Anasayfa
16 Ocak 2023, 12:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek

Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba.evliyim.cocugum yok.yas 28….
rüyamda sürekli eski sevgilimi goruyorum.dun gece de gördüm yine.
Sözde o gun evlenmid.bana desteyle para verdi yolda.ben istemedim ama alacaksin dedi aldim..sonra ailemden birini gördüm onun yanindan gittim…nese anlami nedir bunun??
Bi ara her gun onu goruyordum şu an haftada 3 kez fln görüyorum.inanin abartmiyorum,benim kadar gören yoktur ruyasinda.neden boyle oluyor….:(


Cevap: Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek

Fetva Meclisi
Değerli kardeşimiz. Rüyada sevgili görmek ; güler yüzlü ise ondan güzel bir haber alacağınıza, sinirli ise bir dedikodu yüzünden ufak bir tartışma yaşayacağınıza, sevgili ile gezmek; muradınıza ereceğinizi, savaş etmek; evleneceğinize işarettir. Rüyada görülen sevgili, gerek kız gerek erkek olsun, bekarlar için mutlu bir karşılaşma; eski bir sevgili ise uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğini; evliler için eski sevgiliyi rüyada görmek, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işarettir. En Doğrusunu yüce olan Allah (cc) bilir…..


Eski sevgiliyi rüyada gormek

Kayıtsız Üye
rüyamda eski sevgilimin kiz arkadaşi eski sevgilimin benimle evlenmek istedigini ancak sana kizgin dedi bu ne anlama geligor…


Cevap: Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek

arifselim
Rüyanızın tabiri, eski sevgilinizi kıskanmaya ve unutmamaya işarettir. Eski sevgiliden olumlu haber almak hayırlı bir manaya, olumsuz haberler almak ise olumsuz manada yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyada eski sevgilimden msj geliyodu ve küfürler ediyodu pi pis sözler söylüydu sonra çok iğrenç bir fotoğrafo whatsapp profili yapıyodu sonra onu engelliyodum ama telefondan kırmızı siyah pembe ip gibi kurdaleler çıkıyodu ben onu sevdiğim için ağlıyodum çok üzülüyodum

Okudunuz mu?  Rüyada Fırtına görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya çok can sıkıcı ve üzücü şeyleri işitmeye yorumlanır. Ayrıca kişinin duyduğunda çok etkileneceği, strese gireceği, öfkeleneceği ve üzüleceği sözler işiteceğine rivayet edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam. iki gün önce bir rüya gördüm fakat önemsememiştim.. eski sevgilimi gördm gerçekte beni sevmediğini söyler ama rüyamda bizim evde bütün ailem vardı ananem bana nerdesn sen bir göremedm seni göremez oldm neden gelmiyn yanıma dedi. snra çift kişilk yatak iki ayrı yorgan.. yanmda eski sevglm yatyr ve çok mutlu oluyrz. o yorgann altndan kendi cinsel organını oynyr bende kendi yrganımn altndan kendi cnsel organımı oynyrm. söylemyrz bunu ama fark ediyrz oynadığımızı. snra bana bu yastk çok yumuşk bana sert bir yastk getr dyr bnde gdp misafr yastığı getryrum ona. ama ben onu almam dedi ve bizim evdeki misafrler için olmayan yamuk bir yastığı(yani krem rengnde bir yastk üstnde kırmızı güller vardı ortası haff şişti) aldı bnde bnda yatamazsn bunu al dedim sırf misafrlk olduğu için almadı onu bnde başucuna koydm.. snra kalktı bizim evi kendi evymş gibi kullandı baya baya bir mutluyduk ikimzde ben ona msafr gbi ol dedikçe o sanki kendi evi kendi ailesymş gbi davranyrdu bnm ailemde ona sahip çıkıyrdu. bügnde rüyamda çok güzl bir yerde(yeşillikli bir yer ) eski zamane masaları olan bir yerde ananem bizi buluştryr ama bnm haberm yok üstmde çok gzel bir kırmızı elbse kırmızı eşarp olyr başımdada gümüş rengnde bir prenses tacı oluyr ve ben çok güzl olyrm ananemle knuşrken eski sevglm gelyr otryr sözü nişanı okul bttkten snra yapcz falan dyruz. ben o tacı kafamdan hiç çıkarmyrum ama bana ait bir taç olyr ve tacın kendsi bile çıkmyr zaten kafamdan onnla bir fotoğrf çekyrz ve o kadr güzl çıkıyrz ki çok fazla mutluyduk. fotoda tacım parlıyrdu. onn üstnde takım elbse vardı..

