeşlerim size ir sorum olacaktı el ile iltiham olurken yarıda kesmemiz halinde şehvetsizce meni akıyor bu şehvetsizce çıkan şey gusül gerektirirmi ?


Cevap: Şehvetsiz akan meni boy abdesti

Şema
Meni akıntısı gusül gerektirir, çıkma şekli ne şekilde olursa olsun

Okudunuz mu?  Yürüyen Taşlar ve aciklanamayan olaylar Kur'anda var mı?

Cevap: Şehvetsiz akan meni boy abdesti

nibuya
meni akıntısı olduğunu nasıl anladın


Cevap: Şehvetsiz akan meni boy abdesti

Millennium
< Meni akıntısı gusül gerektirir, çıkma şekli ne şekilde olursa olsun >
Buyuk abdest sirasinda cikiyorsa şehvet filan yokken? Daha önce sormustum burada hanefi mezhebinde gerekmez gibisinden bir cevap almistim.

Okudunuz mu?  Dua ederken mesela; Kur'an hürmetine, kabe hürmetine, okunan ezanlar hürmetine gibi sözler kullanmak caiz mi?

AmiralBristol
Şehvetle yerinden ayrılan meni nasıl çıkarsa çıksın gusül farz olur.


Molla_Efdal
Hanefii mezhebine göre ister şehvet ile yada şehvetsiz olarak gelen meni gusül gerektirir.


Millennium
Ben anlamıyorum bir konuda birisi farklı diyor diğerinde birisi başka bir şey diyor.

forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/276226-hanefi-mezhebinde-buyuk-abdest-esnasinda-sehvetsiz-cikan-meni-gusul-gerektirir-mi.html

Okudunuz mu?  Namazda ne kadar çok hakaret namazı bozar

Üstte verdiğim linkte kendim sormuştum gusül gerekmez diye cevap aldım, kaç aydır ona göre hareket ettim, yanlış mı ettim şimdi?


Molla_Efdal
Yanlış anlaşılma olabilir şehvetsiz ve şehvetli gelen meni gusül gerektirir. Diğer üye arkadaşlar onlarca soruya cevab veriyor hoş görmek lazım.

Okudunuz mu?  Yaradan çıkan renksiz su abdesti bozar mı ?

Millennium
Kendisine nasıl ulasabilirim basit bir konu değil ki? Istimnadan kacininca hemen her buyuk abdestte meni geliyor nasıl basedebilirim?


Molla_Efdal
İstimanadan kaçınınca meni mi geliyor ? Kardeş burada İstimna konusunu daha önce açıklamıştık. Meni sende sürekli geliyorsa bir doktora danışmanı tavsiye ederim çünkü sanırım sende erken boşalma var sanırım .

Okudunuz mu?  Oruçluyken uykuda meni gelmesi

Millennium
Anlatamiyorum sanirim derdimi buyuk abdest yaparken arkadan cikanla beraber onden meni geliyor, yani ortada şehvet filan yok ikinmayla beraber geliyor. Daha önce sormustim gusül gerekmez denmisti birden fazla kisi tarafindan.

Ekleme yapayim ikinmadan kastim oyle kendimi zorla filan değil ikinmasam da buyuk abdest sonucu akinti oluyor ortada şehvet yokken.

Okudunuz mu?  Kusursuz olan yalnız Allah mıdır?

şehvetsiz meni

Bu kategoride yer alan Alkol İçeren Parfüm, Kolonya, Kozmetik ürünleri Ve Temizlik ürünlerini Koklamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şehvetsiz akan meni boy abdesti Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.