Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:01
sizden04
Abone

Tıpta çaresi olmayan bir şey için yani imkansız için dua edilmeli midir ? Yoksa dua imkansız şeyler

Tıpta çaresi olmayan bir şey için yani imkansız için dua edilmeli midir ? Yoksa dua imkansız şeyler

r1dv4n06
Tıpta çaresi olmayan bir hastalık için dua edip şifa dilenmelimidir ? Yoksa dua imkansız şeyler için edilmez mi ?


Cevap: Tıpta çaresi olmayan bir şey için yani imkansız için dua edilmeli midir ? Yoksa dua imkansız

yasemin
Allahtan ümit asla kesilmez . Zaten Vermek istemeseydi istemek vermezdi. hakikati var. Yani, Allah bize istediğimizi vermek istemeseydi isteme duygusunu da vermezdi. Öyleyse elimizin yetişmediği her türlü meşru ve müspet şeyi Allah’tan isteyebiliriz. Verirse Onun büyüklüğü , vermezse bizim imtihanımızdır


imkansiz hastaliklar için dua, tıpta çaresi olmayan hastalıklar için dua

Bu kategoride yer alan Allahümme rabbena ya rabbena tekabbel minna inneke entessemi'ul alim duasının anlamı nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tıpta çaresi olmayan bir şey için yani imkansız için dua edilmeli midir ? Yoksa dua imkansız şeyler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.