Okudunuz mu?  Rüyada evli olduğunu görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyaların senin açından değerlendirilir yani eski sevdiğinle bir ilgisi yoktur. Senin için sevineceğin ve çok mutlu olacağın gelişmelere yaşanacağına ve kısmetinin açık olacağına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam. Rüyamda bana sevdiğimden haber gelyrdu sevndrci bir haberdi ama elim dolu olduğu içn o haberle tam ilgilenemedm. Ablam ben başka brşeyle uğraşrken gelen haberi yok etti ben ablama kzmaya başladm daha bakmadm bile nasl yok edersn falan diye. Snra bir baktm sevdiğm çock geldi yanımıza otrdu noldu dedi bende senn gnderdiğn habere bakamadan anlayamadan ablam yok etmş demk istedm hatta kendi içnde fısırdadm ama ona syleyemdm. Sevdğm çock dedğm beş yıllık sözlüm aslında. Sadece bu ara biraz tartışmalıydk hocam.


arifselim
Merhaba. Bu rüya gerçeğe yakın bir şekilde ortaya çıkar. Sevindirici bir haber almaya, hayatının akışını değiştirecek ve memnun kalacağınolayların olması anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Rüyamda eski sözlüm olan erkeği gördüm. Pek hayırlı ayrilmadik, o ve ve ailesi bana bir takım haksızlıklar yapmisti. rüyamda Surekli bana sarılmaya ve beni opmeye çalışıyordu. Aşırı bir özlem ve hasret içerisinde gibi sürekli bana sariliyordu. Acaba ne manaya gelir ? Şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada evine soba kurulduğunu görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya senin açından yeni başlangıçlara ve hayırlı adımlar atarak mutlu olmaya alamet eder. Bekar ve ilişkisi olmayanlar için evliliğe ve ilişkisi olanlar için bazen sorunlar yaşamaya da tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda arkadaşimi gördüm sevgilisi vardi ama bana soylememisti sonra dan ogreniyordum ve çok kiziyordum neden soylemedin diye. Bu ruyanin arkadaşim ve benim acimdan manasi nedir teşekkürler


arifselim
Merhaba. Bu tür rüyaları özel bir şekilde tabir edemiyoruz. Bizim bildiğimiz bu rüyalar insanın etkilendiği, düşündüğü şeylerin bir şekilde rüyasına yansımasına tabir edilir. Allah’u tealadan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Busra
Sabaha karşı rüyamda Kanserli çocuklar için hiç düşünmeden saçlarımı ayna karşısında kendim kestiğimi gördüm 10 cm kadar belki d fazla ve kestikten sonra hiç üzülmedim -ki normalde milim milim kestirebilen biriyim saçlarımı- aksine rahatlamış gibiydim v kendim kesmeme rağmen çok düzgündü kesimim. Çok merak ediyorum rüyamın anlamını yardımcı olursanız sevinirim ..


arifselim
Eğer bu konuya bir ilgin ve alakan varsa bu hayırlıdır ve merhamet ile şefkate yorumlanır. Bunun dışında ise, maddi anlamda kaybetmeye, iş ve projelerinin yeteri kadar ilgi görmeyeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımla kaçiyoruz ev gibi bir yerden sonra kalkıyorum bir oda gibi bir yer var görevliler var. Görevliler ben odada ilerleyince ışıkları kapattılar ben de kabin gibi yerler vardı oraya saklandım. Işıklar açıldı bir süre sonra bir kaç tane kız sıraya girmiş onlar kazanmış tebrik ediyolardı. Sonra çok değişik bir yerdeyiz depo gibi arkadaşlarımın yanından ayrılıp eski sevgilimle görüntülü konuşuyorum. Birbirimizi çok özlemişiz ama belli etmiyoruz. Konuşma bittikten sonra çok ağlıyorum içli içli arkadaşlarım teselli ediyo.

