Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:21
Namaz
Abone

Mendil tıkalı burun ile namaz kılmak?

Mendil tıkalı burun ile namaz kılmak?

Kayıtsız Üye
S.a arkadaşlar.Bugün garip bir durum başıma geldi.Yatsıyı kılarken,secde yapıyorum,oturuş yapınca burnumdam bir sıvı geldi üstüme damladı.Namazı bozdum,iyice temizledim.Grip ya da nezle değilim ama.Sonra tekrar namaza durdum,yine eğilip doğrulunca burnumdan sıvı akıp damladı.Ben de namazı tekrar bozdum.İnternetten araştırdım,burun akıntısı necaset olarak kabul edilmiyormuş yani abdesti de bozmazmış.

Okudunuz mu?  Namaz abdesti nasıl alınır?

Her neyse,yatsıyı güç bela bir şekilde kıldım,sabah namazına kalktım burnum yine akacak gibi hissediyorum bende mendilden tıkaç yapıp burnuma tıkadım o şekilde kıldım.Bugün doktora gitmem mümkün değil,sadece eğilip doğrulunca burnumdam sıvı damlıyor bu şekilde yani burna mendil tıkalıyken kılmamda bir sorun olabilir mi?

Okudunuz mu?  Teravih namazı müezzin(kayyım)liği nasıl yapılır?

Cevap: Mendil tıkalı burun ile namaz kılmak?

mum
Namazda burun akıntısı

Namaz kılarken burun akıntısı olduğunda cebinizden mendil çıkarıp silebilirsiniz.
Mendil yoksa ve üzerinize damlarsa bu namazınızı bozmaz. Burun akıntısı için namaz bozmayın.


Namaz kilarken burnun akmasi

Bu kategoride yer alan Namaz kılarken.. ayağa kalkarken yanımızdaki bir eşyaya tutunabilirmiyiz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mendil tıkalı burun ile namaz kılmak? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.