Okudunuz mu?  Rüyada eski eşiyle kahvaltı yapmak

arifselim
Bu rüya sahibi için gerçek hayatta da endişeleri ve korkularının olduğuna, çareler aradığına ve bu durum için kafa yorduğuna işaret eder. Yani genellikle bu rüyalar psikolojik açıdan değerlendirilir. Yinede Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
3 gece önce eski konuştuğum kişiyi rüyamda gördüm ve bana beni liseden beri sevdiğini söyledi gerçekte ben onu lisedeyken seviyordum bir sonraki gece sevgili olmuşuz rüyamda.Ondn sonraki gece yine gördüm ve bu sefer evlencekmişiz pazarda onunla çeyiz bakıyorduk. Bunlar neye işaret şuan hiç iletişimimiz yok hatta ben onu reddetim gerçekte.


arifselim
Genellikle bilinçaltına yerleşen ve rüyalara herhangi bir şekilde yansımasından başka anlamları yoktur. Bir görüşe göre ise bu rüya görülen kişi ile ilgili değildir ve rüya sahibinin hayatında yeni başlangıçlar yaparak mutlu olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Geçtiğimiz haftalarda bir tane balığımız öldüğü için iki tane daha almıştım. Rüyamda o balıklardan turuncusunun öldüğünü gördüm elime alıp kalp masajı yaptıktan sonra suya bıraktım. Canlandı ve beş tane yavru balık doğurdu. Şu ana kadar yardıma muhtaç çok canlıyı yaşatmaya çalıştım hepsi öldü ve bu rüya olsa da beni çok mutlu etti

Selamın aleyküm. Geçtiğimiz haftalarda bir tane balığımız ölmüştğ ve ben de iki tane daha almıştım. Bundan önce tesadüfen bulduğum yardımıma muhtaç birçok canlıyı yaşatamadım kalp masajı yapsam bile… rüyamda yeni aldığım iki balıktan turuncu olanın öldüğünü görüyorum elime alıp kalp masajı yapıyorum. Suya bıraktığımda canlanıyor ve beş tane yavru balık doğuruyor çok mutlu oluyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Ekin görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Öncelikle bu rüyan bilinçaltı olması mümkündür. Çünkü gerçek hayatta insanın yoğunlaştığı ve zihnini meşgul ettiği şeyler rüyalarına girmesi normaldir ve yorumlanmaz. Bir yorum olarak ise bereketin ve bolluğun kat kat artması olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Bekarım ve 22 yaşımdayım. bir kaç gündür rüyamda sürekli eski sevgilimi ve annesini görüyorum. rüyamda hep beni ailesi ile tanıştırıyor. yine bir gün rüyamda gördüm ve rüyam şu şekilde: beni yine annesi ile tanıştırıyor Annesi beni çok beğeniyor nişanlanmamızı istiyo. Sonra beni evlerine davet ediyolar Ben de gittim. Normalde evleri çok yeni ve güzel ama rüyamda büyük ve eski bir evdi. Eve girer girmez annesi bana pembe bir nişan elbisesi uzattı. Ben de henüz erken olduğunu daha okulum olduğunu söyledim. Annesi de olsun kızım biz seni bekleriz dedi. Sonra ben bir odaya girdim oda çok dağınıktı orayı topladım ve arkamdan eski sevgilim geldi bana sarıldı özür diledi. Neyi niçin yaptığımı bilmiyorum ama seni bir daha asla bırakmayacağım, üzmeyeceğim dedi. Sımsıkı sarıldı. Sonra ben eve gitmem gerektiğini geç olduğunu söyledim ama bir türlü eve gitmek için araba bulamıyorduk. Otobüs durağına giderken bir anda kendimi beyaz giysili insanların içinde buldum ve bu şekilde uyandım. Sonra tekrar uyudum yine aynı rüyayı gördüm. Yani bir gecede iki kere bu rüyayı gördüm. Bunun anlamı nedir? Cavaplarsanız çok sevinirim…

Okudunuz mu?  Rüyada evlenmek istediğin kişiyi görmek

arifselim
Merhaba. Bilinçaltına yerleşen düşüncelerden ve geçmişin izlerinin hala silinmediğinden dolayı görülebilir. Bir diğer görüşe göre ise yeni başlangıçlar yaparak çok mutlu olacağın bir döneme tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a beni terkeden sevgilimi rüyamda resmini gördüm bir erkek ile el eleler yüzleri gülüyordu anlamı nedir. Bide ondan sonra aynı gece rüyada bu sefer bu kız elinde valiz ile trenden iniyordu karşı karşıya geldik yanımdan bana bakarak geçti gitti bende arkasından acaba bakar geri dönüp bakarmı diye baktım anlamı nedir acaba ?


arifselim
Aleykum selam. Bu gördüklerin maalesef yaşadıklarının etkisinde kalmaktan dolayıdır. Böyle süreç içerisinde olan insanların gördüğü bu tür rüyaların bir yorumu yoktur. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar selamın aleyküm. Ben rüyadamda eski sevgilimle geziyordum aslında benim tanıdığımdam daha iyi biri olduğunu görüyordum birde iyi saf bir insan olarak bildiğim bir arkadaşımı görüyordum onunda aslında iyi olmadığını farkediyordum sizce anlamı olabilirmi boş bir rüyamıdır?


arifselim
Aleykum selam. Eğer senin durumun bilinse yani rüyan yüz yüze biri tabir edebilse belki isabetli yorum yapılabilir. Ama bu şekilde biz bir şey bilmeden doğru yorum yapmamız çok zor. Bundan dolayı maalesef yorumlayamıyoruz bu tür rüyaları. Allah’tan hayırlısını dilemek de yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fatiha Suresi Okumak Dinlemek Duymak

Kayıtsız Üye
Rüyamda eve doğru yürüyorum ve sokak kenarında eski sevgilimi görüyorum ve gözlerimden yaşlar akmaya başlıyor Evin merdivenlerinden çıkarken bu kez merdivene oturmuş olarak görüyorum eski sevgilimi ama belden aşağı kısmı yok belinden itibaren kesik aşağı bölüm yok Sen gerçek misin deyip omzuna dokunuyorum çok özledim seni deyip sarılıyorum sonra birlikte eve giriyoruz ben ona cam bardağın içinde sarma ikram ediyorum


arifselim
Böyle bir rüya gören kişinin duygu yoğunluğuna bağlı olarak görülebilir ve ona göre tabiri olursa daha isabetli olur. Genel olarak sevineceğin gelişmeler olacağına ve içinde bulunduğun sıkıntılı şeylerden kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
3 yıldır inişli çıkışlı devam eden bir ilişkim var fakat tam 3 yıl öncesinde ki erkek arkadaşımla 2 ay öncesinde tekrar konuşmaya başladık. tam mutluyuz derken nedensizce gitti tekrar ve o günden yaklaşık 2 ay sonra falan hemen hemen 1 aydır her gün rüyamda ve hep aynı şekilde farklı yerlerde görüyorum onu. Yanımdaki arkadaşıma dönüp ne olur biraz daha duralım çok özlemişim deyip onunla gözlerimizin içine içine bakıyoruz içimden onu ne kadar çok sevdiğimi ve özlediğimi geçiriyorum ya da ona yakın olabilmek için oturduğu yerlere gidiyorum bir bahaneyle. 1 aydır rüyalarımda değişen tek şey mekan onun dışında gördüğüm şey hep aynı lütfen yorumlar mısınız aklımdan çıkmıyor.


Tohat
Her rüyanın tabiri vardır diye bir kaide yoktur. Önem verdiklerimize anlam katmaktan dolayı tabir aransa da bazıları bu rüya gibi özlemin rüyaya yansımış hali olarak karşımıza çıkabiliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada evin betonunun yıkılması

mystique
iyi akşamlar. hocam geceleri içten dualar edip yatıyorum. genelde bu duaların üstüne çok farklı rüyalar görüyorum. bir keresinde rüyada tanımadığım bir adamın yakınında bir yerde beklerken şu anda ayrı olduğum sevdiğim kızın bu adamla telefonla konuştuğunu duyuyorum. eski sevgilim ona beni aramak benimle konuşmak istediğini söylüyordu ama ya beni sevmiyorsa ya bana dönmezse diye korkuyordu. adam onu bir kere çaldır sana hemen dönerse seninle konuşursa seni çok seviyordur dedi. ve hemen ardından kız beni aradı bende cvp verdim ve sonra yüz yüze görüştük. evlerine gittik annesi ve kardeşleri bize çok soğuk davrandılar. ikimizde bunu farketmiştik. teşekkürler şimdiden


Tohat
Hayırlı akşamlar. Hayatında gerçekleşecek bazı haberler sayesinde mutlu olacağın anlamına gelmektedir. Ayrıca haber almaksızın bundan sonraki günlerinin önceki günlerine nazaran daha iyi olacağına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


mystique
hayırlı akşamlar. bugün yine rüyamda eski sevgilimi gördüm.işin tuhafı onu sık düşünen biri deilim . uyanınca kendimi çok kötü hissettim. size yazma gereği duydum .
rüyada eski sevgilim ile dışarıdayız. sanki tribünde maç izliyoruz beraber. ondan sonra kendimizi bizim mahallede buluyorum. orda eski sevgilim ile otururken bir sigara yakıyorum. o da sigara içecekti. ona çakmağımı uzattım almadı. gidip başka birinin çakmağından yaktı sigarasını.çok zoruma gitmişti. neden böyle yaptın diye sorunca gülümsedi sadece. neyse eve geçtim hemen . damda etrafı izlerken eski sevgilimi bir ağacın yada duvarın arkasında genç bir adamla gördüm. konuşuyorlardı. adam eski sevgilimin alnından öptü ve vedalaştılar. çok mutlu görünüyorlardı. hayatında başkasının olduğunu bilmiyordum.okadar üzülmüştüm ki anlatamam .dondum kaldım öyle. konuşamadım ablama söylicektim vazgeçtim ve damdan indim.

Okudunuz mu?  Rüyada fındık yemek

Tohat
Hayırlı akşamlar. Sürekli görmenin belli bir sebebi yoktur. Tek açıklanır yanı hafızada yer alması ve bilinçaltında bulunmasıdır. Rüyana gelince yeni bir ilişkiye başlamak, biri ile tanışarak uzun bir birlikteliğe omuz vermek anlamlarına gelen bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bu sabah rüyamda sürekli eski sevgilimi gördüm uyanıyorum görmeyeceğim tamam yeter diyorum ama rüyanın devamını görüyorum hiç aksamadan
Rüyam ise şöyle biraz mesafemiz var geliyor evime kadar ve ben çok şaşırıyorum sürekli beni ikna etmeye çalışıyor tekrar sevgili olmalıyız diye tahrik ediyor sonra kabul ediyorum ve tam ilişki yaşayacaz koruma olmadığını farkediyorum ve bakkala gidelim diyoruz ve çıkıyoruz ilk böyle şiveli bir abinin bakkalına giriyoruz nedense bir deste kalem alıyorum ve ordan çıkacakken bir adam alışveriş yapmış para üstünü istiyor bizim adamda benim sevgilime veriyor para üstünü verirmisin diye
Sonra adam dışarda alıyor para üstünü ve ben de dışarı çıkınca göremiyorum sevgilimi korkuyorum
Ama sonuçta bir yerde böyle onu tırnaklarını yerken görüyorum hemen aşşağıda yanına gidiyorum bir elimde kalemler iniyoruz aşşağı ve koruyucu almayı unuttuk alayım mı istermisin diyorum ve az al diyor.
(Ama işin ilginç yanı sürekli rüyada olduğumu anlayınca zorla rüyadan çıktım ama ne zaman yine yatsam aynı noktadan rüya devam etti hem de 5 -6 kere uyanıp yatmama rağmen ve sevgilim benden ev adresi istemişti dün ve bende verdim mazimiz var biley göndercek diye.)


Tohat
Sürekli düşünüp akılda tutulmayan bir anı, düşünce veya his olsa bile bunu rüyada görmemiz muhtemeldir. Geçmişten kalan bilinçaltında yatan bu tür kalıntıların herhangi bir olay ile gün yüzüne çıkarak rüyaya yansımış hali olarak adlandırılmaktan öteye geçmez. Rüyada olduğunu bilmen, uyanmaya çalışman ve tekrar tekrar aynı yerden devam etmen buna delil olarak gösterilebilir. Bu tür rüyaları takmanın önemi yoktur. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada evi su basması ne anlama gelir

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben evliyim ama rüyalarımda sürekli eski erkek arkadaşımı görüyorum beni çok özlemiş ve barışmak istiyordu en son ki rüyamda yolda yürürken birden karşıma çıkıyor elimi tutmak istiyor ama ben elimi çekip gidiyorum bana diyor ki sen kaderimsin diye bir kaç kez arkamdan kaderimsin diye söyleniyor ama ben ona karşı sinirliyim ve çekip gidiyorum o üzülüyor arkamdan üzgün üzgün baķıyor ama oda evli hayrolsun


Tohat
Ve aleyküm sela.. sürekli tekrarlanan bir durum ise kişinin bilinç altına yerleşmiş olan duruma bağlanabilir. Tabirini yapan âlimler bunun eşler arasındaki iletişimin, anlayışın, empatinin iyi olması için daha özenli olmak gerektiğine ve çıkabilecek sorunların önüne geçmesi gerektiğine işaret eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


eski sevgiliyi sürekli rüyada görmek, rüyada sürekli eski sevgiliyi görmek, rüyada eski sevgilinin whatsapp profilini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada eski nişanlıyı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eski sevgiliyi sürekli görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.